steker

sitter på altan nu och steker sönder. Skit skönt. Läser lite i engelska boken mellan varven men nu ska jag gå in och göra lite eftermiddags fika. Puss på er

powerwalk

Går ut och tar en välbehövd powerwalk nu. Ännu en dag som jag slutat så pass tidigt så jag kunna tagit tolv bussen hem. Så skönt. Ska ut och gå nu som sagt och sen hem och käka och sen lägga mig ute i solen och plugga. Oh så härligt! Ha det bäst




Tisdag


mysit

Fick sluta otroligt tidigt idag. Redan efter första lektionen. Nu sitter jag hemma i sängen och har precis lagt på i mobilen. Ringde och snackade lite med Faris. Snart ska jag väl ner och äta och sen sätta mig ute i solen på bron och läsa lite och försöka få lite färg på benen. Ser ut som jag bott på Island i 20 år fan. Så vit är jag på benen. Haha! Hatar mina ben mest av allt och väljer hellre jeans framför korta shorts. Men får sola lite i smyg här hemma då ingen ser. Haha! Sen kommer Helene hit. Då ska vi plugga samt kika på lite Justin Bieber film. Hehe. Uppdaterar senare fellas. Puss
nu när jag kom hem drog jag på mig en skön långärmad tröja från H&M samt ett par rosa shorts från cubus.

Beroende


Godmorgon

Sitter i skolan nu...helt sjukt, känns som om det var evigheter sen jag var här. Har i alla fall tre lektioner idag. Sen ska jag hem ta en långpromenad och sen plugga hela kvällen! Ska inte träffa nå kompisar alls eller åka ner på stan. Nu fan ska här pluggas alltså. 5 jävla dagar kvar och jag ska fan bli klar med allt nu nu nu nu nu!!!!

The show goes on


Denna vecka

Ja som ni såg i det tidigare inlägget så kommer jag inte sitta blogga så mycket. Ska ta tag i allt nu. Så otroligt och äckligt mycket jag måste göra men jag får se till att få inlämningarna gjorda och hoppas och hålla tummarna på att jag får G i de prov vi har kvar att göra. Sen be till Gud att inte ge mig IG i 200 poäng för då är det kört. Då lämnar jag skolan och kommer aldrig mer komma tillbaka. Fuck skolan, fuck allt!!!

Kommer jag klara det..


Kss kss

det här är ägnat åt helene. hon kommer förmodligen dö av garv som jag gjorde då hon såg det här. Haha

Söndag kväll

Gókväll ligger i sängen nu och har haft en ganska så lugn och skön dag. Dagen började med att jag vaknade upp tillsammans med Helene. Hennes hund Milo som väkte oss. Kom upp helt galen i sängen och klev oss rakt i ansiktet och våra magar. Haha aj! Klev upp lite halv risiga. För att vi har fått någon slagt vana att då vi sover med varandra så sover vi otroligt länge. Helt sjukt. Men vi gick i alla fall upp och käkade en riktigt god frukost. Blev havregrynsgröt och en smörgås. Super smaskit. Sen fixade vi oss lite och åkte med hennes familj till valbo och owe janssons. Jag och Helene töntade oss som vanligt och planerade massa inför 2013 då vi ska flytta ihop. Kommer bli awesome, Hehe! Men vi käkade en korv där på owes och drog sen hem till henne i Björksätra igen. Gick ut en riktig lång promenad med hundarna också runt om i sandviken. Super skönt. Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till mormor. Fikade lite och käkade jordgubbar. Sen blev klockan sju och vi åkte hem. Jag satt igång med storstädning på rummet och blev lagomt klar till då Big Brother började klockan nio. Nu ska jag kolla på tv, äta lite och sen sova. I morgon väntas skola. Shit. Kommer avlida....puss och godnatt på er.

godnatt

nu ska jag ligga lite sked med Helene och sova. Uppdaterar i morgon. puss

ut i regnet

Idag avr det sista dagen på apu:n. Gick skit bra och jag har trivts så otroligt mycket. När jag kom hem tog jag en lång dusch medans mamma lagade ris och kyckling. Super gott. Nu har jag fixat mig. Eller ah, dragit på mig mjukiskläderna. Ska ut till bilen med en kompis som väntar på mig och sen sover jag borta. Bloggar ikväll. Puss, ha en bra fredagskväll!
jag just nu

Dagens lunch!

Blev varm macka med sweetchili och kyckling från marangoni idag.

Det nya från de senaste dagarna!

Bild nr 1 & 2: Linne från B.young 150:-
Bild nr 3: Strumpbyxor från lindex 100:-
Bild nr 4: Linne från lindex 150:-
Bild nr 5: (fan kallar man en sån?) 140 kr:-
Bild nr 6: Kjol från B.young 99:-
Bild nr 7: Fick två stycken påsar från B.young. Skit bra strandväskor :)

hej, jag är hemma!

