Godnatt

Ligger i sängen och kollar på Gossip Girl. Ska sova när som helst för fuck vad jag har ont i huvudet. I morgon börjar man tio så får sovmorgon. Åker nog ner och solar lite innan. Härligt. I morgon är de festlig fredag så får se vad man hittar på. Godnatt på er! :)


Rolig svenska lektion

Sitter på svenskan och läser om galleligallelej med helene. Jobbar bra i alla fall vilket är tur. Vi är skit seriösa! :)


God morgon

Är hos en kompis nu och väntar på att skolan ska börjar. Första dagen i nya klasen. Ska bli spännande. efter skolan ska jag hem och slappa. Gick upp sex
I morse. Känner på mig att jag kommer vara trött i dagens slut.


Sängliggandes

Ligger som sagt i sängen nu i jordens paltkoma. Kom hem sju idag för att jag och mor åkte till Gävle efter praktiken och färgade håret samt klippte oss. Så är mörkhårig nu (mörkhårigare!) köpte även ett par basic färgade trosor inne på bikbok. Fick även reda på att jag fick
MVG i en uppgift i samhäll så är 500 kr rikare. Funderar på att lägge dem
Pengarna på en ny skinnjacka av märket sisters inne på b.Young. Aaaap snygg!! Men behöver annat också men vi får se :). Jaja ska slut babbla nu. Ska sova när som helst för i morgon blir jag tvungen att ta 07.17 bussen till stan. Taggad...? Ska krasha hos en kompis på stan i väntan på lektionen och käka frukost där. Mycket bättre :) Godnatt allesammans. Btw älskar blogg.se appen. Därifrån jag bloggar nu. Puss puss !


Ni ska inte komma undan med det här

Sandviken, sandviken, sandviken. Vilken jävla lite demon stad man bor i. Gå på stan med din tjej kompis och du har plötsligt blivit lesbisk. Hälsa på en kill kompis och du är tillsammans med honom. Man kan inte få ha kompisar ens i den här staden utan att man får en massa rykten om sig. Rykten som är helt sjuka som att man är gift, har stulit 4 iphone mobilen, haft sex med 40 stycken även 10 av dem är 60 +. Där har vi några sjuka exempel på vad som man skulle kunna anklagas för. Alltså riktigt grova och otroligt töntiga påhitt. Men de är väl dessa 97a tjejer som sitter och hittar på såna rykten en lördagskväll i sin ensamhet medans alla andra har ett liv.
Vill bara göra en sak klar här. Tydligen är det en tjej som jag inte känner, aldrig har träffats, nästan aldrig sett som går och sprider rykten om mig. Rykten som är helt bänga och sjuka så jag vet inte vad. För det första lill tjejen så har du inget med mitt liv eller vilka kompisar jag väljer att umgås med att göra. För det andra, glöm inte att vi har en del gemensama vänner som jag dock kännt i hela mitt liv men du börjat känna de senaste året som säger allt du säger och snackar om mig till såklart mig. Jag är bättre kompisar med dom än var du är och självklart de bryr sig då de hör att du går på gatan och snackar skit om mig. Fem min efter att du snackat bajs ringer dom mig och berättar för mig. Så kharma is a bitch. Du kommer få tillbaka på allt det du gör och de hoppas jag du inser. För ingen i sandviken kommer undan med att sprida en massa osanna rykten. Så passa vad du säger lilla stumpan.
För det tredje så du och din pojkvän är de falskaste paret jag någonsin vet.
Tack och hej! :) Sandviken suger, flytta aldrig hit!



Kinderägg och Gossip Girl

Kom precis hem. Efter skolan gick jag och pratade med Syv så nu är det bestämt att jag ska börja i Smhp. Känns jätte skönt kan jag säga för nu kommer jag inte behöva få IG på matten eller spanskan. Härligt! I morgon går jag på praktik som resten av klassen och på onsdag börjar jag min första lektion halv nio med matte i den nya klassen. Får se hur det blir :)
I alla fall så efter skolan mötte jag upp Nicole på stan och fixade praktik plats. Sen gick vi och fikade/åt på Waynes. Trevligt. Åkte sen hem till henne och chillade där och pratade. Vid sex kom mamma och hämtade mig så åkte vi och handlade och ja sen hem. Så nu ska jag ta det lugnt och äta sen skriva klart en samhällsuppgift. Blir vila och chill sen med Ben & Jerrys!

