New years eve

Sitter i sängen hemma nu och har precis packat klart. ska åka i väg till nicole för att äta middag med henne och sen ska vi fixa oss och u på festligheter med kompisar. Kommer uppdatera under eftermiddagen så håll utkik. Men tillsvidare ha en jätte bra nyårsafton.

mums

Stud SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMBermuda SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Bermuda SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nellys skor! Grrrrr!!

Hos amanda

Sitter hos Amanada nu. Var inte alls meningen att jag skulle hamna här i natt men jag somnade när jag kom hem från Gävle så vaknade jag kl nio och hade tråkigt så jag tog sista bussen hem till henne i vallhov istället. Vi har precis kollat på pet sematary. Sist jag var här kollade vi på 2an så vi tog 1an nu. Haha fulaste "skräckfilmen". Kolla på den om ni inte hittar en bra komedi film. hihi!
Nu ska vi sätta på filmen fjorton suger, bara för att få garva lite till.
Taggar nyår i morgon!


Söt Gus i Pet sematary 2

God morgon

Ligger däckad i sängen för igår somnade jag halv sex......helt död. Klockan fyra började jag uppdatera om min iphone och de tog tuuusen år. Ska snart åka in till Gävle för klippning och inköp av ett par strumpbyxor till nyår. Ska kila nu för mamma vill att vi ska äta ute på stan så tjing tjing

Godnatt

Från och med nu säger jag godnatt. Puss

Bilder från julafton

Julgranen hos mormor
Mina julklappar (inte alla)
Min enkla och sköna juloutfit
med pälsjackan på

hej hej

Sitter hemma nu, alone :(
Tjejerna gick nyss precis så jag ska väl dra mig mot sängen antar jag. I morgon ska jag plugga och klippa mig (fixa håret till nyår. Inte ens taggad till nyår när den enda man vill fira med inte ens är i sverige, fml !
har i alla fall haft det roligt med tjejerna. Gick till Viking och käkade, satt där och pratade. Hyrde sen tre filmer. Fanns inte en enda film vi tog som alla var eniga om. Haha! Men det funkade. Åkte hem till mig och kollade på alla och käkade gtyp tillsammans 3 kg godis. Haha.
Nu ska jag väl sussa i alla fall. :)
Bild tagen då jag fyllde 17 år i våras

Torsdagens outfit

Sticker ner på stan nu och detta har jag på mig idag. En enkel outfit
Vanlig t-shirt och ett rött linne från Bikbok under samt mina Dr. Denim jeans från carlings.

God morgon ..??

ah jag vaknade för en halv timme sedan och har bara legat och degat fram tills nu. Ska klä på mig och sen åka ner på stan med min homies. Som jag berättade igår så ska vi äta på Viking sen åker hela gänget hem till mig och kollar på film och myser lite. Kommer bli super härligt att alla får träffas igen :)
Outfit bild kommer upp innan jag åker. kram

sacrifice

Jag vet inte vad det är som jag gör så himla fel. Jag gör ju allting för dig. Dödar, dör, i stort sett allt! Jag älskar dig med hela mitt hjärta, vad mer ska jag göra. Du är verkligen hela min värld som jag har gjort så mycket för.
du älskar mig men varför älskar du någon annan mer, varför kommer jag i andra hand. säg inte att du älskar mig mest i hela världen när du inte gör det. Jag vill inte förlora dig, någonsin.
My heaven, my love, my everything. Love me as much as I love you. I begging you, you are my world. How many tears do I have to fall before you can feel the same as me, love from the bottom of your heart.





29e december

Är hemma nu från Bion. Den var verkligen awesome! Så jävla sevärd. Ska försöka få med Helene på den också. Vet att hon kommer älska den för det är en typisk Helene film. Nu ska jag i alla fall skriva lite på en sen bokrecension och sen sova. I morgon blir det att umgås med de underbara gamla gänget. Blir pizza käk och sen film mys at my place.
Bild som togs för drygt ett år sedan och lite till ;)

Bio outfit

Ny skjorta - gina tricot
Jeans - carlings


Mobil update kommer

:D

Kvällens planer

Ska åka in på bio halv åtta med Cassandra. Vi ska se filmen new years eve. Härligt! Ska plugga lite först och sen fixa mig. Slänger upp en outfit bild senare. Än så länge får ni en bild på mig då jag precis tripplat nya håret.