Har precis kommit hem nu efter en lite halv stressig dag på apu:n. Jobbade en timme längre än vad jag skulle. Men det funkar. Gillar ju att hålla på med det jag gör så skit samma. Byw...för er som har missat det så har jag praktik på B.young och jag stor trivs! Min högsta dröm var då jag var liten att jobba med kläder i en butik. Nu har jag fått prova på det och fasiken vad kul det är. Fötterna är svullna efter allt gå och stå som man gör då man jobbar i en klädesbutik men fan skitsamma. Det är ändå roligt. Nu ska jag fixa jordgubbar och grädde. Snart lägger jag upp lite saker från min lilla lunch shopping igår samt lite shopping idag. Super fina saker. Så håll utkik!

Godmorgon!

Nu drar jag till praktiken. Slutade halv sju igår och åkte hem och käkade så drog jag ner till stan på en gång och när jag kom hem var jag död och orkade inte sitta vid datorn. Får se vad som händer idag efter praktiken.
Hörs så länge!

kort inlägg

Drar iväg till apu:n nu och sen i eftermiddag åker jag till Björksätra till min vackra Helene! ♥
Uppdaterar senare ikväll förmodligen :)

nytt till garderoben och skohyllan

ja här har det de jag köpte idag. Även den super snygga baddräkten från H&M. Plus lite utökning i skosamligen. Är beroende av svarta skor och det kanske syns men nu fick det vara nog. Köpte i allafall dessa vackra oranga skor från H&M på rea. Så även ett lika färgat linne från JC. Inte alls planerat men de var så snyggt. Så ett par vanliga svarta jeans. Blir mer senare i veckan. Lite mer tröjor och sånt. Samt converse.

dagens blåa outfit

drog på mig ett par svarta jeans och ett vitt linne sen hittade jag en kofta inne i gaderoben som jag köpte förra sommaren från H&M och kuvertväskan är från ginatricot.

Vita, röda, höga, låga?

alla bilderna är tagna ifrån google!

grymmt!


trollade med saxen

Hittade ett par gamla chinos byxor i gaderoben. Fick dom utav Eva, en kompis. Som inte ville ha dom. Men hade helt och hållet glömt bort dom. Nu tog jag fram dem och trollade lite. Gillar inte hel långa chinos så jag klippte av dom. Nu är de shorts och de är super snygga. De är jätte höga i midjan också, skit skönt och super snyggt. Tänkte att man kan ha det nu i skolan på sommaren kanske. Med ett snyggt enfärgat linne och ett flätat skärp i midjan. As snyggt tycker jag :)
bild nr tre blev aningen konstig och ger inte shortsen någon rättvisa på bilden. Men bild nr 2 visar bättre hur de ser ut.

dusch ♥

Kommit hem från spring/gå rundan för ett tag sen och nu ska jag upp och duscha, ta medicin och klä på mig och äta lite. Åker sen in till valbo med min mor. Det som ska inhandlas är jeans, skor, shorts, tröjor. Typ lite såna saker. Skönt med lite nytt till gaderoben.

vacker kvinna

fan om man fick se ut som den bruden gör. fy fan alltså, så otroligt fin och snygg tjej!


ut i blåsten

Går ut och går i detta blåsväder bara för att jag känner jag har legat inne på tog för länge dessa dagar. Visst jag får inte träna och sånt på tio dagar efter operationen, men fuck them! Måste fan, klias i hela kroppen och blir skit otålig om jag inte får träna lite i alla fall! Slänger in en bra låt så länge.

hemma

Drog direkt till björksätra igår och umgicks med Faris och Eldin. Sen sov jag i bjtiörksätra också och kom hem nyss. Blev film mys igår kväll och innan blev det en god kycklingsallad. Hade det trevligt i alla fall. Nu ska jag åka i väg och fira min mormor som fyller 81 år. Grattis Mormor ! ♥
sorry guys för typ världens sämsta uppdatering. Men va fan, det är sommar och det är sol i stort sätt varje dag, klart som fan man vill vara ute och inte sitta inne vid datorn. Hihi. Ha det bra fellas!

Söndag 22 maj

Hej på er!
Gårdagen blev inte som planerad. Tröck i mig lite alvedon och drog och träffade släkten. Sen blev det att jag plötsligt var i gävle med kompisar. Dansade loss på ett dansgolv och hade det riktigt trevligt. Tills jag kom på mig själv att jag lära ta medicinen och jag började få feber. Men allt blev bättre med tiden och jag tog tjugo i ett bussen hem till Sandviken igen. Åkte hem och sov lite och vid tre på natten gick jag upp igen och träffade en efterlängtad kärlek. Satt uppe och pratade ett tag och vid halv fem gick jag och lag mig. Har vaknat nu och är enormt sugen på äggröra och te. har inte fått ätit det på ca en vecka och jag håller på dö. Får se vad jag hittar på idag. Ska nog sätta mig och plugga lite också och tvätta håret. Usch så tråkigt. Men börjar inte praktigen för ens på onsdag så jag hr lite lång helg. Skönt! Uppdaterar snart. Puss

Hej vänner!

