JAG FYLLER 17 ÅR IDAG!

Ja alla mina fina läsare, idag fyller faktiskt jag 17 år. Ska ha fest här hemma så håller på springer runt som en yr höna och städar överallt. ska hinna duscha och fixa mig med hår och smig och grejer. oh det är mycket som ska göras nu. Har tack och lov Helene till hjälp. Fan vad bra! men uppdaterar mer senare, ha en skit bra valborgsmässoafton allihopa. Puss på er ♥

I do still love you

För tre månader levde jag livet tillsammans med finaste killen i världen. Jag mådde så otroligt bra och jag var lycklig. Någonting gick snett och du försvann från mig och mitt liv. Men du stannade kvar på ett ställe och det var i mitt hjärta. Där kommer du alltid vara kvar. Jag önskar att du någongång framöver kommer att förstå hur mycket jag verkligen älskar dig. Även om du inte kan se det nu på grund utav all din hat så hoppas jag att du gör det någon gång i ditt liv. Aldrig någonsin kommer jag att glömma bort dig och din röst, din lukt, dina bilder eller ens din röst. Du var mitt liv och du var mitt allt och den jag levde för. Jag önskar du var här så jag kunde säga till dig allt jag tycker du bör veta. Det finns en stark känsla inom mig och det är rädsla. Att jag aldrig någonsin kommer få berätta för dig, vad jag tycker. Så länge de blir osagt kommer rädslan och ängsligheten vara kvar inom mig. Jag behöver en till chans till att få berätta. Berätta att jag älskar dig, med hela mitt hjärta ♥
jag ville aldrig förlora dig..



Dance



every minute, every second



gårdagens

jeansjacka: lindex
trölja: bikbok
jeans: gina tricot
skor: H&M
ringar: H&M, Gina tricot

Valbo trippen igår

lag undan dessa skönheter tills idag i hopp om att mamma ska åka och hämta ut dom, tror dessverre inte att hon kommer göra det för hon tycker jag har för många skor... :(

förlåt, godnatt

hinner inte lägga upp bilderna. Får göra det i morgon i skolan i stället. Måste verkligen läsa på en text som jag ska redovisa i morgon tillsammas med Julia. Måste träna in den lite. Nu ska jag lägga mig och läsa den och sen ringa finaste och se om han vill komma på lördag, gör han inte det kan jag lova att jag aldrig mer prata med honom, ciao!

Hemma!

precis kommit hem. Ska äta och plugga lite spanska, uppdaterar senare ikväll med bilder och sånt från valbo. Puss

valbo!

Nu åker jag till valbo, här kommer en halvtaskig bild så länge. Haha! Kameran är med och outfit bilder kommer upp då jag kommer hem, puss

spanska i 40 minuter

ska plugga lite spanska innan jag åker till valbo. Så jag har självdiagnosen klar då jag kommer hem ikväll. puss

jag trivs hos dig...


hallå där!

hej gó ungar!
ligger i min fina säng här hemma och väntar på att klockan ska börja ticka så jag kan få åka till valbo med min syster yster. Ska kolla på skor som jag ska önska mig utav mamma. Haha! Så typiskt mig att prova skor så de är rätt storlek och sen bara säga till mamma nu ska du köpa det här och om jag inte får det så blir jag sur. Snart blir det sommarjobb då slipper jag tjata på min söta mamma, vilket är bra.
Skorna jag önskar mig har jag lagt upp på bloggen igen men för er som missat de får se dom här igen.
Alla är ifrån scorett, bästa sko affären om ni frågar mig :)

Torsdag morgon

Nu sitter jag i skolan och har precis haft bild. Kom till skolan med ett leende på läpparna för jag fick höra att jag slutar vid lunch. Har utvecklingssamtal och sen slutar jag. Senare på eftermiddagen åker jag och Helene in till valbo för lite ärenden som måste göras. Men nu måste jag plugga matte. Puss!

önskar att du slutar kämpa emot


nu är det klart

ja barca vann matchen. jag hejde faktiskt på real madrid men det är inte över än! Fler matcher återstår och då jävlar ska real vinna! Nu ska jag platta håret och sen sova. Har redan tagit en eftermiddags lur så vi får se om jag kommer kunna somna. Innan jag duschade så var jag as trött men det gick över såklart. Men godnatt på er och sovgott, uppdaterar i morgon då jag kommer till skolan. Puss
jag i mitt super söta lockiga hår. NOOOOT!

