Sex and the city - the complete series

Som jag skrev i morse så drog jag till Hedåsen idag igen. Hängde med kompisar, solade och badade gärnet. Till solen gick i moln. Då vi alla drog hem. Vissa i bil, eller moppe men jag fick gott allt cykla. Alltså ni fårstår inte hur jobbig det var att cykla i uppförsbackar, motvind och gud vet vad. Jag var helt död då jag äntligen cyklade förbi Ica Maxi och tvärnitade. Sprang in och köpte en fet jävla redbull och lite jordgubbar (jag har jordgubbssjukan, beroende av jordgubbar! Fråga mina kompisar) när jag väl var hemma landade jag i duschen och tvättade mitt hår. Fem minuter efter fick jag sån konstig huvudvärk och däckade på en gång. Helt sjukt vilken smärta det var. Måste ha varit för att jag ansträngde mig så mycket. Nu ligger jag i sängen. Ska sleva i mig ännu mer jordgubbar samtidigt som jag kollar på sex and the city. Miiiihiiii, drog drog drog !

dagens bad outfit

Drog på mig ett slappt linne och ett par sköna svarta mjukis shorts och tog min nya oranga bikini från bik bok på mig. Nu åker jag till hedåsen och slappar livet. Idag igen. Yey!

lever livet

Idag har jag solat, badat, solat lite mer och ätit i stort sätt. Åkte till hedåsen på förmiddagen och stannade där ända till fem. Åkte hem och tog en skön kall dusch och satt och fipplade med håret innan jag åkte iväg för att träffa Amanda på Mcdonalds. Blev en lilla meny där och prat i solen innan vi tog våra pirror och cyklade iväg till Bj för att köpa godis. Sen åkte vi vidare hem till henne i Vallhov och kollade på anastasia och gjorde annat bus. Härligt. Fick också reda på att Anastasia var en värklig berättelse. Dock inte som de är i filmen men nästan så. Hehe! Coolt! Nu ska jag sova för i morgon kanske det vankas det kanske sol och bad igen. Vem vet. puss



dagens bikini

Från H&M

Godnatt

Jag har varit i järbo idag och grillat och solat. Nu ligger jag hemma och håller på avlider för att jag har sån otrolig huvudvärk. Ska ner och göra lite ägg och sen gå och lägga mig. Tänkte även skära upp och packa strandväskan till i morgon för då tar jag och min homie vårt pick och pack och drar till stranden och spenderar dagen där. Kvällens planer är dock oklara men vi får se. Nu sprängs mitt huvudsnart. Ha en fortsatt trevlig kväll.

dagens bikini


tisdag 28 juni


dagens insperation


Amandas place

Sitter hemma hos Amanda nu tillsammans med henne och Sara. Har precis kommit hem från en cykel tur från stan hit till Vallhov. Var till viking med fåglarna och käakde lite pizza och kebab och sedan vidare till coop och handlade lite gott gott till kvällen. Nu ska vi slå på en utav Beck klassikerna och ha mys kväll. Ha det så bra allihopa!

sjuk

Ja nu är det så att fröken Eliasson har gått och blivit sjuk och kommer inte blogga så mycket. Idag har jag inte ätit ett skit samt inte ens varit utanför dörren för att jag inte orkar. Ska försöka komma ut på en promenad i morgon. Ska ju bli lite varmare ute nu. Dock inte sol men skit samma det är varmt. Ska försöka hitta på något i alla fall så jag känner mig lite bättre. Men vad det blir får vi allt se. Funderar på att släpa med mamma till IKEA och kolla på en ny säng åt mig. Min börjar bli för gammal och för liten. Till och med för lilla mig. Helt fantaskiskt ju! Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen osm får på 3an "Du har mail". Puss på er.
sexy babe !!!!!!

långa dagar blev till nätter och sen till år


hej på er

Ligger hemma i sängen nu och är förkyld som satan...herregud, fan orkar inte. Men ska dra på mig mjukisbyxorna och dra ner till vallhov och ha mys med Amanda och senare ska jag vidare mot björksätra. Ska försöka få mig en sovplats också för jag vet inte om jag orkar åka hem. Men vi får allt se. Vi hörs senare fellas. Btw..hade en trevlig midsommaraftons kväll igår men kameran hade inget minneskort så det blir inga bilder. Sorry!

midsommarens party outfit

känner inte för klänning och vill så gärna inviga mina nya skor. Så jag drog på mig ett par ljusa shorts och mitt linne med dragkedja i ryggen samt en kavaj. Har med mig party klackarna i väskan till alla festligheter som kommer ikväll. Ha en trevlig midsommar allihopa!