Gårdagen var en madröm. Fan vad dåligt jag mådde. Men nu mår jag lite bättre i alla fall och har hållt på små städat lite i rummet. Ska snart ner och äta lite. Har inte ätit ordentligen sen i onsdags så magen är ju lite små sur. Får ju som sagt bara äta kräm och nypon eller blåbärssoppa. Hmm. Men ska som sagt äta sen ska jag trycka i mig lite mer medicin och sen åka och fira kusin barnet. Måste ut i friska luften och försöka återhämta mig. Får se om man får sällskap i natt. Skulle vara väldigt mysigt! Men puss på er mina vänner. När jag får gå ut med kompisar och göra saker så lovar jag er att uppdateringen kommer bli bättre.

update

nu mår jag inge bra mina vänner. Feber och har så ont i halsen så jag inte kan svälja vatten. Usch och fy. Ska få ner medecinen sen blir det säng för mig. Ha det så bra!

"JAG LEVER"

ja nu kommer detta "jag lever" inlägget. Operationen och allt gick bra. Sövdes ner klockan ett och vaknade upp åter igen klockan tre. Vid halv fyra kom Faris och höll mig sällskap och en halvtimme efter det kom mamma. Vi satt ett tag för att de ville inte skicka hem mig utefall jag skulle få blödningar. Men klockan sex fick jag äntligen gå. Då skjutsade vi hem Faris och sen drog jag och mamma och handlade en massa soppa, kräm och glass. Det är de enda jag kan äta i typ 2 veckor. Så drog vi till hemmakväll och jag hyrde en massa filmer och när man kommer ut utanför affären så känner man fetaste pizza lukten. Tror ni inte man blir liiiiite sugen på att köpa en fet jävel då eller. Men nej nej, jag får bara äta soppa och kräm. Tjoho!! Nu ska jag lägga mig i sängen och käka upp min magnum glass. Uppdaterar senare med bilder från sjukhuset. Puss

Sjukhuset

Om ca en timm åker vi till sjukhuset för min operation. Kommer säkert gå bra. Ska se till att ladda ner lite filmer och sånt tills dess för jag kommer ha otroligt tråkigt då jag ligger i sängen och har inget att göra. Haha. Uppdaterar senare. Puss

Om morgondagen

Som ni vet så har jag nämnt detta förut och nämner det igen. I morgon klockan ett så åker jag in till sjukhuset för att operera mig. Ska ta bort halsmandlarna. Alltså inge större ingrepp. Vilket är jäkla skönt för jag är så himla rädd för operationer och sånt. Fy! Men efter det får jag i alla fall åka hem. I vanliga fall brukar man ligga kvar över natten men jag bad om en tidig tid så jag kan få åka hem. Aldrig i helvete att jag sover över där liksom :o
Vet inte hur mion kropp kommer reagera på narkosen och såna saker och om jag kommer orka sitta vid datorn. Får se hur jag mår helt enkelt. Kan inte lova att jag kommer orka sitta vid den men ska försöka lägga upp ett "Hej jag lever" inlägg i morgon. Haha, hur låter det ? ;) Ikväll ska jag i alla fall åka in till Gävle och gå på värlspremiären av Pirates of the carribean. Får se hur det bli. Kommer säkert vara skit bra för alla andra filmer är ju super bra! Hihi. Men innan det ska jag åka till björksätra till Julia och hennes pojkväns lägenhet. Han jobbar så vi får vara där och plugga lite innan bion. Super bra ju! Så vi köper med oss lite jordgubbar och glass och åker dit och chillar lite. Skit härligt. Men nu ska jag sminka mig och klä på mig. Hörs fellas. Puss!

some people have to fight

dagens härliga outfit
t-shirt - H&M
byxor - Adidas
samt jeans jackan över :) Härligt!
Fick även en lite sen present idag utav Helene, skiiit snygg, helt underbar. Visar bild snart :)

Godmorgon!

Ja bloggen ser lika hemsk ut fortfarande. Sa till mig själv igår då jag kom hem att jag skulle fixa det. Men tro det eller ej så däckade jag. Sov från sex till halv tio..ehh ops! Jaja. Pigg nu och ska ha nationella. Hoppas det går bra. Uppdaterar senare. puss

Dagens låt

minnen!

Dagens outfit

T-shirt - Lindex
Skjorta - H&M
Grå tröja - H&M
Jeans jacka - Lindex

STÖRD!

Bloggen är helt cp just nu. Hur fan får man upp själva inläggen längre upp mot headern. Fan för blogg.se och deras stilmallan som man inte fattar ett piss av!

