Onsdags natt

Har spenderat så mycket jag kan utav dessa dagar med min fina tjejer. De åker hem på fredag så jag ska försöka umgås så mycket jag kan med dem fram tills dess. Idag åkte jag till de vid två och vi var hemma hos de och kikade film, städade lite och lagade mat och myste. Hade det super trevligt. Innan maten och filmen gick jag och brin ut en stund också i  solen. Super skönt. I morgon måste jag upp super tidigt och åka till tandläkaren och sen gymma och efter det åkte jag, helin och brin till Gävle. Kameran har varit med alla dagar då jag varit med dem men orkar inte lägga upp bilder förens på fredag då jag har tid. haha, har för mycket planer och allt hinner inte föra över en massa bilder. Hehe!
Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag måste upp halv åtta. Kill kill kill kill meeeee!
ahhhhhh sexy!

upptagen

Kom hem sent idag och duschade och käkade. Har varit i gävle hela dagen med mina älskade gullis fisar till syskon. Drar till stockholm tidigt i morgon uppdaterar då jag kommer hem sen på kvällen.

Godnatt

Nu ska jag fixa lite med kläder tills i morgon sen ska jag hoppa i säng. Är super trött. Godnatt fellas. Får uppdatera i morgon innan Gävle!

Love u guys

Mina favorit flickor har kommit till Sandviken, Brin och Helin Mahmi. Har inte träffat dom på över ett år så nu jävlar var det dags alltså. Drog till gymmet idag vid fem och vid sju gick jag hem till dem. Satt och snacka om så otroligt mycket som vi missat under året och sen tog vi en promenad till Ica Maxi och köpte ostbågar och läsk och drog till stadsparken och satte oss och rökte vattenpipa och hade det trevligt. Drog vidare hem till de vid halv tio tiden och chillade lite och snackade och käkade pizza. Har saknat dom så otrolgit mycket och i morgon ska vi åka in till Gävle och shoppa och träffa massa folk. Ska bli så kul. Bäst för bank fan också att jag får min lön annars ska jag elda upp handelsbanken!


sugig uppdatering

Ah jag vet att nu uppdatering inte har varit den bästa som jag trodde den skulle vara. Men jag har gymmat i stort sätt varje dag och sovit. Har varit as trött och i torsdags drog jag och mamma till Uppsala och shoppade lite. Var så otroligt varmt där borta om man jämför med sandvikens jävla antarktis väder. Från Uppsala fick jag med mig en blå mjukis dress från bikbok samt ett par gladiator sandaler från dinsko. Bilder på de kommer antagligen upp någon dag fram över.
(väldigt gammal bild på mig, Ok från förra sommaren men skit samma. Kolla bara på mobilen liksom, hej tegelsten)

At my place

Sitter hemma nu. Kom precis hem. Äntligen har det jävla sim kortet till min iphone kommit så nu ska jag bara ringa kundtjänst för att aktivera det och sen är det klart. Yes, Äntligen är man iphone ägare för 3 gången ;) Uppdaterar lite snart ska bara skjutsa brorsan till Rese. Tjabba!

BJ

Sover hos faris inatt, bloggar i morgon då jag kommer hem.

Hemma 19.21

Ligger i sängen nu och tar det lugnt. Kikar runt på facebook och bloglovin. Ska gå och duscha nu eftersom att jag har svettats sönder idag på gymmet. Solade dessutom i 25 minuter direkt efter gymmet också. Fan vad trött jag var efter jag var klar. Körde i 2 timmar ungefär. Har inte gymmat såhär på 4 månader så snacka om att vara ur form. Uppdaterar senare då jag kommit på vad jag ska göra idag. Be right back



Godmorgon 18 juli

Ligger fortfarande i sängen, men ska pallra mig upp och ta på mig träningskläderna för att sen åka in till stan och gymma. Ja jag börjar gymma nu igen. Skit skönt. Kommer få hjälp av en kompis att komma upp på banan igen, härligt!