Gó kväll på er

Ligger i sängen nu och har gjort det i stort sätt hela dagen förutom de gånger jag gått ner för att ätit. Mår dåligt som fan idag och har beslutsångest för jag vet inte vad jag ska göra. Har ett viktigt beslut att ta vilket är om jag ska gå kvar i min klass eller byta klass. Anledningen till att jag har övervägt att byta är för att jag inte kommer klara att läsa matte c som är ett måste i min klass. Jag har redan ig i matte a och orkar inte misslyckas mer. Om jag nu byter klass kommer jag kunna få ta studenten med ett godkänt betyg i både matte a och matte b. Men jag måste plugga ikapp mycket om jag börjar i den nya klassen. Usch det här är så svårt. Vet inte alls vad jag ska göra har sån ångest och det är bara jag som kan bestäma vad jag ska göra.
Ska hoppa in i duschen och sen göra en inlämning i samhällskunskap som ska vara inne 23.59 ikväll. får se om jag hinner klart.

Black outfit

tröja - gina tricot
jeans - bikbok
halsband - vila
drar på mig vita converse till denna outfit!

It´s friday

har precis städat klart mitt rum och i köket så nu ska jag duscha och efter det fixa mig och sen dra in till valbo/gävle med mamma. Hon tog ledigt idag så hon och jag kunde göra något nu på eftermiddagen. Senare ikväll ska jag ju som sagt träffa Anela. Får se vart vi bär av någonstans :) Outfit kommer upp när jag klätt på mig. Haha! Puss

Ändringar

har suttit på webdesigns lektionen och fipplat lite med min blogdesign. Blev inte så bra som jag hoppats med får duga tills jag fått till reste. har inte tid nu för jag ska till stan och sen hem.

09.48

Sitter i skolan nu och kom precis från idrotten. Var ute och sprang i 40 minuter med Anela. Härligt! Har en lektion till nu sen slutar jag. Skönt. Ska hem då, duscha och äta sen åker jag ner på stan igen och umgås med Anela som sagt. Får se vad vi hittar på idag.
bild tagen för två helger sedan.

Tråkigt en fredags morgon

1.Festa eller mysa? Om de är rätt folk på festen och ingen spårar så fest
2.Dansa eller sjunga? Snälla, DANSA!
3.Klakskor eller platta? Sexy as hell med klackskor men bekvämt som in i bomben med platta. så platta
4.Skate eller hiphop? hiphop
5.Bröllop eller begravning? Bröllop! 
6.Fin och tjock eller smal och ful? Fin och tjock för man kan ju alltid börja träna och gå ner i vikt.
7.Toffla eller Bitches? Bitches! 
8.Sola eller bada? Sola!
9.Blond eller brunett? BRUNETT, ALLA TIDER!
10.Mobil eller dator? Mobil


Senaste

1.Samtalet? Wisam

2.Strulet? ......

3.Smset? Från Anela

4.Saken du åt? Frukost

5.Kompisen du träffade? Wisam

6.Gången du grät? För tre dagar sedan kanske

7.Gången du festa? I helgen

8.Gången du snatta något? Tre år sedan

9.Gången du gjorde bort dig? Ingen aning. Gör aldrig bort mig ;)

10.Gången du var lycklig? 8 månader sedan ♥

 

Randoms.

1.Vad kallas du för? Elida, Elli, Eliducus?!

2.Dricker du? Jadå

3.Tar du droger? Never !

4.Hur mycket brukar du shoppa för? 1000 - 2000 i månaden

5.Har du någon på G? Kanske det

6.Vad har du för betyg? Normala, ett par G, några VG ett  MVG.

7.Vad har du för slags humor? Den störda och hjärntvättade humorn

9.Har du någonsin varit kär? Ja

10.Dina planer för framtiden? När jag gått ur skolan ska jag ta ett sabbatsår och bara lata mig, resa, jobba och när de året har gått vet jag förhoppningsvis vad jag vill bli så då börjar jag plugga.




Aja natti natti

Går och lägger mig nu ja, sov så gott everyone.

Hejsan

Sitter hemma i sängen nu. Har varit hos Rouchin och Alan och ätit, lekt och kollat på tv. Tagit det lugnt helt enkelt. Kom hem på halv nio bussen så ska snart duscha och sen hoppa i sängen. Har somnar tolv halv ett varje natt nu ett tag och sen gått upp halv sju...måste sova ut lite nu. I morgon ska jag umgås hela dagen och kvällen med min favorit brud, Anela :) Älskade bosnier!



Tisdag den 20e

Sitter i skolan nu och snart börjar lektionen. Idag har jag 5 lektioner och sluar tio i tre. Då ska jag gå hem till Amanda och umgås med henne. Blir inge gym idag för idag är det vila som gäller. Härligt. Uppdaterar mer senare.