Huvudvärk :(

vaknade upp i morse klockan fem och var super pigg. Trodde först mamma glömt att väcka mig och jag sovit över. Men så kollade jag på klockan och såg att ah klockan var fem. Drygt. Då var det alltså två timmar tills jag skulle gå upp. Somnade om och vaknade upp med jordens huvdvärk och nu sitter jag här i skolan och ska ha dagens första lektion och mår bajs. Så trött och sån huvudvärk som bara dunkar och dunkar!

Godnatt

Nu kryper jag ner i sängen. Skola i morgon men ska försöka uppdatera som vanligt ändå. Ha en sån trevlig kväll de som fortfarande är vaken. Puss på er. Btw, ser ni att jag ändrat om lite på bloggen. Om inte tryck in F5.

Hemma igen

Nu har jag lämnat in min älskling och får tillbaka en sprillans ny om ett par veckor. Shit kommer dö av längtan! Nu ska jag plugga lite engelska och sen äta. Ha det bra, puss!

Valbo

Åker till valbo med med min underbara mamma som hjälper mig att fixa en ny mobil. Tjoho!
Min älskling, just nu ♥

Dagens

Dagens vill ha: Sol och värme!
Dagens klädsel: Hitils, rosa mjukis byxor och mag tröja 
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens händelse: Återkommer med den. 
Dagens låt: Don Omar ft Busta Rhymes - How we roll
Dagens planer: Valbo?!
Dagens saknad: CASSANDRA WIKGREN, mitt hjärta gråter efter dig älskling! ♥
Dagens dummaste: inget ännu..
Dagens sjuka: pass där med
Dagens drog: Musiken!
Dagens roligaste: ingenting ännu
Dagens köp: nothing
Dagens godis: förvånandsvärt, inget!
Dagens humör: sprallig fast samtigt trött


skön outfit

Idag då jag har varit ledig hela dagen har jag hinnit med en del. Har bland annat städat rummet förutom soffan jag sitter i. Får göra det snart också. Sen har jag fixat ett par snygga jeans shorts. Klippte av ett par jeans som var lite för vida på benet och gjorde dem till ett par jeans shorts och idag fixade jag lite med längden på dom och även klippte ett hål i dom. Visar bilder snart. Tänkte även jag skulle ringa mamma och fråga om vi kan åka till valbo en sväng. Får se vad hon säger :) Btw, den här otroligt sköna outfiten har jag haft hela dagen idag. Så skönt
tröjan - H&M
byxorna - BikBok

Godmorgon

Vaknade för ungefär två timmar sen. Har bara legat i soffan på rummet och degat ända sen dess. Sitter och väntar på att två filmer ska bli klar laddad från utorrent. Sen ska jag ta och kolla igenom lite plugg och bara ta det lugnt under dagen. Uppdaterar mer senare. puss

Godnatt

Även fast jag är ledig i morgon så tror jag fan jag går och lägger mig nu ändå. Är så otroligt trött så det är sjukt. Godnatt mates, uppdaterar mer i morgon :) Kommer kännas tomt att sova ensam nu när man sovit tillsammans med någon redan tre gånger den här veckan..hatar att sova ensam! :(

Byter ut

Nu byter jag ut min svarta älskling till den nya vita iphonen.
Ska snacka med mamma i veckan eftersom jag krossat skärmen på min svarta...suck... får se om hon går med på det. Dock är det ju mina pengar så varför skulle hon inte ;)

rolling in the deep


Vackert från Nelly

Stockholm Shoes SEK 499, Lundberg - NELLY.COMStockholm Shoes SEK 499, Lundberg - NELLY.COM Barbara SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Carine Draped Dress SEK 299, Club L - NELLY.COM

 


Trim Ruch Bustier Dress SEK 399, Three Little Words - NELLY.COM

Så extremt snygga saker Nelly har just nu. Helt kär i skorna längst upp. Speciellt "bootsen" eller vad man ska säga. Även de blå pumpsen. Skulle bli skit snyggt till en hel svart outfit till sommarens fester. Klänningarna är underbara. Den svarta kan man ju som sagt matcha till de blå skorna och den fita blir skit fin till mina bruna skor från H&M


dagens tråkiga frågor

HAR DU:

 

För många vänner: Nej, man kan inte ha för många vänner.
Förföljelsemani: nej nej

Tvångstankar: haha ja faktiskt-

Någon annan psykisk sjukdom: nejjj!

Någon fysisk sjukdom: nej!

Någon skada: Nope

Färgat håret: Såklart.

Brutit några ben: Nej, tur det. * Tar i trä *

Några piercings: Japp

Egen dator: yes

Bra självförtroende: nja.

Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej.

Bjudit ut någon: Nej inte idag.

Varit kär: Såklart!

Dumpat någon: Ah!

Lämnat landet: Oja!
Tuttat eld på nått: Nä :P

Gjort något olagligt: Japp!


HUR:

Går du: Eh, hur jag går?

Svarar du i telefonen: Ah hallå?!

Fördriver du tiden: Sover!