Gårdagens nagelfix

Blev super öjd med naglarna i alla fall. Gjorde dom hos Nadja som har eget hemma. Så vill ni ha lika fina naglar för ett bra pris hör av er till hennes facebook --> HÄR

Naglar

Nu åker jag iväg för att fixa naglar. Ciao
Drog på mig mina adidas byxor samt min ramones t-shirt från H&M

My room right know

vackert!

27 December

Ligger i sängen nu och amanda åkte för ca 10 minuter sedan. Jag ska ta tag i mitt väldigt ostädade rum och faktiskt städa det. Kläder ska vikas, bord ska torkas av, de ska dammas, dammsugas och torka golv, bädda. Åh fy fan! Till de ska jag kolla på reprisen av Victoria's Secreet fashion show. Idag ska jag fixa naglarna klockan 7 hos Nadja. Kommer uppdatera därifrån så hål utkik så får ni se slutresultatet.
bild från då jag sist fixade mina naglar. Ska förmodligen göra det i morgon också.

Kevin ♥

Har blivit ett jävla tjat på mig och min Kevin. Men jag saknar han så det värker i hela kroppen och det känns någolunda bättre när jag får skriva av mig lite. Hihi. Som sagt så har han rest bort i två veckor med sin familj. De bilade ner till Tyskland och idag åkte dom vidare till London för shopping och för att gå på en kurdiskfest samt bröllop. De åkte den 22 December och kommer hem den 6-7 Januari. Fy fan känns som en evighet men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Jag har ingen aning om han läser det här men jag tror och hoppas han redan vet vad jag känner för honom. Man kan säga att jag har haft to many bad boys i mitt liv. De roliga är att jag har hittat den största och den värsta bad boy nu. Men det är inget jag kan ändra på det är bara han som kan ändra på sig själv. Jag vill inte och har aldrig varit den tjejen som kommer in i en killes liv och förändrar den personen helt. Jag vill att dom ska kunna se felen som dom gör själva. Dock är jag en som aldrig kan hålla käften om vad jag tycker och tänker och är ganska rakt på. Så om jag inte känner mig trygg eller säker med personen jag valt att dela mitt liv med så säger jag det till den personen. Det är väl det jag har gjort hitils i mitt och Kevin förhållande och det har gjort att vi har ett sånt bra förhållande med varandra. Vi kan prata om precis allt med varandra, om vad vi känner och tycker. Vilket jag tycker är otroligt skönt och bra. Det är inte alltid jag har haft ett förhållande då det varit så. De har alltid varit någon utav partnerna i mina förhållanden som har ljugit eller vad som helst. Men varken jag eller Kevin kan ljuga för varnadra och om man skulle göra det åker det ur lika fort som lögnen var sagd. Haha! För en gångs skull känner jag att jag verkligen har hittat min soulmate.
Vi blev tillsammans den 7 oktober och har alltså snart varit tillsammans i tre månader. Det är så sjukt. Det känns som att vi varit ett par i minst ett år. Men det jag vill säga med den här texten är att jag är så otroligt lycklig och tacksam över att Kevin verkligen krigade för mig i början och gjorde allting för att få mig. Jag vet inte hur många gånger jag dissade honom grovt. Men det underbara med honom är att han är en riktig fighter och ger aldrig upp. Så han fångade mig tillslut och jag föll för honom så fort vi börjat umgås. Tror det gick tre veckor och vi umgicks med varandra varje dag. Helt sjukt. Men det roliga är att de gör vi fortfarande. Vi är i det där stadiet då man inte kan få nog av varandra. Man sover med varadra, vaknar med varandra, äter med varandra (fruckost, lunch & middag) vi går överallt tillsammans. Vi kan verkligen inte få nog av varandra. Jag har verkligen hittat min dröm prins. En kille som vet vad jag vill och känner mig utan och innantill. Som älskar mig så otroligt mycket och skulle göra allt för mig. Precis lika som jag skulle göra för honom. Han är min andra hälft och mitt liv. Ingenn kille i hela världen skulle kunna få mig att lämna dig älskling. Du har verkligen fångat mitt hjärta. Jag älskar dig så mycket ♥






Love u ♥


New in 27 december

Båda blusarna kommer från Ginatricot och jag lag ca 100 spänn styck för dem.
Faktiskt jätte nöjd. Den vita är mer fest i ett bar instoppade jeans och den andra kan man ha lite både och, vardag samt fest.