RMA - BAR

Har suttit ikväll och kollat på fotboll. Real Madrid och Barcelona som spelar. Än så länge är det 0-0. Men har bytt just nu till Big Brother haha. Kan inte missa det liksom. Inte ens för att världens bästa fotbollslag spelar. Nä aldrig! Har precis innan big brother började tagit en dusch och tvättat håret. Ska låta det torka och sen platta det. Tror jag även ska gå ner och steka lite ägg och koka en kopp te. Skulle sitta gör bra nu i kistan. Ha en fortsatt trevlig kväll och jag håller tummarna på att Real Madrid tar hem detta!
älskar dessa byxor, lever i dom!
Ska köpa egna nu då jag får pengar för dessa är min fina kompis Cassano´s ♥

men snygg kille?!


I wish it could be that easy


Dagens outfit

Linne - Bikbok
T-shirt - H&M
Skojrta - H&M

Måsten till lördag!

På lördag då jag fyller år blir det förmodligen att jag fixar en hemma fest och bjuder in de närmaste kompisarna. Men tills dess så måste jag fixa lite saker.
  • Köpa lösögonfransar
  • Fixa naglarna
  • Hitta en svart fodralklänning
  • Snygga skor
  • Köpa nytt löshår
  • Köpa sprit i olika sorter

Boy your my lucky star


I skolan, fan döda mig!

Ja nu har skolan börjat igen och jag sitter i klassrummet och väntar på att ha veckan och dagens första lektion. Känns som jag har haft sommar lov eller något. Har haft världens bästa påsklov i alla fall och sommarlovet ska bli ännu bättre. Det är 23 dagar kvar till sommarlovet, wiiiiiiii!

H&M ♥


Godnatt

Nu ska jag försöka sova. Får se hur det går. Har ju gått och lagt mig efter två varje dag hela lovet. Men får sova en timme längre idag än vad jag brukar göra då jag går upp då det är skola. Sen så ska jag även cykla till skolan, hur ska det gå då? Första gången i år. yey me säger jag bara. Men godnatt alla fina människor.

I morgon smäller det!



Big Brother

Har återhämtat mig skapligt från chocken då rodney åkte ut i söndags. Jag lever vidare och sitter bänkad framför tvn för att kolla ännu ett avsnitt utav big brother.

Vi fyller år snart!

Om 3 dagar fyller min soulmate år. Hoppas hon får finaste dagen och får massor av presenter och annat nödvändigt som hon behöver och förtjänar. Sen dagen efter fyller faktiskt med hör och häpnad jag år. Valborg, sista april, majkasedagen, kungens födelsedag och även jag. Så himla kul! Funderar på att ha lite fest här hemma men jag vet inte. Ska snacka med lite kompisar så får vi se. I morgon ska jag förmodligen åka in och kolla på en födelsedags outfit blir trevligt.

Tisdag

hej på er

ligger i sängen nu och har ätit och duschat sen jag kom hem vid fyra. Sov borta igår med finaste. Vi var för mesta dels ute i solen och senare på kvällen drog grabbarna ner till jernvallen och lirade lite fotboll. Själv så suger man otroligt mycket på att spela fotboll och allt som har med bollar att göra så jag satt mig i gräset och dunkade musik och åt godis. Kunde inte blivit så mycket bättre. Haha! Sen tog vi en promenad hem till honom och duschade och vilade. Tog även hojjarna ner till stan och åt på Mcdonalds för vi var too lazy för att laga mat. Men det gick ju bra det också. Vi hade det jätte trevligt och däckade nästan på en gång när vi kom hem igen vid ett tiden på kvällen ungefär. Idag tog vi även en sovmorgon till framåt elva och lagade god frukost och latade oss lite. Sen vid ett tog vi bussen ner till stan och sen efter det vidare till Aga Kiosken. Fick sen skjuts hem och ja nu ligger jag här och latar mig. Blir att gå ner och laga en riktigt kladdig kladdkaka och sen plugga. Ska även planera inför helgen för på LÖRDAG fyller jag år, tjoho! Ska även klämma in ett bio besök också då jag och min underbara vän ska kolla på Little Red Riding Hood. Skit bra film ju, måste ses!