Mycket pengar har du: Väldigt tomt i plånkan för tillfället.

Tjänar du pengar: Nej !

Ofta diskar du: Då det behövs men använder oftast diskmaskinen.

Ofta städar du: Ja någon gång i veckan.

Många stör du dig på: En del! 


TROR DU:

 

Att du kommer bli något: Hoppas väl på det.
På gud: Den frågan svarar jag helst inte på.

På rymdvarelser: nejje!

Att folk tycker om dig: Ja finns väl några. 
På ett liv efter detta: Inte säkert

Att fiskar kan tänka: Hmm..tveksamt

Att du kommer leva länge: Ja det tror jag.



ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: mm ...

2. Är du lycklig?: sådär...

3. Är du uttråkad?: Märks inte det :P

4. Är du ledsen?: nej!

5. Är du italienare?: verkligen inte

6. Är du cool?: Coolast ju!

7. Är du från Irland?: nej nej

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Var ju knappast så att dom skiljde sig 


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: JA.
2. Har du någon gång blivit sårad?: Mmmm..

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja.

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom : Ja.

5. Kysst  någon under dom två senaste veckorna : Ja.

6. Har du haft en hemlig beundrare?: Tror inte det.
7. Är du kär?: Ja.

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Nej.


TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Verkligen ingenting
2. Hår eller ögon?: Ögon, finns ju peruker.

3. Katter eller hundar?: Hundar!

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner.
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola!!

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Beror ju helt klart med vem man är ute med och vem man har en romantisk hemmakväll med. Kan tyvärr inte välja.

7. Pengar eller lycka?: Lycka!

8. Dag eller natt?: Dag!

9. Msn eller mobil?: Mobil!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? nej
2. Brutit nåt? svarade nyss på det så nej

3. Gjort nåt du ångrar?: Jaaa...

4. Hoppat Bungee Jump?: nej och kommer aldrig någonsin hända!
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja.

6. Ätit en hel tårta?: nej gud nej...

7. Gjort bort dig offentligt?: Varje dag fan!

8. Viljat bli tillsammans med ett ex igen?: japp.

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ah!

10. Velat försvinna?: Ja!


SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Faris!

2. Telefonsamtalet du fick: Emil

3. Personen du var med: Faris
4. Roligaste grejen som hänt: Då jag skrek och nästintill fick en hjärtattack under skräckfilmen vi kollade på igår. 
5. Personen du smsade: helene

6. Personen du tänkte på: ...

7. Du skrev till på myspace: har inte ens det.

8. Du kommenterade: Ingen aning!

9. Du tillbringade natten med: Faris! 
10. Du kramade: Faris

11. Sängen du låg i om inte din egen: Faris säng!




Planer



glass, hallon & jordgubbar

Har precis tryckt i mig lite glass, hallon och jordgubbar och nu ska jag kolla lite glamourama tills jag känner mig tillräckligt pigg för att plugga. Två saker som ska göras klart idag. Hoppas jag hinner innan 24,00

Fellas!

Nu är jag hemma och kan säga att jag har aningen ont i huvudet. Ska gå ner och käka lite och sen ska jag sätta mig och börja plugga. Usch säger jag bara. Men uppdaterar mer senare. Puss puss, btw hade en skit rolig kväll igår med två skräckfilmer som gjorde att jag näst intill kissade på mig, så läskiga var dom. Första gången jag blir så rädd av att se skräckfilm så jag skriker. Haha!

Ingen bloggning ikväll

Ikväll kommer jag vara uppdagen med så mycket annat och kommer förmodligen inte blogga alls ikväll. I morgon blir det betydligt mer. Nu ska jag dra ut i denna fina vår sol. Ha en fortsatt underbar lördags eftermiddag samt kväll. Puss

dagens låt


Dagens kvälls outfit

Linne - VILA
Skjorta - H&M
Jeans jacka - lindex
Jeans - Gina tricot
Solbrillor - H&M

Godmorgon fellas

Sitter här i pyjamasen och små städar lite bland kläder och allt. Mitt rum har sett ut som ett helvete de senaste veckorna. Så har tagit tag i det och putsat varje milimeter och nu ska jag fortsätta. Blir Eurivision song contest mys ikväll med de bästa och såklart massa godis. uppdaterar senare. Puss

Gó kväll.