Go kväll på er

Sitter i sängen nu med min goda vän Amanda. Vi har bara legat och degat hela kvällen för både hon och jag är helt slut efter dagen. Båda har haft fullt upp hela dagen. Haha! Men vi har hunnit med att baka en kladdkaka (skit länge sen jag åt?!) Vi har även sett på "den där mary på kanal 4" och fixat mitt nya löshår. Är btw väldigt nöjd med längden. det enda som återstår är att jag ska åka in nu i veckan och tunna ut mitt hår lite. Peruken växer på "bredden" men inte på längden. Vilken jävel säger jag bara. Nämnde ju tidigare att jag köpt två blusar inne på mellandagsrean som jag skulle knäppa bild på. Tänkte göra det nu samt visa er hur håret blev. Hittade faktiskt mitt minneskort till kameran nyss. Haha låg under min almenacka som har legat 10 cm från mig i en vecka nu. Haha smart tjej! Återkommer strax :)

igår natt

Igår när jag kom hem från att ha varit med kompisar så ringde jag Kevin på FaceTime. De bästa med Iphone 4an. Vi satt i en timme tror jag och pratade med varandra. Lika nu på morgonen så väkte han mig så ringde jag upp honom. Så himla bra för fan vad jag har saknat hans nuna :) Han kommer hem snart. Nästa vecka! Längtar så jäääävla mycket ♥

tjena

Kom precis hem. Har varit i Valbo på mellandagsrean och kikat lite. Hittade två blusar som jag lägger upp bilder på snart. Måste vila lite. Är helt slut. Va så jävla mycke folk som knuffades och trängdes. Klockan sex ska jag åka till vallhov till amanda och då ska vi gå till AnnaLena och köpa löshår. Unnar mig alltid nytt löshår till jul och nyår så varför inte det här året också.
Bilder kommer strax. Puss på er
Bjussar på två bilder sen jag och min prins var i stockholm ♥
Älskar dig hjärtat och saknar dig så otroligt mycket ♥

Juldagen

Har precis klätt på mig. Ska ner på stan nu och käka med Helene sen ska jag kolla på film med två kompisar i norrsätra. I morgon ska jag in på mellandagsrean också i valbo. Kommer bli skoj :)
Earcuffen fick jag i present av Helene :D

Taggad

Sitter i sängen nu och kollar på Supersugen och käkar banan och apelsin. Haha!? Chattar även med Elin, en utav mina äldsta och bästa vänner som bor i Stockholm (Gnesta). Vi har bestämt att den 2 Januari ska jag åka dit och vara med henne i två dagar. Kommer bli as skoj. Alltid lika roligt att träffas ;)
Bild från sist jag var hos henne och hälsade på :)

Go kväll

Sitter hemma nu. Är helt slut! Har fått många julklappar av släkten och familjen. Ni ska få se vad det är så fort jag hittat minneskortet till kameran. Haha! Vette tusan vart de har tagit vägen. Nu ska jag kolla på Harry Potter och njuta v resten utav kvällen. I morgon bir det bio. New years eve tror jag att jag och Helene ska gå och kika på. Annars drar jag med mig Amanda ;)

God morgon 24e december

Sitter fortfarande i sängen och om en timme ska vi åka...shit måste snabba på lite. Bjussar på en outfit bild innan jag åker iväg till mormor där jag kommer vara hela dagen och hela kvällen. Hoppas alla får en bra julafton med många presenter.
Bjussar på en blld från i onsdags på mig och Kevin ♥

Bikbok


Nelly Shoes

Telma SEK 749, Nelly White Label - NELLY.COM Telma SEK 749, Nelly White Label - NELLY.COM
Funderar på att beställa hem en utav dessa vackra skapelser. Men vet inte om jag ska beställa svart eller beige...

God Jul då!