...

You're from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light



idag

Vilade ett par timmar idag sen jag kom hem från min sovpatners place. Tog sedan kvart över sex bussen ner till stan och tog en promenad ner till Björksätra. Helene kom och mötte mig och så gick vi till ica och tog en glass och gick runt och pratade. Har sedan legat i hennes säng och kollat Big broter hela kvällen. Men nu ligger jag dock i min egna säng och kollar på tv. Det är Jägarna som går på tvn. Den är så hemskt men så bra ändå. Ska snart sova för i morgon tror jag nog att jag ska gå upp tidigt och ta en morgon promenad.Är så otroligt skönt. Godnatt :)

I might have..


gó kväll

dagens outfit
mag tröjan: hm
skjorta: herravdelningen på hm
jeans jacka: lindex
jeans: gina tricot

gårdagen

Igår åkte jag som sagt till mormor och var där ett tag och hade det jätte trevligt. Åkte sen till björksätra en sväng och senare vid tolv drog jag vidare på fest vid jernvallen. Blev en nykter natt för mig för min mage spökade lite och vågade inte dicka utefall det skulle bli värre. Vilket det förmodligen skulle bli. Vi hade det jätte kul och somnade vid åtta. Haha, ett under att jag ens är uppe nu. Men vaknae klockan elva as pigg. Kommer säkert komma efter men strunt samma. Nu ska jag ta och trycka ner något i magen eftersom jag inte ätit någonting sen påskmiddagen hos mormor igår. Haha!


blandade känslor

Sitter hemma nu. Sov borta igår natt så kom hem för ett tag sen. Har tagit en skön dusch och sitter här och grubblar. Har så blandade känslor och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känns som att alla har haft den varma känslan i magen och pirret då man träffar en person som man tycker om så otroligt mycket. När allt är nytt och spännande. Man mår så bra och man är så otroligt glad. Men det är ju inte alltid den personen känner samma sak. Jag ljög för dig. Sa att det inte fanns några känslor där för dig, men det gör de.



Dagens outfit

upptill: Linne från rut.mfl, halsband från bikbok
nertill: byxor från gina tricot, skor (nya) från hm

fredag 13.39

Hej på er. Nu har jag tagit det lugnt såhär på förmiddagen efter min powerwalk. Nu har jag sminkat mig och klätt på mig och ska bara på med mina nya älsklingar och jackan sen beger sig min familj mot mormor och morfar där resten utav släkten är för att fira påsk. Ska äta lite mat och sen får vi se vad som händer. Hoppas kvällen blir bättre än vad den var igår. Outfit bild kommer upp om ca 5 minuter. Puss så länge

Godmorgon

Hej på er solstrålar! Ligger i sängen nu förövrigt och funderar på om jag ska sätta på mig löparskorna och gå ut och ta en powerwalk innan påskmiddagen hos mormor. Ska i alla fall gå upp och klä på mig. Frukosten spar jag till efter promenaden. Man förbränner mest fett om man äter efter. Haha!

en vecka

saknar en peron så otroligt mycket. Har inte sätt så en vecka snart och jag håller på dör utav längtan. Länge sen jag sov ensam och hade hoppats på att få dela sängen med någon ikväll men tror dessvärre inte att det blir så. Sorgligt.
Ligger och tröstar mig själv med big brother och godis.

Min nya kärlek

stor kärlek till de här skorna ♥

Det nya

det här köpte jag då jag var i stockholm. De nya skorna som jag köpte inne på hm på arlandastad kommer upp i nästa inlägg.

