Dagens swag låt


Obsessed






Veckans planer




30e November

Sitter i skolan nu och är as sliten. Igår när jag och kevin kom hem vid nio tiden så lag vi oss i sängen och kollade klart på en jätte bra film som vi hade börjat kolla på hos honom. Slocknade väl vid tolv.
Nu sitter jag och gör absolut ingen nytta alls på lektionen och håller på kollar på lite nyårsklänningar. Måste beställa snart så man hinner vela fram och tillbaka innan nyår.

Metallic Lace Open Back Bodycon Dress SEK 479, Three Little Words - NELLY.COMElectric Cut Out Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM
Några fina från Nelly!

Godmorgon 26e November

Sitter och kollar på reprisen av Idol nu och väntar på att min otroligt goda vän Anela ska komma hit och baka lussebullar med mig. Sen ska vi umgås hela dagen och ha det skoj :)
Anela du är en utav mina allra närmaste vänner och den som betyder mest för mig ♥

Godnatt 01.09

Ska ner och diska och plocka ur tvättmaskinen och diskmaskinen sen ska jag sova. I morgon ska jag gå upp i skapligtid och städa rummet och hänga upp julstjärnan i rummet och sen åka ner och fixa håret på stan hos Lilly. Senare på eftermiddagen tror jag nog att jag ska umgås med anela. får se vad vi hittar på. Fest eller chill....återstår att se. Godnatt på er.

Önskelista


miss u

Btw så åkte min älskade pojkvän till stockholm idag och kommer vara borta ända tills på måndag. Fattar inte hur jag kommer klara mig utan honom tills dess. Fy fan! Enda sen 6 ocktober har vi sovit med varandra och umgåtts varenda dag så kommer bli helvete att sova utan honom nu dessa dagar. Men jag har ju mina underbara vänner som jag kan umgås med och sova med tills han kommer hem. Hihi! Love my friends som stället upp för mig everyday!




hallå där

Sitter i vallhov nu med mina brudar och har kollat på en film och "en halv" vi slutade kolla efter typ 10 min men den står fortfarande på, på tvn. Ska snart hem och sova känner mig väldigt trött. Har varit en stressig dag med mycket spring och fix i sista minuten i skolan gällande julskyltningen i stan nu på söndag som jag och de andra i företaget ska stå på. När jag kommer hem tänkte jag lägga upp min julklappsönskelista. Hihi, har kommit på massa saker som jag tänker önska mig till på julafton. Igår när jag och Helene diskuterade om vad vi önskade oss kom jag inte på ett skit men ikväll när amanda satt och fixade med mitt hår kom jag fan på vad jag behöver. Hihi! Uppdaterar snart fellas! Ha en fortsatt trevlig kväll!


Sent ute

Fastnat för den här låten och hennes otroligt fina utseende i musikvideon. Ögonen ♥


Gårdagens

Tröja (ny) VILA


David Guetta ft Sia


Måndag 21.33

Ligger hemma i sängen nu med kevin och är ny duschad. Har gjort hårinpackning som jag snart ska gå och skölja ur. Sen ska jag och älskling ner och ta en kopp te och njuta av en film. I morgon är det sista praktikdag på denna vecka. Ska plugga mer då och kanske åka in till valbo och försöka hitta ett par jeans. Mina gick nämligen sönder idag...suck!

Måndag igen

Idag var de dags för jobb igen då. Åkte hem till älskling och käkade frukost där och vilade lite innan jag började. Nu är jag ute på lunch och köpte med mig lite mat från torggrillen som ska käkade nu. Efter skolan ska man plugga engelska. As tråkigt..


Dagens planer

Sitter och pluggar nu och senare ska jag åka hem och byta om och fixa mig så kommer det
förmodligen över lite folk till huset så vi ska ha det trevligt hemma. Dock inte 100% säkert men det visar sig.

Champange Shower


Tråkigt i skolan

Brukar du..