Ja nu har klockan slagit julafton time och jag tänkte hälsa mina läsare God Jul. Själv så ska jag nog gå upp och sussa snart. Ska lägga mig i sängen och kolla klart på Sagan om ringen tills jag somnar. Ha en trevlig kväll! :)
risig jag, just nu

9 minuter kvar tills julafton

Sitter nere i soffan. Tvn går i bakgrunden och det är Sagan om ringen "2" som visas. Jag och Kevin kollade på första filmen igår så varför inte fortsätta. Såg att tredje filmen går nu samtidigt som andra fast på en annan kanal. Moget om man vill se båda två. Haha!
Idag har jag inte gjort mycket. Städat lite på rummet. Men är inte klar så kommer fortsätta i morgon på morgonen. Sen så har jag duschat och varit på stan med mamma och handlat de sista julklapparna. Kom hem igen vid sex tiden och då lagade vi tacos. Sen klockan åtta kollade vi på Bingolotto. Mamma hade även köpt bingolotter åt oss så vi spelade även. Men blev ingen vinst utav mig eller mamma fast jag tror att emil vann något. Häftigt. Inte ofta man vinner på Bingolotter och sånt.
Ska snart upp och lägga mig i sängen men håller på betar av alla inlägg i bloglovin och när jag är klar ska jag gå och sova. För i morgon ska jag upp tidigt. Städa, duscha och fixa mig för att 13-14 ska vi vara hos mormor med släkten och fira julafton där.

Ensamt och tråkigt, dagen innan julafton

1. Har du ett par rosa string? Ja
2. Vem var den senaste du pussade? - Kevin, min älskling
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - 48 st
6. Gillar du nån nu? Är stört kär i min pojkvän såklart!
7. Vad gjorde du inatt? Kevin och jag hade lite alone time innan hans familj kom och hämtade honom här.
8. Och i förrgår natt? Myste med Kevin och sov :)
9. Vad gör du innan du ska sova? Sitter vid datorn, kolla på tvn, fippla med luren!
10. Kan du prata med din mamma om allt? nej, önskar jag kunde men hon är för gammalmodig...
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - ja. sånt går inte att dölja direkt!
12. Har du varit gravid? - Nä!
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Ja det hade jag verkligen! hade betytt otroligt mycket
14. Choklad eller glass- Choklad!
15. Push-up eller T-shirtbh? - Push-up
16. Stövlar eller gymnastikskor? - Gymnastikskor
17. Kjol/klänning eller jeans? - jeans - vardag, klänning - fest


Tio fakta
1. Hemstad/ort - Sandviken
2. hårfärg - Mörkbrunt
3. Längd - 168 cm
4. Frisyr - Långt, rakt
5. Ögonfärg - brun
6. Skostorlek - 38
7. Humör - I don’t know
9. Civilstatus - I ett förhållande med världens bästa grabb
10. Vänster eller högerhänt - Höger

Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - Ja!
2. Tror du på kärlek? - Absolut

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Ja det har jag
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - Fler än en gång...
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - Ah...
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa killkompis ? - Nä?!
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för (honom/henne)? - Nej!
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej inte alls.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Inte vad jag vet.
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Faktiskt inte!

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. Vin eller öl? - Öl
3. Dag eller natt? - Natt
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande
5. Tv eller internet? - Tv
6. Pepsi eller cola? - COLA <3
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Både och! Älskar att bara vara hemma med kevin och mysa men samtidigt är det roligt att vara på en vild och rolig fest med kompisar! :)
8. Färgfoto eller svartvita? - Hmm......måste tänka på saken
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - Facebook ;)



Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Nä jag smyger inte ut. går ut om jag vill ja!
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nä, orka överdriva
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - verkligen
4. Har du hoppat bungy jump? - Skulle aldrig falla mig in att ens tänka tanken på att göra det! Fy fan!
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Närå!
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Japp! helene vet vilken tårta jag menar ;)
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Tyvärr så har djävulen inom mig tänkt lite för onda tankar om folk jag ogillar.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nä.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Mhm!
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Närå. Kanske landet men inte världen.


Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - Ja otroligt mycket!
2. Är du glad? ahrå, jag och colan njuter
3. Är du fundersam? - Otroligt! Alla klagar jämt på att jag sitter i andra tankar och ser fundersam ut....suck!
4. Är du uttråkad? - Aningen då!
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? -
10. Gillar du någon just nu? - Älskar Kevin!