Högbo

nyss kommit utifrån och stekt lite. Nu ska jag upp och duscha och välja kläder till ikväll. Ciao

Glad påsk på er

Hej på er. Förlåt för att jag inte bloggat men jag har inte orkat sen jag kom från stockholm. vet helt slut den kvällen eftersom jag suttit som en  jag kan jävla pinne och kört hela vägen och haft mamma kommenterande i örat hela tiden om att jag åker för fort eller något sånt..suck! Käft och låt mig köra säger jag bara. Jag vet vad jag gör. Jag skulle aldrig köra för fort om jag inte vet att jag inte kan hantera farten. Kan berättat vad jag gjort dessa dagar då jag inte bloggat alls.I onsdags då jag kom hem så sov Helene hos mig och vi åt tacos och fruktsallad och däckade vid tolv tiden. Så otroligt typiskt oss säger jag bara. Haha! Sen i torsdags så var jag hemma ända till sju och låg i sängen och kollade på Gossip Girl och sen skjutsade min morbror mig till Helene. Vi fettade i oss godis och sånt som vanligt och kollade på film. Blev dock väckt utav min såkallade kompis som ringde och bad och bönade om att jag skulle komma ut (mitt i natten liksom) jävla åsna. Somnade som tur var om i alla fall. Snart ska jag ringa mamma så hon får komma och hämta mig. Vill hem och duscha och fixa. Tror det blir fest senare ikväll. Får uppdatera lite senare då jag är hemma med min dator och mina bilder. Haha. Ha en fortsätt underbar dag ute i solen solstrålar!

Pick och pack

nu tar jag mitt pick och pack och beger mig hemmåt från Gnesta. Jag som kör även denna gång. Vi ska åka in i skärholmen först för en liten shopping innan vi åker hem. Måste införskaffa mig ett par nya skor och en vit tröja. Uppdaterar senare. Btw, min dator visar fortfarande inte de nyaste bilderna så jag kan inte lägga upp bilder :( Måste fixa det då jag kommer hem. ha en super trevlig dag. Puss

Update

kan för tillfället inte ladda upp nå bilder på mina nya sockor och mitt nya sommar linne. Datorn mår inte bra just nu. Så fort jag får pli på denna dator så kommer bilderna upp! Men ska lägga upp några bilder från mobilen snart. Ska bara pallra mig upp från soffan och gå upp på rummet och hämta sladden. ciao så länge!

hej på er

Sitter nere i Gnesta nu (ca 4 mil ifrån Stockholm) Har det jätte bra här och solen steker på himlen. Dock lite väl blåsigt men med en tjocktröja på så funkar allt. Nu ska vi ta en runda ner här på "byn" och köpa lite godis gotta tills ikväll och även en och en annan glass. har även införskaffat mig ett as gulligt linne inne på Rut.mfl visar upp det senare då jag kommer hem. Ha en fortsatt trevlig kväll och eftermiddag. Det ska i alla fall jag ha :)

party rock is in the house tonight


dagens sköna

I min sköna Guns'n roses t-shirta och hoodtröjan beger jag mig ut i Sverige med bilen på en skön roadtrip ner till Stockholm till en utav mina äldsta och bästa vänner genom tiderna. Kommer blogga där nerifrån så håll utkik efter fler inlägg under dagen. Puss

Den nya

Köpte en bikini då jag och Cassandra var in till Valbo här om dagen. Älskar den otroligt mycket funderar på att köpa en till i en annan färg nu när jag åker till Stockholm. Love love love it

Godnatt

Sitter på rummet nu och har gått i genom massa saker på datorn. Ska krypa ner i sängen nu men först ta en halstablett för fan vad ont i halsen jag har. Snälla får jag operera bort de där sakerna snart. Har fan gått  4 månader sen de sa jag skulle få ta bort mina halsmandlar men inget har hänt. Så irriterande. I morgon ska jag sova ut för sen vid fyra tiden ska jag och mamma åka till Stockholm för att hälsa på min barndomsvän Elin. Dock oklart då jag kommer hem. Föresten så är det jag som ska köra hela vägen dit så måste vara utvilad. Haha! Men ska som sagt sova nu och i morgon försöker jag uppdatera bättre. Godnatt



festat sönder mig själv

Precis som rubriken säger så är det de jag gjort de senaste dagarna. Blev fest igår och det var väl anledningen till att jag inte alls bloggat något idag. Var så otroligt bakis. Satt ute i jernvallen hos en kompis och njöt utav vår värmen fram tills fem då det blev en välförtjänt dusch och sen drog vi ut till Björksätra och njöt ännu mer i solen. Haha! Nu är jag hemma och sitter i  min otrolgit sköna mjukisdress och bara vilar kroppen tills ikväll då jag ska ut med Cassandra och ha en trevlig kväll tillsammans med henne och annat folk. Ha en fortsätt trevlig söndags kväll!