JB


Gårdagens spår natt

Bjöd hem lite kompisar igår till sju tiden. Blev röjj som vanligt tills min höjdpunkt blev tvungen att åka. Tjejerna stannade kvar och vi fortsatt att festa tills vi spårade ur totalt och drog på oss kläderna och drog till donken. Kom typ 200 meter innan Amanda och Sarah åkte in i varandra med cyklarna och Amanda bokstavligen rullade ner i diket och fick en bitch-slap av en gran. Pluss ett dussins blåmärken. Sen cyklade vi yttligare 20 meter och den här gången var det jag och Sarah som åkte in i varandra. Jag med klackskor flög ner i diket och dog av garv när jag väl låg där och insåg vad som nyss hänt. Vi klarade oss rätt så bra ända bort till donken tills jag insåg att min mobil var borta. Så var bara att cykla tillbaka hela vägen hem till högbo igen. Hittade den på samma ställe där amanda och sarah ramlat och tur var det (att jag hittade den) sen insåg vi att min hemnyckel var borta så vi fick ringa mamma 3 på natten och be henne komma hem. Härlig natt. Fan ska aldrig mer cykla full, aldrig !
fråga inte varför jag såg ut som jag gjorde och varför jag har dubbel halsband, skön tjej

I'm going to change, just for you


Iphone 4


new one

'
allt på bilderna är dnytt förutom de svarta jeansen

I miss you 2


late

kom hem senare än trodde och är för trött. Bilderna kommer upp i morgon så fårt jag vaknat.

nyduschad

ligger i sängen nu och som jag precis sa kollar på The O.C ska försöka få håret tort genom att inte använda en hårtork för då får jag får hår typ. Krullit och drygt att platta. Ska även ta fram dammsugan och städa upp kläderna i soffan och sen dra till Valbo. Btw, köpte en ny klänning igår samt ett snyggt svart flätat skärp som jag visar upp senare ikväll :D

rain

Ligger i sängen nu, har precis klätt av mig alla dyngsura kläder och hoppat ner i sängen. Hade min sista jobb dag på Sandvik idag. Tråkigt värre, kommer sakna laget jag jobbade med. Förhoppningsvis blir det fler sommrar där nere. Nu ska jag duscha, göra lite gröt och kolla på OC tills mamma kommit hem då vi åker in till valbo för att fixa min mobil. Fått iphonen föresten, love ! ♥ Ska även leta på en topp, blus till imorgon då det blir fest i hela huset, bokstavligen. Kommer hit folk så ska vi grilla och ha lite trevligt (beroende på vädret) och sen dricka och festa lite. Som varje lördag hemma hos mig. Haha! Uppdaterar efter jag kommit hem från valbo med bilder på mobilen samt alla skal och tillbehör jag nyligen köpt till den, min älskling ♥ Dessutom om jag hittar något i valbo.
Uppdateringen kommer ligga på topp nu när jag inte jobbar, bara så att ni vet!



dålig uppdatering

jag vet jag vet, men jag jobbar förmiddags skift den här veckan ochd det betyder att jag måste gå upp fem för att vara på jobbet sex. Död med andra ord då jag kommer hem. Men ska sova nu och hoppas på att jag kommer upp i tid i morgon. Eftersom jag sover ensam hemma så har jag ingen mamma som kommer in och väcker en om man sovit tio min för länge, ajdå! Men jag har lite bilder från i helgen då en del killar kom och umgicks hemma hos mig. Trevlans. Uppdaterar i morgon efter jobbet. Ha det bra. Kram

As we grow up, we realize it becomes less important to have a ton of friends and more important to have real ones


bara för att

Vem var du senast tillsammans med? -

Hur länge höll det mellan er och vad var anledningen till uppbrottet? 6 månader..komplicerat