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 23.16
2. Namn? - Elida Eliasson
3. Vart bor du? -Sandviken
4. Hur många barn vill du ha? - 1-2
5. Vill du gifta dig?- Japp!
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - Rullar
7. Har du ätit sushi ? - Tyvärr, blää
9. Hur många olika sorters flingor h du i köksskåpet? - 3
10. Humör? - Trött


Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nej

2. Har du en hund? - Nä!
3. Sover du helst själv eller med någon? Med min Kevin <3
4. Tror du på spöken? - Ahhhhh!


Skulle
1. Skulle du vilja vara längre? - Nä kortare kanske
2. Skulle du vilja väga mer? - NEJ!
3. Skulle du vilja ha sex nu? - Not in the mood ;)
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? - Nää....


Kan du
1. Kan du röra på öronen? - Ah jag kan röra mina öron med mina händer!
2. Kan du slicka dig på näsan? - Ja
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - Nä haha
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nej
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - Nej faktiskt inte, sorgligt
7. Kan dina vänner lita på dig? - Ja
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - Velat gjort det i 3-4 år så nu i höstas gjorde jag det i Sthlm med Kevin ;)
9. Kan du suga? - Suga klubba? JA
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - Nej jag är en grov shoppaholic


Har du
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - Ja
3. Har du syskon? Ja

4. Har du ljugit på någon fråga än då? - nej
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? - nej
6. Har du varit full den här månaden? - Ah
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - Faktiskt
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - Ja
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - Ah
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? japp
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - japp

Vem
1. Vem älskar du? - Kevin och mina bästa vänner och min familj
2. Vem kan berätta allt för dig? - Mina bästa vänner och min pojkvän
3. Vem vill du bli full med? - Helene, Nicole, Amanda, Anela, Kevin dom jag oftast drar iväg på fest med ;)
4. Vem är den bästa artisten? - Finns så många! Akon, T.I, Sean Paul, Pitbull ligger högt på listan
5. Vem pratade du senast i telefon med? - Emil
6. Vem är snällast i världen? - mamma
7. Vem vill du prata med? - Kevin :(
8. Vem sov du senast med? - Kevin <3
9. Vem såg dig full senast? - Ungefär hela klassen och mina homies samt Kevin!
10. Vem vet allt om dig? - Kevin och Helene !
11. Vem hatar du mest? - Bara Helene som vet det
12. Vem kramade du senast? - Kevin innan han åkte iväg till London!

Bilden tagen innan jag skulle på middag med en kompis

Bloggpausen är slut

Nu kommer jag blogga som vanligt igen med ett par inlägg om dagen. Hoppas jag inte har tappat allt för många läsare men har haft en otroligt jobbig period den senaste månaden. Har knappt suttit vid datorn någonting alls. Men nu är allting bättre och det har lugnat ner sig så det är inge mer stress så nu känner jag att jag orkar ta igen allting. Hade liksom över 600 inlägg att läsa på bloglovin. Började igår men har över 300 kvar...jippie!
Jag och Nicole under en fest i höstas

Bloggpaus

Kommer nu ta en paus från bloggandet på grund av jobbiga personliga skäl.


Tjena

Ligger hemma i sängen nu. Ska alldeles strax ta reda på tvätten som
ligger som ett berg i mitt rum. Ska
Även ta tag i dammsugningen och efter de plocka reda på alla miljontals saker som ligger i soffan och på bordet. Hast att ha stökig rum men har aldrig någon ork att städa heller. Blä !


1a December 2011

Dagarna bara rullar på och om 23 dagar är det julafton. Herregud. Ska Börja skriva upp lite på vad man ska köpa i julklapp till alla. Måste köpa till typ 8 personer...rätt så mycket men jag älskar att köpa presenter och julklappar till andra. Hihi! Super roligt faktiskt.

Inga stora planer inför idag bara att jag ska boka någon bio till i morgon och sen umgås med kevin antar jag, haha!


Dagens tråkiga matte lektion

( ) rökt cigarr 
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) varit i knytnävsslagsmål
( ) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) hånglat med en främling
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Mexiko
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) varit i ett våldsamt förhållande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) hoppat i en lövhög
(x) varit ensam
(x ) somnat i skolan/på jobbet
(x) tittat på en solnedgång
(x) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur eller en get
(x) gått mot rött
(x) haft kramp
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit på andra sidan landet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) fått en önskan inslagen
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en fisk
(x) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
( ) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
( ) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) ägt en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken


RSS 2.0