Grillar

Åker till Järbo och grillar med bästa vän, ikväll vankas party med tjejerna ! ♥

Dagens facelook

tröjan är ifrån bikbok och glasögorna från H&M

Lördag

Go förmiddag på er!
Nu sitter jag nere i köket tillsammans med mamma. Vi har precis kommit hem för vi har varit till Gävle. Vi gick upp halv åtta-åtta och skjutsade brorsan till Gävle och sen åkte vi till mormor och fikade lite. Jag ska upp och slänga på mig något snyggt fast skönt och sen ta och åka till Helene. Ska försöka få henne att grilla. Senare i kväll blir det kanske fest, vet inte eller något liknande med Cassie. Kanske vi bara har en chill dag.
Uppdaterar mer lite senare. Nu ska jag klä på mig. Kram!

PÅSKLOV!

vääääääääääääärme!

I would never leave when he needs me most


Facelook


Dagens outfit 15 April


Morgonen

I morse åt jag en riktigt god frukost. Väldigt nyttig också. Blev en god vanlij yoghurt med crunchy. Sen en mörk smörgås med solrosfrön och ett glad proviva med granatäpple och hallon. Super gott! Idag mår min mage finemang!

Dag 3 - 10 sanningar om dig själv.

1. Jag är helt såld i snygga bilar och mina favoriter är Audi r8 och bmw m3
2. Jag är född i Brasilien och kom till sverige när jag var 2 månader
3. Jag har lätt för att falla för fel killar
4. Min största rädsla är spindlar
5. Jag har en förmåga att kunna skratta åt samma sak flera timmar i sträck.
6. Jag är väldigt självsäker.
7. Jag suger på spanska!
8. Älskar skräckfilmer och actionfilmer
9. jag är väldigt blyg när jag ska träffa nya personer.
10. Jag har haft över 12 mobil telefoner under 5 års tid.

PROV!

En minut kvar innan vi ska ha prov, oooh shit! Jag hoppas jag lyckas få G i alla fall annars kan jag ju bara gå och slänga mig i väggen! Önska mig all lycka till för det behöver jag fan!
Btw, företagsekonomi B prov om moms, fakturor och löner vi har !

Dag 2 - Dina nyårslöften.

Gå ner i vikt var det enda!

Godmorgon

Klockan är kvart i tio och min mage håller på döda mig! Är så otroligt hungrig och vill bara ha mat! Men ska ha spanska innan jag får äta så hur fan ska jag överleva? Sov i alla fall borta i natt hos världens mysigaste människa. Dock höll han mig vaken framåt halv två snåret så jag var skapligt trött i morse och försov mig...sitter i skolan nu och har matte fast jag har såklart glömt matte boken hemma. Oh yey me! Så himla klumpig, jämt! Uppdaterar mer under dagen kan säga att jag är otroligt sliten idag och vill  bara hem och äta och sova.

i taxin, i trappen, i hissen jag faller


Svar på kommentar

Jag fotar med en Sony Nex 5. As bra kamera, dock har jag inte hunnit lärt mig den än.

Dag 1 - En bild på dig själv, och 5 saker du gillar.


1. Helene ♥ (mitt allt)
2. Gymma
3. Festa
4. Träffa nya människor
5. LOVE TACO! ♥

Dag 8

Dag 8 - Ditt favorit klädesplagg just ju.
Det måste nog vara min älskade hood tröja från bikbok samt mina adidas brallor från team sportia

I will be seeing you soon and it will be better than anything else


Onsdag 13 April

Ja igår blev det en riktigt chill dag eftersom jag var så himla hängig. Dock lite bättre idag. Sitter i skolan nu i alla fall och ska gå i väg och köpa frukost. Gött! Sen har vi lektioner ända fram till kvart över fyra idag efter det får jag hoppas på att jag äntligen kan få åka iväg till Björksätra och träffa jordens mysigaste person. Haha! Uppdaterar mer under dagens gång, puss och godmorgon på er
Slänger även in en dålig outfit bild som jag nyligen tog.
T-shirten är ifrån H&M
Hoodtröjan har jag köpt på bikbok
Jackan är också ifrån H&M

alltså fy fan

jag mår så jävla dåligt, vad är det som händer med mig? Åkte ju som sagt hem efter lunch eftersom jag var så otroligt dålig. Har legat och sovit hela dagen och är fortfarande helt slut. Ska duka upp med lite kex, ost och vindruvor och kolla å big brother, hoppas på jag blir bättre i morgon.