Blir du lätt kär? Ganska
Vem kysste du senast? - Det håller vi privat
Är du sån som visar kärlek offentligt (håller handen ute på stan osv.)?
Om jag varit tillsammans med personen ett antal månader och om det är seriöst och om personen tycker det är okej så kan jag hålla handen. 
Hur gammal var du när du fick din första kyss? 11-12
Har du varit otrogen någon gång?
Vilken kärleksfilm tycker du är bäst? Finns en del
Hur många har du strulat med? en del där med.
Har du haft sex med fler än 3 personer (inte samtidigt)? ja
Elakaste sättet att göra slut på? otrohet ..
Vad är det värsta en tjej/kille kan göra när det gäller kyssar? Käka upp en, bokstavligen. 
Är dina föräldrar fortfarande tillsammans? Nej
Är du romantisk? Extremt
När gav du någon rosor senast? Då rodi fyllde 16.
Är du svartsjuk? Ganska
Vad tänder du på? Utländska sexiga killar ;) 
Har du hållt på med din kompis pojkvän/flickvän? Ehhhh nä ?
Vad faller du för utseendemässigt när det gäller killar/tjejer? Låna, brunt hår, bruna ögon, biffiga! 
Har du haft sex den senaste månaden? Ja
Har du kysst någon i regnet? Ja det har jag.
Umgås du med någon av dina ex? Japp! 
Tar du ofta första steget? Verkar som det! 
Har du upplevt kärlek vid första ögonkastet? yes

 

Familj & Vänner
Vem av dina vänner vet mest om dig ? - Helene och Amanda
Vem av dina vänner står dig närmast? - Ni vet vilka ni är <3 
Finns de någon av dina vänner du saknar tiden med? - Nämner inga namn men det finns. 
Vem av dina vänner har du roligast med? - Lyckas alltid hitta något sätt att ha roligt på med alla! 
Vem i din familj står díg närmast? - Mamma antar jag..
Vem i din familj vet mest om dig? - Mamma

Alkohol & Tobak
Snusar du? - Nej
Om inte, har du testat? - Ja
Har du varit berusad ? - Ja
Om inte, har du smakat - Ja
Har du rökt vattenpipa? - Ja
Tar du droger ? - Nej
Om inte, har du testat ? - Nej
Dricker du mer eller mindre än 2 gånger i veckan ? - Två gånger max
Hur många doser snus går de åt för dig på en vecka ? - inga!
Hur många paket cigaretter går det åt för dig på en vecka ? - inga!


Sex &Kärlek
Är du singel ? - Ja det är jag
Heter din pojk/flickvän ?
Om du är singel, hur länge har du varit de ? - Sen i februari
Om du inte är, hur länge har ni varit tillsammans ? -
Har du hittat den rätta ? Hade hittat
Tro du på kärlek vid första ögonkastet? - Till och från.

Fritid & Hälsa
Hur många gånger motionerar du i veckan? - lite..
Vilken sport håller du på med ? Inget förtillfället 
Vad gör du helst på din fritid ? - umgås med kompisar, festar, shoppar, reser! 
Hur många gånger äter du skräp mat, som pizza, kina mat, sushi, kebab ? - I veckan äter jag donken minst två gånger i alla fall. men pizza, kebab och sånt äter jag inte. 

Ljus & Lycka
När är du som gladast? - Då jag är i ett shopping center med massa cash på kortet!  
När är du som lyckligast? En sommarkväll då jag umgås med nära och kära. 
När är du som mest nere ? -  Svårt att säga
När är du som mest ledsen ? - när man känner att ingen bryr sig om en
Är du lycklig nu ? - funkar
Om inte, är du ledsen o nere nu ?

Skönhet
Är du nöjd med ditt utseénde ? - Finns väl alltid någonting man ogillar och gillar mer
Hur lång är du ? - 1.68
Nöjd med din längd ? - nej
Hur mycket väger du? - pass
Är du nöjd med din vikt ? - verkligen inte
Vilken hårfärg har du ? - mörkbrunt 
Är  du nöjd med ditt hår ? - haha tror jag aldrig någonsin varit det heller
Vilken ögonfärg har du ? - brun
Är du nöjd med din ögonfärg ? - funkar det med 
Har du piercing, isf hur många ? - bara i öronen
Har du tattuering, isf hur många ? inga nu, men snart så 
Vilken sko storlek ha du ? 38
När tycker du att du är som sexigast? - HAHA, härlig fråga