Sometimes, all a girl wants is for you to fight for her


Pink and black


Mot gymmet

En flumm bild från i helgen då jag var med Nicole. Drar i alla fall iväg till gymmet nu och kör triceps och bröst. Nice!

Dagens planer

Ska plugga nu fram tills fyra tiden då jag åker till stan och gymmar tillsammans med Milad. Gymmar i två timmar och efter det blir det mer plugg. Härligt, not!


Gårdagen

Igår åkte jag ju som sagt hem till Nicole. Vi hade det jätte trevligt. Vid nio åkte vi iväg till stan för att möta upp två kill kompisar och sedan vidare till bruket. Satt där och hade det trevligt och det var roligt fram tills grannen dampade sönder för vi hade musik på. Klockan var innan elva så vi dampade sönder. Haha! Men som sagt vi hade det trevligt ändå och vid tolv drog vi och tog en hamburgare på donken. Satt där ett tag tills det blev dags för mig att åka hem. Slocknade på en gång när jag kom hem.
kassa iphone bilder från gårdagen

Lördag kväll

Vet fortfarande inte riktigt vad som är planerat för kvällen men just nu ska jag dra på mig skorna och åka till stan och träffa Nicole. Uppdaterar från hennes place :)

17 september

Ligger i sängen och vilar och kollar på gossip girl. Mamma kommer hem snart så ska vi laga lite lunch och sen ska jag kanske gå ut på en powerwalk. Gått en vecka sen jag tränat på grund utav att jag varit sjuk. Börjar känna mig bättre nu så ska ut och röra på mig i detta soliga väder. Får se vad som händer ikväll. Vill gå på bio men får väl se. Kanske blir fest om Nicole hittar en fest så att säga. Haha! Fler inlägg kommer ploppa upp här under dagen.
bild från i julas

Fuck

Trodde vi skulle ha idrott idag men tydligen inte så jag börjar kvart i tio. KUL! Sitter i skolan nu pigg och grejer. Mamma kommer dock så jag kan åka hem istället för att ruttna här. Är inte alls på bra humör idag. Så det här gjorde det inte bättre.

God morgon

Har inte mått så prima dessa senaste dagarna därav den usla blogg uppdateringen. Finns inget att skriva om man ändå bara sover och äter om dagarna samt går i skolan. Men i söndags var jag till valbo med mamma och köpte en externhårddisk samt ett mobil skal till min stek iphone samt ett spegel skydd till framsidan. Så nu är min mobil riktigt bling bling. Tror jag ska till gymmet snart också. Har hållit mig borta från de i snart en vecka och de är fan hemskt. Usch! Men är man sjuk så är man. Nu ska jag i alla fall dra på mig jeans och en t-shirt sen pallra mig i väg till skolan. Glömde datorn igår hos en kompis så vette fan när jag får tillbaka den. Kommer bli tvungen att släpa med Macbooken till skolan bara för jag egentligen börjar 09.40 men åker med mamma så jag kan åka tidigare i stället för att cykla. Skulle jag cykla nu skulle jag få influensan på en gång typ. Men uppdaterar så smånging om mer idag.

sjuk

God morgon på er. Är sjuk idag. Otroligt sjuk. Kan inte prata för att då för det ont plus att jag hostar i stort sätt hela tiden. Jobbigt. Låg vaken hela natten nästan och bara hostade så jag sov väl 3 timmar. Vaknade och var ap trött plus att jag hade feber så mamma sa att jag skulle stanna hemma från skolan och vila ut så jag snart blir frisk.
Sitter btw i köket nu och ska göra lite havregrynsgröt och sen plugga hela dagen. Tråkigt som fan men något som måste göras. Får se om jag mår bättre i morgon så jag kan gå till skolan då. Vill verkligen inte missa en massa saker och inte heller smitta ner hela klassen. Haha! Ha en trevlig dag i detta regnrusk som vi i Sandviken har i alla fall. :)

movie sunday

har åkt mycket bil idag. Jag och brorsan åkte och hämtade mamma i järbo och så skjutsade jag honom till resecentrum för att han skulle till stockholm. Så åkte jag hem och duschade och efter det åkte jag och mamma till valbo för att köpa en extern hårddisk. Nu ska jag sätta på mig en tröja och sen åka hem till en kompis och kolla på någon film och ta det lugnt med tanke på att min förkyldning och hosta bara blir värre för varje dag som går.

hemma

hade super roligt igår och nu ligger jag hemma och vilar i min säng. natten var jobbig då jag sov hos anela för jag inte kunde andas och sånt för jag var så täppt i näsan och allt. Senare på eftermiddagen ska jag åka hem till amanda med sara och umgås lite. Vi ska färga saras hår, käka mat, efterrätt och allt. Så jag tar med mig kameran för jag glömde att ladda den igår innan jag åkte men nu är den laddad och klar. Hihi! Uppdaterar innan jag åker.

chill

Har vilat ut mig själv idag och tagit två alvedon så nu ska jag till stan för att umgås med kompisar. Ska chilla lite. Kameran är med så får se om det blir lite bilder tagna under kvällen. Har varit otroligt dåligt med kameran nu på senaste tiden. Haha!