turn it up

Nu går jag under vilken sekund som helst. Åker hem till Helene och trycker i mig tusentals alvedon och pluggar matte, jag kan inte sitta i skolan längre, mår så jävla dåligt. Hatar att vara sjuk.
Det enda som piggar upp mig är att vi ska äta jordgubbar och glass, smarrigt!
gumman kör vi på det här eller?


Godmorgon 12 april

Ännu en morgon som jag vaknar upp med jordens starkaste huvudvärk, världens magvärk och halsont. Fan jag orkar inte vara sjuk, jag som åker till Stockholm snart. Vet dock vem som smittat mig och den jäveln, tro mig han får igen imon kort. Sitter i alla fall i skolan nu och ska snart ha dagens jobbigaste lektion. Företagsekonomi ända till lunch. Oh god, kill me please. Skulle tagit med mig en redbull så jag hade blivit någotlunda klar i huvudet men käkade upp mina pengar igår. Onödigt gjort säger jag bara! Men ha en fortsatt trevlig dag så ska jag försöka att inte svimma här i klassrummet för just nu känns det jävligt snurrigt! Vem vet. puss

Godnatt

nu kryper jag ner i sängen och försöker sova. Har fått sån himla huvudvärk och halsont så det är helt sjukt. Men ska försöka överleva, va inte oroliga. Haha!
I morgon blir det i alla fall skolan för mig och efter det lite gym. Vad som händer under kvällen är fortfarande oklart har i alla fall blivit tillfrågad att kolla på champions league i björksätra, får se hur det blir med de. Godnatt



stor städning

behövs verkligen inte städat på nästan en hel vecka nu så nu är det bara att sätta igår.

Mums


something beautiful

ligger i sängen nu ich håller på hungrr ihjäl. Ska gå ner och äta och sen hoppa in i duschen. Åkte till stan vid ett tiden och gymmade. Så himla skönt. Så efter det tog jag bussen till björksätra och träffade Faris. Käkade pizza och sen drog vi till eldin. Blev chill där tills mamma kom och hämtade mig och vi åkte till valbo och jag köpte ett par nya löpar byxor. Äntligen säger jag bara. Köpte även ett paket med jordgubbar då jag och mamma handlade så efter middagen blir det efterätt med sockerströdda jordgubbar och grädde. Dålig sommarkänsla man har då!
(anledningen till att jag ser väldigt gul/orange i ansiktet är för jag hade solen rakt i ögonen då mamma tog bilden)

godmorgon

Trcker i mig två alvedon och styr stegen mot stan och till gymmet, skit i om jag är sjuk jag vill träna! ha en fortsatt trevlig dag!

Anywhere you are, I am near

love



helt sjukt

har legat i sängen sen jag kom hem och är helt sjut. Hade 278 inlägg i bloglovin jag skulle sitta och bläddra igenom, jobbigt! Men nu sitter jag och kollar på bigbrother. Mår fortfarande otroligt dåligt och blir hemma från skolan i morgon. Har feberfrossa och sån otrolig huvudvärk. Måste få vila. Nu ska jag i alla fall sova, otroligt skönt. Godnatt fellas
super sliten

aldrig mått sämre

Igår blev de spontan fest igen. Inte bra ska jag säga. Var på gymmet då jag fick reda på det så fick skjuts hem utav eldin och bytte om sen drog vi hem till honom. Festade och hade det jätte roligt. Fick dock i mig alldelens för mycket så jag mår otroligt dåligt idag. Antar att jag är bakis för fy fan vad jag mår illa och skakar i kroppen. Gud säger jag bara. Håller dessutom på att bli sjuk också. Så himla jobbigt. Nu ska jag gå och äta dagns första mål, fy fan vad hungrig jag är. Sen ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag orkar kliva upp i morgon. Ha det super bra!