Mormor

Åker iväg till mormor nu och äter lite lunch och så. Kommer förmodligen hem en snabbis efter det för att fixa till en lite mer festlig outfit. Just nu slängde jag bara på mig ett par jeans, ny t-shirt och min svarta kavaj samt de nya örhängerna. Lite enkelt sådär.

Glad midsommar

Har precis vaknat. Shit hur fan kan jag. Var uppe till fyra och kollade på solsidan och jag gick ändå upp då klockan ringde. Herregud. Måste vara något fel på mig. Nu ska jag platta håret och dra på mig jogging skorna och ut på en vända innan vi ska hem till min mormor och äta lite midsommar mat. Senare idag blir det förkrök hos bästa vän i Vallhov med lite andra brudar. Efter det får vi se vart vi tar vägn. Blir väl att man följer strömmen. Haha! Uppdaterar snart igen.

såhär på natten

Chips med dipp och solsidan kommer förgylla min natt nu. uppdaterar i morgon. puss

Taylor....grrrrrrrrrrr



NEW IN! - Stockholm

linne bikbok
linne gina tricot
2008 brillor men diggar dom ändå ;)
tröja från monki
plånbok monki
skor topshop ♥
tröja JC
örhängen ur och penn
skor dinsko

Stockholm 22 juni

vi köpte med oss lite frukost på bussen.
helene "taggar" till Stockholm
helene strosar omkring på plattan
vi inne på monki
käkade mat på kungshallen
chillade lite på astrid lindgrens barnsjukhus tillsammans med astrid själv!
chillade en stund på plattan innan bussen gick hem till sandviken

slö tjej

Hejsan.Har inte varit hemma på två dagar nu och nu ligger jag i sängen och har kollat lite mejl och grejer medans det regnar ute. Kollar även på project runway. Ska hoppa in i duschen nu och ha en latis dag. Får hoppas att min vackra vän amanda också hör av sig snart för vi skulle nämligen hitta på något idag. Hmm.....fis fia!
Ska också baka min berömda tårta idag. Men tror det ska bli en chokladtårta med jordgubbar istället för en vanlig med frukt. Jaja vi får se hur det bli. Efter jag har duschat ska jag ladda upp bilderna från stockholm resan. Så håll utkik fina vänner. Puss

godmorgon

ligger fortfarande i sängen. Om en timme går bussen och jag har inte hunnit ätit, städat eller packat. Oj då. Men ska gå upp och göra det nu för jag känner hur jävla hungrig jag är. Ha en fortsatt bra dag. Puss

godnatt

ska upp tidigt i morgon för att ta halv bussen från högbo in till stan. Ska först och främst lämna tillbaka en klänning och sen hem till Helene. Kommer spendera hela dagen där och sover även kvar där också. Kommer försöka uppdatera så mycket jag kan i morgon. Puss på er!
trött elida just nu

lite nya saker

den blå tröjan hood kommer från bikbok.
klänningen kommer från vero moda.
jackan kommer också från vero moda.
shortsen är från H&M.
den vita stickade tröjan är handlad från bikbok samtidigt som den blå hoodisen.
köpte även ett orange nagellack från Maxi då jag gick in för att handla lite kvälls mat. Rå snyggt!

Valbo/Gävle

Åker in till valbo eller gävle med finaste Cassandra nu.