Titta på dig själv i spegeln: yes
Gnälla: allt för ofta
Skrika: hell ye
Drömma mardrömmar: ja
Drömma sexdrömmar: nae
Försöka vara annorlunda: nej
Klä dig i svart: alltid
Ha sex: yes yes yes
Hata folk: japp
Lita på folk: inte ofta

När..
Åt du senast:
chickenbits
Läste du en bok senast: Skändad
Var du på konsert senast: 28e oktober
Köpte du något senast: en cola
Kysste du någon senast: i morse
Svor du senast: svär jämt så vette fan
Sjöng du senast: för 10 min sen
Klagade du senast: i går
Är det sommar: 6

Vem..
Saknar du:
sommaren och festerna m grabbarna och brudarna! 
Rörde dig sist: helene
Kysste dig sist: Kevin
Fick du sms från senast: Felicia

Har du..
För många vänner:
Närå! 
Tvångstankar: Alltid!

Någon annan psykisk sjukdom: haha nej
Färgat håret: Ahråå! 
Brutit några ben: nej (y)
Några piercings: Naveln och örorna 
Egen dator: 2 st :D 
Gjort bort dig rejält: Varje dag! 
Bra självförtroende: Nae! 
Kysst någon: Ofc! 
Haft sex: Aha! 
Köpt kondomer: Aldrig köpt faktiskt :o 
Sagt jag älskar dig till någon idag: mm 
Varit kär: Japp! 
Blivit kär i någon på nätet: Nej! 
Dumpat någon: Ja ! 
Blivit dumpad: Ja ! 
Velat vara otrogen: Ja! 

Hur..
Går du:
Normalt ?! 
Fördriver du tiden: finns många sätt! 
Mycket pengar har du: Ingenting! 
Tjänar du pengar: Nej
Ofta diskar du: Då det behövs
Ofta städar du: Lika där, då det behövs
Ofta träffar du din familj: Varje dag 
Mycket äter du: Inte mycket

Är du..
Förstående:
Nej! 
Öppensinnad: japp
Arrogant: nej!

Osäker: ja
Blyg: nej
Smart: ahrå
Sentimental: nej
Pratglad: ja



Vad är det för färg på byxorna du har på dig? Svarta

Vad lyssnar du på just nu? E.T - Katy Perry (dom i klassen lyssnar på den...)

Vad gjorde du igår kväll? Gick och kollade på bio med Kevin, Breaking Down (bästa filmen)

Vad var det sista du åt? Chicken bits m ris

Hur är vädret hos dig just nu? mulet och kallt

Vem var den senaste personen du pratade i telefon med? Kevin

Vad är det första du lägger märke till hos det andra könet? Ögonen

Hur mår du idag? slapp

Vilken är din favoritdryck? COLA

Favoritdryck, alkoholbaserad? Absint

Favoritsport? Sova ;)

Vad har du för hårfärg? Mörkbrunt

Vad har du för ögonfärg? bruna

Favoritmånad? Juli

Favoritmat? Kyckling, Tacos

Favoritdag i veckan? Fredag

Är du för blyg för att bjuda ut någon? Nej!

Sommar eller vinter? SOMMAR!

Förhållande eller One-Night-Stand? Förhållande

Choklad- eller vaniljglass? Choklad

Hur bor du och med vem/vilka? Kevin, Mamma och Emil!

Hur ser din musmatta ut? om jag hade en hade jag sagt det

Favoritsällskapsspel? Med andra ord!

Kan du nudda din näsa med tungan? Ah!

Kan du korsa ett öga åt gången? Nej

Är du romantisk? sådär

Skulle du själv säga att du är lycklig? Japp!