i väg till gymmet

Ja som jag skrev tidigare så blev det fest igår. Vid nio kom vi till festen, jag och cassie. Var lugnt i början men sen frammåt elva började man spåra lite. Men jag hade det riktigt kul i alla fall. Sov kvar i björksätra hos min lilla serb. Vaknade vid nio och då kan jag säga att jag mådde skapligt dåligt. Öm i ryggen som fan, knäna kan jag knappt röra utan att det gör ont och gå är till och med svårt. Sen slog jag sönder en framtand som jag märkte i morse. Blir nog ett tag fram tills jag dricker igen. Haha. Men nu ska jag iväg till gymmet och gymma lite. Men ska ta det ganska lungt etersom jag har så otroligt ont i knäna. peace

helt slut

blev en helt galen kväll/natt igår med mycket dricka (för mycket) men lever nu i alla fall och är hemma. Ska äta lite thaimat nu. Bloggar mer sen. Puss

dagens låt


det nya

köpte den där igår, på rea från 399 - 100 kr !

finns inte bättre

tror det var femte gången jag kollade på den filmen igår. Finns ingen bättre!

Dagens sköna

Tjocktröjan är ny och kommer ifrån Bikbok
Halsduken från hm och skinnjacka från hm

Godmorgon

Blev en lång dag i morgon kan jag säga er. För att direkt efter skolan så åkte jag in med serben till valbo. Var jävligt mycket folk där kan jag säga eftersom det var nå vårrea typ. Haha. Fyndade en mysig tjocktröja på bikbok i alla fall och en väska ifrån hm. Sen orkade jag inte vara där nå mer. Haha. Så drog vi hem till honom och bara chillade. Kollade på film och han lagade spagetti och makaroner åt mig. Smarrigt! Drog dock hem halv tolv och slocknade på en gång i sängen. Nu sitter jag i skolan och ska snart ha företagsekonomi. Men först frukost, peace



dagens

skjortan är ifrån bikbok och likaså kappan och halsbandet och jeansen är från gina tricot och ringarna från hm.

10 Sanningar om mig

1. Jag är helt såld i snygga bilar och mina favoriter är Audi r8 och bmw m3
2. Jag är född i Brasilien och kom till sverige när jag var 2 månader
3. Jag har lätt för att falla för fel killar
4. Min största rädsla är spindlar
5. Jag har en förmåga att kunna skratta åt samma sak flera timmar i sträck.
6. Jag är väldigt självsäker.
7. Jag suger på spanska!
8. Älskar skräckfilmer och actionfilmer
9. jag är väldigt blyg när jag ska träffa nya personer.
10. Jag har haft över 12 mobil telefoner under 5 års tid.

Don Omar





Gammal goding


ETT MÅSTE!

Det jag verkligen måste införskaffa!
Sakerna är från
Hm och cubus

I wanna be the girl..


finns ingen bättre och kommer aldrig finnas

Du tog mitt hjärta, du tog allt. Jag kommer aldrig sluta älska dig och du kommer alltid betyda så otroligt mycket. Första riktiga kärleken som jag verkligen kunde offra allt för. Vi hade så bra stunder men ju närmare slutat vi kom hade vi nästan inga alls. Du sa att vi fortfarande kunde prata med varandra men du ljög. Du har inte pratat med mig sen en månad tillbaka. Känns som jag måste inse att du aldrig någonsin kommer komma tillbaka, det gör ont att behöva tänka så men det är sanningen. Halsbandet, kommer jag aldrig ta av mig. För så länge som jag har det runt halsen kommer jag aldrig glömma dig och det känns som att du alltid kommer finnas med mig. Jag älskar dig så otroligt mycket. Nejdu, ännu har känslorna inte svalnat. Orden fastnar halvvägs men jag vet inte hur jag bär mig åt. Jag vet att så länge som du är borta så kommer jag kunna börja om, på nytt. Men vill jag det? Det upprepar sig och slutar alltid likadant det enda jag behöver är din kärlek. Jag offrar precis allt för att få vara hos dig för evigt.