Stockholm

Har precis suttit ned tillsammans med mamma och bokat två platser på sgs bussen in till stockholm nu på onsdag. Ska bli så otroligt roligt! Jag och Helene en dag i stockholm fan vad roligt. Åker dit med sju bussen och åker hem nio på kvällen. Ye ye ye!

bakis

usch alla låt mig bara va fan, mår uselt och vädret gör mig inte på bättre humör. Det enda som gör allt bra är en stor skål jorgdubbar och min säng. uppdaterar i morgon.

de senaste inköpen

¨
klänningen kommer från lindex och jackan från hm. Väskan + en annan som jag inte hunnit fått bild på än kommer från en utförsäljning i gävle som jag skrev om igår. love

OMG

blev väckt idag utav Cassandras sms om att vi ska åka till valbo. Shore, va bara att gå upp och sätta fart då. Dock har jag inte börjat än utan jag fastnade framför bloglovin. Ops! Ska börja fixa peruken nu. Inte så vackert om man säger så. Sen ska jag ner och käka havregrynsgröt. love. Btw, bloggade inte igår när jag kom hem. Köpte en super fin långklänning och två fina väskor! Invigde ena igår nu tar jag den andra in till valbo. Puss på er. Bilder kommer in snart.
peruken...

gävle

tar bilen in till gävle nu med min mamma och äter ute och sen shoppar lite. hörs later fellas.

din hand blev någon annans

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart
Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


sex and the city

har kommit hem nu efter två dagar at helenes place. Har tagit en lång dusch och städat rummet. Nu ligger jag och kollar på sex and the city och käkar chips. Härligt! Njuter som fan av att vi faktiskt har sommarlov... :o

planer?

ja jag och helene har donat hos henne hela eftermiddagen. kvällen spenderas hemma hos mig men med vilka som kommer är ännu oklart. bloggar när jag kommer hem fellas. Bye!

Lär känna mig

Namn: Elida Fernanda Eliasson
Född: 30 April 1994
Piercingar: Hål i öronen.
Tatueringar: Nej men om ett par månader så!
Längd: 168.
Skostorlek: 38.
Hårfärg: Mörkbrunt
Fräknar: Never! 
Drömyrke: Journalist
Förebild:
Beroende: Närhet, mobil, pengar!

Önskar du att du bodde någon annanstans?: Yes

 

Tycker du att du är attraktiv? -
Vilket schampo använder du? Dove
Vad är du rädd för? Alldelens för mycket... spindlar, grodor och insäkter. Sen massa mer!
Gillar du berg- och dalbanor? Inte balder och kanonen direkt men typ jetline på grönalund, kvasten, vildamusen, berg banan i liseberg och sånt. Haha! Inget överdrivet!

 

Senaste…
Filmen du hyrde? 4 olika, kommer inte ihåg namnen
Filmen du köpte? Länge sen jag köpte en film :o
Låten du hörde: Man down - Rihanna
Låten du laddade ner? Kommer inte ihåg :o 
Personen du ringde? Faris

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Rroject runway

Person du tänkte på? .... ♥

Favorit…
Låt: Luna Llena - Don omar
Sak att göra: Dansa!
Sport: Fotboll, dock inget jag är bra på men det är roligt att kolla på. 
Kläder: Linnen med häftiga ryggar samt ett par hög midjade shorts

Film: Finns för många!

 

Bil: Skön fråga, Audi r8 mtf!
Serie: Gossip Girl och sex and the city

 

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? Men herregud, ja
Gråtit över en flicka? Isf helene typ!

Ljugit för någon? Min speciallite är att ljuga, hehe! Passa er ;) 
Varit i slagsmål? Med en lyktstole, vägg och lite annat. Oja! Haha!
Blivit arresterad? Ja men inte så jag åkt in i fängelsedirekt. Fast är man arresterad då...vet inte fan! ;)

 


Sliten

Hej på er!!
Vaknade med ett ryck att mamma ringde och frågade om jag var klar. Jag bara, ehh va? Hon bara ja jag kommer nu har du klätt på mig. Jag bara, ja. Utav anledning. Så kollade jag på klockan och såg att den var tio i nio och klockan nio skulle jag vara nere vid sandvik på introduktion. Jag bara, ooops! Så drog på mig ett par jeans och en tjocktröja. Han dock platta håret på 30 sekunder. Sköna jag! Drog ner dit och satt och lyssnade på olika människor som pratade om SMC där jag ska vara nu i sommar och jobba. Åkte hem till Helene direkt efter. Saknar min kvinna ju! Kan inte vara utan henne en enda dag. Haha syskon kärlek ;) Nu ska vi städa hennes rum och sen laga pankisar! Smarrigt!