Äger ett par vita string: yeees,

Har mer än 5 bh:ar: haha ja fast inga som jag använder, de bara ligger där. 
Älskar killar som har magrutor: det är sexigt men funkar lika bra utan
Har haft trekant: pass
Har färgat håret minst 3 gånger: såklart
Går inte ut utan smink: sminkar mig bara till fest, orkar inte nu på sommaren
Har någon gång spelat klädpoker: nej :o 
Strulat med en tjej: haha mhm
Strippat inför en folksamling: nej det var defenetivt inte en folksamling, haha
Tittat på en porrfilm: nä faktiskt inte
Du studerar ofta din kropp i spegeln: det händer..
Älskar att shoppa underkläder: nej..
Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt: verkligen inte

Du har hånglat med över 15 killar på en kväll: näää!

Du älskar att prata om sex och killar: finns inget bättre!
Har dåligt självförtroende: sådär
Älskar att få uppmärksamhet: nä 
Romantiska filmer är det bästa man kan se: verkligen inte
Du har solat solarium: ja oja
Du har haft sex med mer än 10 olika killar: pass
Du bär alltid läppglans: hatar läppglans, otroligt kladdigt
Du är nöjd med dina bröst: nej men de kommer
Du har provat droger: Nej
Du har svarat ärligt på dessa frågor?: Faktiskt


Pause


Work

Jobb 14.00 - 20.00

Tosdag 7 Juli

Idag är jag oerhört trött kan jag säga. Ska dra på mig shorts och sen sätta mig på cykeln och rulla iväg till jobbet. Sista dagen jag jobbar 8 timmars den här veckan för i morgon jobbar jag bara fram till 8a. Skönt! Uppdaterandet är ju inte på topp direkt men det får man ta nu när jag jobbar. Ha en fortsatt trevlig dag.
Btw..är as sur för att det är jordens finaste väder ute och jag måste vara inne hela dagen och slita nere i verket dock så kommer det löna sig i längden då man sitter där med sin tusensedelsbunt (stavning?!)

I do really like you

De finns de stunder i livet då man tror att man aldrig någonsin kommer komma över sin föredetta pojkvän som även är ens livs stora kärlek. Men så finns de dom bra stunderna då allt känns bra och att man kom över honom för längesen eftersom att det har kommit in en ny i ens liv. För stunden känns det skönt och att allting håller på falla på plats igen, men så kommer alla bilder och man får upp minnen och allt rasar samman igen. Ungefär där är jag nu. Otroligt jobbigt och jag önskar att någon kunde ta mig i armen och bara dra in mig på rätt väg igen. Men kommer de bli någon utav dom eller kommer de bli en helt ny? Fuck vad livet är svårt ibland....suck!

Håret !


Ny

Behövde en ny sommar parfym kände jag så jag införskaffade mig denna. Luktar gudomligt gott och somrigt. Billig var den också. Fyndig jag är !

tisdag 5 juli

Drar mig iväg till jobbet nu fellas. Slutar tio i kväll så uppdaterar med bilder då.

dag 1 - sommarjobb på sandvik

nu tar jag min sexiga hoj ner på stan för att utföra min första jobb dag på Sandvik. Jobbar eftermiddag som jag redan nämt så jag kommer inte blogga förens jag kommer hem ikväll. Ha det så bra tills dess.

bakis söndag

har sovit hela dagen. vilat så mycket som jag bara kunnat för i morgon börjar jag jobba.Den här veckan har jag eftermiddag så kommer inte bli så mycket bloggning. Dessutom har jag och min älskling beställt hem lite saker till våra iphones som kommer i morgon samt att min 4a kommer komma nu i veckan. så skönt! Nu ska jag bädda ner mig och käka chips och dipp och kolla på tv. Puss på er.

Fredag 1 Juli

Ja mina vänner, idag är det den första juli och om 3 dagar börjar jag jobba. Men jag ska ha det kul fram tills dess. Ikväll blir det att åka in till Gävle med Cassandra och käka ute och sen gå på bio. Kommer bli super trevligt. Nu ska jag ta det lugnt fram tills dess och kika på sex and the city, drog! Kvällens outfit kommer upp här under kvällen. Håll utkik. Hihi!

RSS 2.0