it will always be close to my heart

dålig uppdatering

Alltså jag har bloggat så dåligt dom här dagarna och jag får ångest då jag ser att statestiken sjunker. Men ska försöka bli bättre men jag är ju ute hela dagarna och då har jag inte tid att blogga. Men kan berätta om gårdagen i alla fall. Var hemma från skolan och pluggade lite matte för vi skulle ha matteprov idag. (Går åt helvete, btw) sen vid fem orkade jag inte vara inne mer så jag åkte med brorsan ner till stan och gymmade i ca 2 timmar. Sen gick jag en promenad i stan tills min buss skulle komma. Så väl hemma kollade jag mer på matten och städade sen gick jag och lag mig i sängen och kollade på tv. Ganska så chill dag.

planer


I just wanna make you sweat


Måndag 5 april

Idag så slutar jag ju som sagt fem över fyra. Lektioner hela dagen. Eller nä en och en halv timmes hål också tror jag. Chill! Åkte hem direkt efter skolan och fixar till mig och små pluggar lite. Sen åker jag iväg till björkstära och spenderar kvällen, kanske natten där och kollar på champions league med sköna serber. En outfit bild kommer upp underdagen.

love HM ♥

Älskar hm´s sommar, vår kollektioner.

låten gör min dag

sitter i skolan och har huvudvärk, går till fyra idag, oh kill me säger jag bara! Men den här låten dunkar högt som satan i öronen på mig. Märker att jag verkligen är "to cool for school"

btw, finns ingen bättre dansare än ciara, love ♥

tvånyasaker


Blåa converse, de ser svarta ut på bilderna men de är blå. Dåligt ljus i rummet när jag knäppte.
"pippi tröja" från lager 157

helgen i örebro

Istället för att skriva en tidning om vad vi gjorde så får ni lite bilder och en kort beskrivning av helgen.
Åkte dit halv elva på kvällen och sov hela vägen, kom dit vid halv två tiden och då käkade vi lite och sen somnade. På lördagen gick vi upp tidigt och hjälpte till att städa hela dagen. Sen handlade vi godis och chips till kvällen och käkade även pizza. Sen gick vi och lag oss i sängen och kollade på big brother och somnade tidigt. Dagen efter, i söndags gick vi up vid nio, åkte och handlade lite frukost, duschade och fixade oss och tog bilen in till Marieberg och lager 157. Sov hos en kompis i björksätra och var helt död, bokstavligen alltså.

våååååååååååååår!

Nu kan jag i alla fall säga att det är vår ute. Käkade på en kycklingsallad på viking med en kompis och njöt i solen med cigg och glass. Hur skönt som helst. Sen tog vi en gemensam promenad hem till honom i björksätra och vilade framför tvn. Sen körde jag lite med bilen i stan och uträttade lite ärende. Har precis pratar med Julia och i morgon är det cykel till skolan som gäller ..... får se hur man överlever det då. Haha! Men ska nog gå bra ska vi se.
Men känns så otroligt skönt i alla fall att det inte är vinter längre utan nu är det verkligen vår och jag fyller år om 26 dagar och då blir det fetaste festen för det förtjänar jag! :)

hemma i sandviken nu

Förlåt för kass uppdatering, men ska kika lite på datorn, duscha och sen plugga. Uppdaterar mer senare med bilder. Är hemma nu i alla fall i min egna säng och ska bara ta det lugnt och vila idag. Puss
(jag idag på väg hem ifrån björksätra)

ojdå

Hinner inte lägga upp bilderna ikväll. Ni får dom i morgon istället. Ha en sjukt bra kväll för nu laddar jag och gofisen med Big Brother, chips, godis och masssor med dricka! Går och lägger oss tidigt ikväll för att gå upp och dona lite i morgon och kanske det blir en morgon promenad här i området. Puss.

1 April

Godmorgon alla!
Sitter i sängen nu och har små pluggat lite och ska snart ta en alvedon och börja packa. Har ont i magen, men jag bryr mig inte för ikväll åker jag till Örebro! Ha en fortsatt trevlig dag, puss!
Btw, har lyckats lura två personer idag. Ena om att jag var i Gävle hos en kille och en annan om att jag ramlat och fått knä ur led. Kan säga att båda blev väldigt sura och chockad när jag plötsligt svarade "April April!!!" Hahaha :)

RSS 2.0