Gokväll!

Ligger i soffan nu och kollar på tv. Ska snart gå upp och sova för i morgon ska jag till sandvik och snacka lite om sommarjobbet. Idag då jag vaknade var jag otroligt bakis och hade feber men låg och sov lite och det blev bättre. Åkte ner till stan halv fem och drog på Sif matchen med Faris, Habbe och Helene. Satt i solen och njöt under matchen. Drog hem tillsammans med dem fast jag och Helene drog till henne och åt mat, kollade på solsidan och åt jordgubbar. Tog även en kvällspromenad med hunden. Ska käka gröt nu och sen sova. Godnatt mates

skolavslutnings outfit

klänning - BikBok
skärp - VILA
fick ingen helkropps bild men över hade jag jeans jacka och på fötterna gladiator sandaler samt mina klackar från H&M

lördag

Hej!
Jag har bloggat lite dåligt men det har varit ett underbart väder hela veckan! Idag så åkte jag ner till Helene och hjälpte henne att städa på gården och slänge sånt som de inte behövde. Riktigt tungt. Men efter det tog vi en välförtjänt fika i skuggan under parasollet och sen badade vi i deras pool. Så himla skönt. Solade lite efter det och sen åkte jag hem. Nu har jag tagit en super skön kall dusch och rakat mina amazonas ben. Ska fixa håret, klä på mig någpt snyggt och sen ner på stan och träffa en kompis som åker iväg nu på måndag. Kommer förmodligen inte träffa honom nå mer efter det så det blir väl som ett farväl. Sen tror jag att jag åker och köper godis och sen hem till Faris för att tröst äta och mysa med honom. Blir kanske lite film mys ikväll. Vem vet. vi hittar alltid på något i alla fall :) Uppdaterar med lite bilder från skolavslutningen i torsdags alldelens strax. Ciao

god morgon

ligger i sängen nu och tänkte åka i väg till Helene snart. Får se vad vi hittar på. Ska hjälpa hennes familj med lite trädgårdssysslor och sola lite. ska köpa med mig lite vatten melon och jordgubbar tänkte jag. senare i kväll har jag inga planer alls så vi får se vad som händer då. Uppdaterar snart igen. puss

jag behöver dig

jag visste att dagen skulle komma men ville bara inte tro att det var sant. vi umgicks som förut, vi pussades och skrattade som förut. allting var normalt. det var som om inget hade hänt. dessa månader jag klarat mig utan dig var som bort blåsta igen. du var ju min igen. allt var som vanligt. jag kunde känna din värme igen. jag vill inte att du försvinner från mitt liv nu. jag vill att du ska finnas kvar hos mig för alltid. jag lever för dig och varje gång vi träffas gör du mig lycklig. du får mig att må bra och om jag träffar dig en sekund under en dag så får du mig att le hela dagen. med andra ord you do always made my day. jag kommer alltid att älska dig...



Bieber fever


Shoppade igår

Åkte in till valbo igår och lämnade tillbaka en lång klänning jag inte var så bekväm i. Men fick även med mig hem lite nya saker också.

ärenden

Drar ner till stan i denna tropiska värme. Vet fan inte ens vad jag ska ha på mig som är så svalkande som möjligt. Håller ju fan på avlida här hemma. Shit!

fuck school

En dag kvar sen kör vi brudar! sommar röj hela sommarlovet!

dagens outfit 7 juni

Drog på mig ett par ljus blåa jeans och helenes röda skjorta. Låg och sov aningen för länge i morse så tog det första mina ögon såg. Haha! Inte en sån genomtänkt outfit för jag råkade ta på mig jeans jackan också och jag vill inte vara en så kallad "jeans girl".

Sommarjobb

Börjar sommar jobba nästa vecka. Super kul att tjäna lite sommar money. Ye ye! Rik och grejer. Hihi!