Har haft en as trevlig dag denna fredag den 13. Vaknade upp bredvid faris. Åkte till skola och käkade sen satt jag i två timmar och väntade på en lektion som vi inte hade. Lyckat. Åkte tillbaka till björksätra och sov lite till. Sen käkade vi tacos och jag drog hem vid fyra tiden. Väl hemma tog jag ännu en till tuplur och sen satt jag på mig mjukis kläderna och drog till jervallen för att Faris hade match. Satt med Helene och Habbe. De förlorade tyvärr mot saik. Efter matchen tog vi en promenad till björksätra alla fyra och så gick jag och Helene hem till henne och drack en stor kopp te och smörgås och lag oss i sängen och pratade på om allt mellan himmel och jord. Mamma kom och hämtade mig och vi åkte hem och jag har precis duschat, lagt mig i sängen och knäppt på sex and the city the movie på dvd. Nu ska jag ligga och njut till riktig film. Godnatt och puss på er.
min sköna outfit.
drog på mig adidas brallorna, min vita sköna hood tröjs från bikbok samt skinnjackan för en gång skull. Orkade inte ha på mig något annat och tur var väl det eftersom jag inte ens hade någn lektion...

Torsdag eftermiddag

Hej på er. Har precis vaknat upp ur världens konstigaste dröm. Ska hoppa in i duschen nu för att piggna till och ringa mamma och skrika på henne lite om pengar. Plånboken är ju borta... :o fan då! Uppdaterar med bio outfiten senare.

Glamourama 2

Sätter mig och kollar på de två senaste glamourama avsnitten som jag missat. Älskar glamourama!

Historia prov

13.20, då är det historia prov som gäller. Hoppas på att jag klarar det. Efter det är det dags att åka hem och vila och senare ikväll är det bio. Uppdaterar då jag kommer hem fellas. Ha det bra!

some people give up..


I scream!

Äckligt snygg tatuering och sitter på ett skit snyggt ställe. Fan vad sugen
jag är på att tatuera mig, iiiiiiiih!

You made me who I am, from the words you said



Bio ikväll ♥

Blir bio ikväll med Faris ♥

Anledningen till mina rester i skolan

Ja du Anonym!
Anledningen till att jag har fått rester är att jag tycker det är sån äckligt svår linje och jag vill inte alls gå den här linjen men har ändå bestämt mig förr att ta Studenten tillsammans med mina kompisar 2013 och tänker absolut inte byta linje och gå om ett år. Orkar bara inte. Försöker stå ut i två år till. Försökte byta linje i höstas men det gick tydligen inte. Varför vet jag inte när vissa byter efter jul typ. Hmm... Försöker i alla fall hänga i och ta tag i resterna jag har. Programmet jag går är en utav skolans linje som jobbar i snabbast tempo så om man ligger efter lite i matte är det nästan omöjligt att komma ikapp. Så är det väl i alla ämnen också så. Jag tycker tillexempel företagsekonomi är svårt och matte har jag alltid tyckt varit krongligt och hamnar ofta efter samt spanska som jag totalt sket i då jag gick i nian. Men håller ut och mitt mål är att slippa gå ut 1an med ett IG. Får se om jag lyckas.

måndagens outfit

t-shirt : H&M
shorts : gamla och sönderklippta jeans från vero moda
solglajor : H&M

historia kan dö!

Shit sitter och förösker plugga in 10 olika papper om första världskriget. Det jag hatar i Historia är att det alltid är så äckligt mycket text och papper hit och upp till 100 olika frågor man ska kunna. Herregud, som om jag kommer bry mig om första världskriget. Ahhh, får panik. ska fortsätta plugga, får se hur länge jag sitter uppe ikväll. Är så trött även fast jag sovit 3 timmar på eftermiddagen. Orka vara jag fan. Uppdaterar i morgon. Puss på er!
bilderna tagen med aningen dålig webcam!

drar nu, orkar inte

Tar och drar hem till Helene. Bara för att jag inte orkar vara kvar i skolan. Bajs på skolan, ska plugga hela dagen!

Plugg

Här har ni anledningen till att jag uppdaterar så dåligt och så sällan. Har fullt med plugg som ska vara klart innan jag går på sommarlov, oh gud hur fan ska de gå till ... :o

Tisdag

Sover i björksätra inatt, bloggar i morgon.

Historia, skjut mig

Sitter och jobbar hårt med historian och förstavärldskriget nu som jag ska ha prov på i morgon. Hoppas det går bra så jag kanske till och med kan höja mitt betyg i Historia. Dessutom har jag lyckats ännu en gång att haft sönder skärmen på min mobil. Så ja där försvinner 2500 kr från sommarjobbs pengarna. Fan för mig!
syns inte så bra men det är flera stora sprickor!

Godmorgon

Sitter och laddar inför nationella prov nu i engelska, ska nog gå Bra. Ska se till att plugga så jag hinner med att göra historia provet i morgon. Får snabba mig lite. Men uppdaterar alldelens strax, hörs mates.

bikini


'

solar

ligger ute på balkongen och solar, så skönt.

fashion

bilden från weheartit

Godmorgon fellas

Sitter i skolan nu och skriver lite om en käns svensk författare. Otroligt tråkigt. Men det är den sista saken vi behöver göra i Svenskan nu innan sommarlovet. Får se till att jobba på så jag hinner klart med det. Men tänkte bara säga hej och att jag lever. I dag ska jag plugga tillsammans med Amanda, min otroligt fina vän. Får se om det blir Solsidan marathon också, ehe, besatthet!

boys...


big brother

kikar big brother nu, jag dör om gurkan åker ut. förvånar mig inte om han skule göra det med tanken på att Rodney kunde åka ut men jag svär om han gör de blir det hejdå bb!!!!!!!!