Tillbaka till skolan

Just nu sitter jag och suktar efter en varm choklad. Tror jag ska smita och köpa en nu alltså. Men tänkte berätta lite om gårdagen. Hade jobb från halv tio till halv fem och då kom älskling dit och mötte mig så gick vi hem till honom och då kom mor min och hämtade mig så vi åkte och köpte present till morfar som fyllde 80 år. Så de var rena rama kalaset där borta när jag kom dit. Var där och fikade och spelade kort och hade det trevligt. Sen åkte jag hem till älskling och kollade på film med honom och myste lite. Åkte sedan hem med sista bussen och däckade på en gång i sängen.
Gårdagens halvdana outfit kommer här nedan
Jeans från VILA
Skor från BIKBOK (köpta i stockholm)
Tröja från JC (som inte syns på bilderna)

In my bed

Sitter hemma i sängen nu med mjukisdressen och ska ner och käka kvällsmat. Okej? Snacka om att äta sen kvällsmat. Får se om Kevin kommer på senaste bussen vilket jag inte tror för om man inte tjatar sönder på honom orkar han inte göra ett piss. Han är fett lat. Faktiskt lataste personen jag någonsin träffat. Jisses! Bilder på nyinköpta prylar kommer upp efter jag käkat. Hihi, puss puss

Dagens hemma outfit

mjukisdressen är köpt på B.young i sandviken där jag jobbar

Dagens mys

Idag har jag och Kevin varit hemma, tvättar, städat och lagat mat. Vi har även varit ute och krattat ihop feta lövhögar. Men vi hann inte klar innan mörkret kom så vi får fortsätta en annan dag. Nu sitter vi och kollar på Beck och i pausen ska jag plocka lite mer med kläderna och hämta tvätt och sånt. I morgon börjar en ny vecka och ännu en ny dag på praktiken.

bad is the new good



Dagens låt


Klassrummet

Nu sitter jag i klassrummet och har ftg. Går fram till tre idag och efter skolan ska jag träffa älskling. Igår var jag med han också och vi var hemma hos honom och jag låg och läste min bok och satt vid tvn. Sen åkte vi båda hem till mig och kikade på tv och somnade vid tolv. Skapligt trött i morse men pallrade mig hit ändå. Inge skolk här inte! Men nu ska jag jobba vidare. Ha en bra dag!

Waddup

Jo tjena. Sitter. Och chillar med. Min älskling Kevin, men dom här tattarna tog min mobil. Puss


6e November, tiden går fort

Sitter nere i soffan och väntar på att mamma ska laga klart maten. Ska ner till stan och umgås med viken homies samt träffa älsklingen. Han åkte härifrån två idag för han hade dans träning så nu har jag varit ifrån honom i två hela timmar. OMG, haha första gången på skit länge! I morgon är det praktik som gäller så ska hem tidigt ikväll och läsa lite i boken samt sova tidigt. Har varit vaken hela natten under lovet så kan säga att jag behöver sova ut! Uppdaterar mer ikväll, puss !

Fortfarande i storstan

Åkte aldrig hem igår kväll som jag trodde utan vi blev kvar. Ovanligt. Var fest igår så jag somnade sent och sov till hal ett i morse. Så nu ska vi snart till waynes coffe och köpa oss en varsin chai latte och croissant. Smarrigt. Sen bär de av hem till viken och mina saknade kompisar där. Har haft det så otroligt bra här i Sthlm och jag och kevin har bestämt oss för att komma hit oftare. Btw, är ju lördag idag får se vad man hittar på när man kommer hem. Känner faktiskt inte alls för att festa så de kanske bli en lugnt kväll hemma med älskling. Har faktiskt villan för oss själva idag :) Har knäppt massor av bilder och dom kommer komma upp när jag kommer hem och känner att jag har tid för dator. Puss på er!


Efter 4 fucking år tog jag tag i det och gjorde de..


Stockholm

Har varit aningen borta Från bloggen. Har ägnat hela mitt höstlov till att umgås med Kevin och mina girl homies. Men nu är jag faktiskt i stockholm och har varit här sen i tisdags. Lever stockholms livet rejält nu. Shoppat massa, ätit, träffat kompisar och myst i lägenheten med Kevin! Har haft de så
Otroligt bra. Åker dock hem i morgon
Men de ska bli skönt att komma hem och sova i sin egna säng :)

 

 

 


RSS 2.0