Breaking Down

JAAAAAAAG AVVVVVVLIIIIIIIIIIIIIIDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Måndag 6 Juni

Sitter hemma nu i sängen och ska fortsätta plugga. Har haft en toppen dag idag med Helene. Började med att vi tog lite längre sovmorgon än vad vi skulle och satt på oss joggins kläderna och drog en runda runt trebo och jernvallen i solen. Kom och och käkade havregrynsgröt till frukost. Tog det lugnt och började sedan städa lite i hennes hus. Så vid ett tiden bestämde vi oss för att dra ner en sväng på stan. Är ju national dagen idag så vi drog till stadsparken och chillade i gräset medans det var folk som sjöng och lite annat. Sen åkte vi förbi Mcdonalds på vägen och gick in och tog en varsinn cheesburgare och vatten. Vi är så extremt onyttiga när vi är med varandra så det är sjukt. Haha!Åkte hem i alla fall efter Mcdonalds besöket och satt på oss bikini och låg ute och solade, pluggade, knäppte kort och läste tidningar. Hade det super skönt. Sen blev det korv grillning som jag stod för och till efterrätt jordgubbar med grädde. Smarrigt! Fortsatt att dona lite i huset och sen tog vi på oss jogging skorna ännu en gång och gick ut en lång vända till stensätra och runt där med hundarna den här gången. Sen pluggade jag lite medans hon duschade och sen drog jag hem. Vi hade en riktigt skön dag som jag nämnde i alla fall. Bilder kommer upp en annan dag för hon har kameran med alla bilder på. Men godnatt alla för idag. Nu ska jag plugga så det här får bli det sista inlägget för idag.

Ikväll

Drar iväg till björksätra nu och stannar förmodligen där inatt. Hos vem är dock oklart. Haha bra koll. Ska ut och gå en promenad jag och Helene och sen blir det handla gotta inför Big Brother finalen som är ikväll! Ye! Ha det så bra så länge!

älskar dig


Skön blogg fri helg

Har inte bloggat så bra på senaste tiden men jag har haft en sån skön helg. har umgåtts med Helene ungefär varje dag hela helgen och vi har shoppat, haft tjej middag och myst en massor. Så har jag även umgåtts med killarna Faris och Eldin. Men igår var det shopping och tjej middag som gällde. Shoppade in super fin jumpsuit från Bik Bok och en super söt topp på rean samt en blå långklänning från H&M som jag inte är helt hundra på om jag ska ha kvar. Får se. Sen vid sex tiden kom vi hem till mig och då städade vi en massa och så kom Amanda. Vi stekte lite kött och fixade klyft potatis och tsatziki till. Satt oss sen i soffan och spelade "jag har aldrig" och hade det super trevligt. Blev även dans till skön musik. Vid tolv drog dom hem och jag drog ut med en kompis och åkte bil samt till valbo och runt i sandviken. Sen drog vi hem till mig och kikade på film. Hade det super mysigt. Somnade vid fyra tiden och sov till halv två idag. Ops! Nu sitter jag hemma i sängen. Har varit ut en sväng idag. Hälsade på mormor och nu ska jag plugga och vänta och se vad kvällen bjuder på. Ha en fortsatt trevlig söndags kväll.
Det är föresten final i big brother huset idag. Hoppas stort på att Simon vinner och absoulut inte Peter!


Tråkig lista

Matvanor:
Bästa maträtt?
Tacos, lätt!
Bästa dryck?
Redbull 
Hat dryck och maträtt?
Mjölk och ramlösa samt blodpudding och lever :o
Bästa alkoholdryck?
Cider, alla tider!
Använder du smör på smörgåsen?
Skulle aldrig käka utan!
Smågodis eller färdiga påsar?
Smågodis 
Favoritglass?
Piggelin och magnum


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Inte mindre än 500 kr sen kan summan över variera otroligt mycket!
Har du mer skor än kläder?
Konstigt nog men nej!
Favoritplagg?
Adidas byxorna, min nya kärlek!
Hatplagg?
Ingen aning, älskar alla mina kläder :D 

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
Studerar

Vad vill du bli? Ännu inte klart 
Vad vill du inte bli? jaru, brevbärare typ. Haha
Trivs du med ditt jobb/din utbildning?
Funkar
Är lönen viktigast?
Egentligen inte. Det är otroligt viktigt att man triv med det man håller på med och om man får göra något man verkligen gillar och få en liten summa så är det i alla fall någonting men sen om man får mycket pengar samtidigt som man får göra något man tycker om så är det ett stort plus!