Bilder från helgen

¨

Söndag 20.42

Hej på er. Min helg har varit helt underbar. Har haft det så skönt och jag har umgåtts med min finaste och bästa vän Helene. Lördagen kan jag berätta lite kort om. Vi åkte fört in till Gävle på bio. Direkt efter bion åkte vi tillbaka till Sandviken och umgicks med Habbe. Kollade på olika filmer, fotboll och chilade. Drog väl därifrån vid halv tolv. Däckade i sängen vid halv två och sov till elva i morse. Riktigt skönt. Vi låg och drog oss efter frukosten i sängen och sen traskade vi ut på en skön promenad i det fina vädret. Har varit 25-27 plus grader hela dagen idag och jag har struttat omkring i linne hela dagen, får fan hoppas på att brännan börjar komma snart. Men efter lunch blev det hög tid för att göra något. Drog på oss skorna för tredje gången den dagen och gick mot sätraskrot. Träffade våra härliga homies och drog och spelade lite fotboll med dem. Inte jag dock, suger otrolgit mycket på fotboll och andra bollsporter. Satt hellre och solade lite och det funkade prima för mig. Vid fem gick vi hem till Helene igen och låg på studsmattan och snackade och läste tidningar. Min dag har varit hur skön som helst i alla fall. Nu ska jag hoppa in i duschen innan Big Brother börjar. Uppdaterar mer senare.

Lördag 7 maj

Blir bio ikväll tillsammans med Helene får se vad dagen har och bjuda på senare ikväll. ha en fortsatt trevligare kväll. BTW SOMMAREN HAR KOMMIT TILLBAKA!

GODMORGON

Ligger i sängen nu och laddar ner musik så ska jag och Helene ta en morgon promenad i det fina vädret, sen blir det frukost och så tar vi kärran ner på stan och umgås med lite folk. Uppdaterar då vi kommer hem från promenaden med en dagens outfit och dagens låt. Puss på er.

godnatt fellas

har haft en skit trevlig kväll med mina kompisar, nu väntar sängen för i morgon ska jag och Helene gå upp och vara väldigt alert av oss och ta en lång powerwalk på morgonen. Godnatt, hörs i morgon.

Hola Amigos

Sitter hemma hos Helene nu. Vi har käkat mat, kollat på tv, kollat på bigbrother och det gör hon fortfarande. Jag tror jag ska slå på tvn för vi väntar på att min mamma ska komma så vi kan åka hem till mig och ha lite myskväll. Blir fruktsallads mys tror jag samt big brother och film mys! Hörs sen :D

ikväll

Blir lugnt ikväll tillsammans med min vackra kompis och Bébo. Dagens outfit kommer upp senare undr dagen

At some point...

r

Godmorgon

Igår kom jag hem halv elva för jag var på SIF-SAIK matchen som jag skrev. Så drog jag hem till Helene efter. Då jag kom hem så somnade jag på en gång och i morse försov jag mig, skit drygt. Stressade till en lektion  som vi inte ens har. KUL! Nu ska jag gå och äta med Helene och efter det ska jag till stan och ta ut pengar. Hörs sen. puss

Dagens planer

Ska hem till Helene nu efter skolan och käka lite sen drar vi mot Jernvallen för att kolla på SIF - SAIK Div 4. En kompis som spelar i SIF så kommer heja på för fullt på läktaren. Haha! Får se vad som händer efter det. Men nu ska jag hänga med på Historian, puss ♥

How do I turn this thing around


Dag 10

Dag 10 - Berätta om din familj.
Min familj, ja vart ska man börja. Vi är inte en sån stor familj men jag bor ihop med Mamma som heter Mona och jobbar på Sandvik. Mamma och jag umgås mycket. Vi är ofta ute och åker med bilen eftersom att det är hon som lär mig att köra, hihi. Brukar för det mesta shoppa ihop och äta på restaurang. Jag och min mamma gör mycket ihop.
Emil, min bror är 22 år och läser just nu på Högskolan i Gävle för att bli Mäklare + något mer. Kommer inte ihåg men något sånt är det han läser i alla fall och han har pluggat klart till julen 2011. Jag och min bror umgicks ofta som små men nu blir det knappt av för han är oftast med kompisar vilket jag också är. Annars är vi två rätt lika. Till sättet och humorn.
har tyvärr ingen bild på min mamma .

Dag 9

Dag 9 - Ditt fullständiga namn.
Elida Fernanda Eliasson

dag 7


Dag 7 - Några bilder på dig och dina vänner.