Boende:
Lägenhet eller hus? Villa
Framtidsplaner med boende?
Jag och Helene flyttar ihop sommaren 2013 i en 2:a.
Litet eller jättestort?
Lagomt. 
Drömboende? En stor och rymlig takvånings lägenhet någonstans i USA. 
Landet eller mitt i stan?
Både och. Bor för tillfället på landet nu och det är jätte fint här och lugnt men man vill ju ändå ha det nära till stan. Men tror jag väljer mitt i stan. 
Mysigt eller sterilt?
Mysigt!

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Verkligen inte
Är otrohet okej?
Nej. Bättre att prata med sin partner och komma överens om att göra slut än att gå bakom ryggen på den. Man har ju ändå sagt ja till att vara tillsammans med någon och då förstår jag inte varför man ska vara med andra på sidan om... va singel och gör vad du vill istället. 
Älskar du någon?
ja det gör jag!
Betyder familjen mycket för dig?
Otroligt mycket 
Är du lojal?
Väldigt!
Tycker du om att dricka dig full?
Nja..kul och kul! Jag blir otroligt social när jag är alkohol påverkad vilket kan vara till en färdel ibland. 
Hemmafest eller krogen?
hemma fest är så billigt och bra men krogen är ju ändå...krogen. Dock har jag inte alls åldern inne för att gå på krogen så jag vet inte hur det är där. Får vänta och se.




klänning, omg

Jag som allllldrig har klänningar har fått på mig en blå som jag fick utav mitt e för något år sedan. Den är as skön och suer fin men vet inte varför jag adlrig använder den. Kanske för det inte är jag..jag är med shorts människan. haha men den här klänningen funkade idag då det är så otroligt varm och fint ute. Ska dra hem till mormor en sväng och fika och sen åker jag ner till stan fr att hänga med cassandra och kolla på studenterna och deras fina klänningar. Haha! ha en fortsatt trevlig dag allesammanas!

ey be my baby


Dagens outfit

drog på mig något ekelt. Fick bli ett linne från bikbok och en skjorta samt shorts från H&M.

Sommar ute!

Gick och lag mig runt fyra och satt klockan på nio så jag inte skulle sova bort hela dagen. Dock somnade jag om och vaknade en halv timme senare. Nu ska jag och min brorsa ta bilen ner i dett otroligt fina väder och handla lite jordgubbar! Mumms!

I don´t need anybody in my life who dosn´t wanna be there.


Skor ♥

Dessa könheter är ifrån Have2Have. Klias lite i fingrarna och funderar på beställa hem någon utav dem. Men frågan är. Vilket par. De som känns bäst och som det lutar mest åt är Nr 1, 2, 3 och 5. Nr 4 var bara coola till en outfit nu i höst. Berätta gärna vilka ni själv gillar mest :)

Torsdag kväll

Sitter just i min otroligt bekväma soffa här på rummet. Fönstret står på vid gavel och på tvn är det Herr & Fru som visas. Idag har jag haft en väldigt lugn och skön dag. Jag och Helene drog hem till henne då vi vaknat och var ute i trädgården och hjälpte hennes mamma lite. Sen gick vi till Ica och handlade mat. Blev super gott. Sen drog vi ut på en långpromenad med hundarna och efter det däckade vi i sängen. Haha! Inte ovanligt! Sov ett tag tills vi fixade oss och min mamma kom och hämtade mig. Så har jag varit hemma sen halv sex tiden och krattat lite, duschat och städat på rummet. Sitter och chillar lite nu bara och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka och köpa jordgubbar. Är äckligt sugen! Senare ikväll ska jag nog ut med en kompis. Blir trevligt.
Här nedan ser ni bilder från dagen.











älskar sista bilden på Helenes hund Oliver. HAHA


Nu blir det onsdagsmys

Är hemms hos mig nu. Jag och Helene. Vi har laddat upp med Ben & Jerrys. Godis, marabou och jordgubbar. Blir en härlig kväll! Hihi

RSS 2.0