Dag 6

Dag 6 - Skriv om din största dröm.
Min största dröm är att jag ska ta studenten 2013 och sen få en bra utbildning samt bra jobb. Bli väldigt framgångsrik.



godnatt

Nu ska jag kolla klart på big brother och sen gå och lägga mig. godnatt fina människor ♥

dagens köp

Idag på håltimmen drog jag ner till stan för att köpa en jacka jag kollat på tidigare och lagt undan. Älskar den, min favorit färg!
jackan är köpt på intersport i sandviken

Dagens härliga outfit

lever i sköna kläder och osminkad just nu. Känner mig för slö på morgonen för att sminka mig och känner mig för slö för att gå omkring i tighta jeans och sånt. Nä känner mig inte alls bekväm i det. Så här mina fina vänner har ni Elidas klädsel idag, Onsdag 4 maj 2011
Tröjan kommer ifrån Gina Tricot och jag köpte den förra sommaren.
Mina nya mjukisbyxor från team sportia och halsduk från H&M. peace

Godmorgon

nu sitter jag på lektionen och ska ha nationella om ett par minuter, shit lycka till Elida :D btw det är i engelska..

Operation

Ja nu är det klart. Den 19 maj läggs jag in på sjukhuset för att operera halsen. Skönt att äntligen få det gjort. Dock kommer jag vara sjuk ett tag, fan vill inte :( Är skit rädd. Speciellt för narkosen jag kommer få, usch nä jag vill inte fan!

MÅSTE INFÖRSKAFFA!

Åker in till gävle i dag efter skolan med mamma. Måste tjata till mig ett par nya converse. Vet inte om jag ska ha vita höga eller vita låga. Fan vad drygt det är!

tupac


everybody just have a good time


dagens outfit

Drog på mig slappa kläder idag eftersom vädret va så äckligt dåligt, snöade fan! I maj liksom, hallå?
Så tog mina adidas byxor och slängde på mig min rolling stones tisha samt min älskade hood tröja från bikbok.

Till dig Helene

Helene hade sönder sitt armband på festen i lördags och så snäll och gó som jag är så har jag lagat det åt henne. Hihi, tar med de till skolan i morgon ♥

presenterna


lördagens festligheter


only god can judge me



give me everything to night

sitter i soffan på rummet nu och har precis städat. Ska fortsätta snart men fastnade framför facebook som vanligt. Får se om jag får ut och går snart så kan jag komma in tillbaka och plugga lite. ska även knäppa bild på mina nya älsklings byxor som jag köpte :D love them! uppdaterar mer snart, puss ♥
skit trött brud!

dagens planer

Mina planer för dagen är så att jag ska käka nu i matan med Helene och sen gå till stan och köpa byxor. Bilder på de kommer upp ikväll. Sen när jag kommer hem ska jag dra på mig träningskläderna och gå ut och gå en lång runda. Ska börja g ut och gå så ofta jag kan nu. Eftersom jag inte kan skaffa gymkort för jag är pank så får jag träna på egen hand. Hehe.

Helgen

Nu sitter jag i skolan, otroligt sliten efter helgens festande. Kan berätta lite om vad som hände i lördags då jag var hemma och firade min födelsedag med kära kompisar. Det började med att jag tog bilen in till Valbo med Rodi och shoppade lite fest kläder och sånt till kvällens fest. Hittade massa snygga saker. Sen åkte vi hem. Handlade och hämtade sedan upp Helene i björksätra. Sen köpte vi löshår och drog hem till mig i högbo. Städade i stort sätt hela huset och sen kom Amanda och vi började grilla. Vid halv sju hoppade jag in i duschen, ungefär en timme för sent. Fick stressa som fan för helene behövde hjälp med att locka sitt hår ocha allt. Så åtta var jag äntligen klar och jag sprang iväg till bussen för att möta upp Sara och Carro. Så när de kom drack vi och spelade en massa roliga fylle spel. Tills nio då alla killarna kom. Hade det skit roligt vi drack och dansade och vid två (på natten) var jag död. D.å kom resten. Vi hade det trevligt fram tills halv fyra då jag blev ganska lik hitler. Blev as arg på allt och alla och det slutade med att jag tog närmaste saken (en kruka fylld med pennor) och gastade mot väggen. Fan vad arg jag var. Aldrig har jag varit så arg. Fy fan. Personen som gjorde mig arg har jag inte pratat med sen sist. Undra om jag någonsin kommer få det. Igår sov jag i stort sätt hela dagen och hade sjukaste huvudvärken och ont i ryggen som fan. Kunde inte röra mig. Lika idag så blir inge bip test idag på idrotten eller. Nu ska jag jobba puss!

update

jag mår skit dåligt och min rygg har fuckat upp sig. gårdagen slutade med slängda krukor i väggar och tårar men tur att jag hade finaste vännerna till hands. Nu ska jag sova och hoppas på att jag kan gå upp i morgon. puss på er fina människor.
bild från då jag hälsade på Elin ♥

RSS 2.0