Valbo

Åker in till valbo nu med Anela och shoppar lite. Ska försöka hitta någon mysig kofta först och främst sen en t-shirt! Tror jag inte gymmar idag med tanke på min förkyldning. Måste vila upp min sjuka kropp så jag inte får hjärt stille stånd under ett träningspass. Haha! Mamma som sa så. Hehe

Valbo

Åker in till valbo nu med Anela och shoppar lite. Ska försöka hitta någon mysig kofta först och främst sen en t-shirt! Tror jag inte gymmar idag med tanke på min förkyldning. Måste vila upp min sjuka kropp så jag inte får hjärt stille stånd under ett träningspass. Haha! Mamma som sa så. Hehe

50 cent kommer till Sandviken

den 28 Oktober kommer 50 cent till Göransson Arena!

god morgon

sitter i skolan nu och kollar på O.C. Skulle ha stannat hemma idag egentligen för jag känner mig så hängig och halsen värker som aldrig förr plus att jag blivit förkyld. Herregud, jag som verkligen inte vill bli sjuk. Buhu! Lektionen börjar tio i tio så jag lägger mig i soffan och kollar på lite med O.C. No life ;)

Ont i halsen

Är hemma nu från ett rätt så lugnt pass på gymmet. Imorse vaknade jag med världens halsont så har varken blivit bättre eller sämre sen dess så tog det lugnt på gymmet idag för jag vill absolut inte bli sjuk. Orkar inte det fan! Men nu ska jag sätta på O.C och mumsa på lite kex och te. Hoppas det blir bättre i morgon i alla fall. Godnatt fellas!
justin bieber får pryda detta inlägg. hihi

God morgon

Sitter nere i köket nu och har precis ätit havregrynsgröt. Ska ta cykeln till skolan idag och det regnar sönder i högbo samt blåser så det kommer bli fet motvind. Fan! Men satt på mig en tjocktröja och mina adidas byxor men tog med mig jeans att byta om till. Tycker inte om att sitta i skolan i blöta kläder. Usch! Uppdaterar mer när jag är där. Ha en fortsatt trevlig morgon :)



helt slutkörd

Drog till stan klockan sju och gymmade med Milan på ett annat gym än det vanliga. Vi körde Triceps och bröst. Jag dog verkligen. Skulle sätta bara sätta upp håret men armarna var helt livlösa. Fan vad trött jag var. Gick och träffade ett par kompisar sen och chillade på stan tills jag tog halv elva bussen hem. Så nu sitter jag i sängen, har precis duscha och nu kollar jag på O.C. Ska springa ner och hämta en tallrik fil och sen ska jag sova. I morgon börjar jag 09.40. Tror jag åker med mamma till skolan. Orkar inte cykla. Känner redan träningsverken i benen från gårdagens hårda benpass. Hehe, lata jag.
Efter skolan ska jag i alla fall få med mamma in till Valbo. Måste köpa en extern hårddisk. Måste ha en för att jag ska kunna spara mina skolarbeten på datorn men nu har jag ingen plats med tanke på att jag har hela Gossip Girl säsongerna på datorn samt O.C + ett par filmer. Tydligen är det lite för mycket och har typ bara 5 Kb kvar på själva "datorn" . Haha! Uppdaterar i morgon med en dagens outfit. Spännande, får se vad man tar på sig. Haha! Godnatt :)

älskar halsbandet och tröjan! Love, ska köpa på torsdag då jag åker med Anela till valbo ♥

Amigos

Sista lektionen nu. Jobbar hemma med samhällskunskapen istället så jag hinner med den tidigare bussen. Härligt!

I skolan, 6 September

God förmiddag på er. Sitter i skolan nu och har hunnit haft Matte samt Svenska. Sen är det engelska innan lunchen. Slutar tio i två idag och då åker jag hem, vilar och sen ner på stan och träffar Milad som ska visa mig ett annat gym. Får se om jag kör lite där eller om jag går tillbaka till mitt gym eller inte.

Städar

Kom precis hem efter en härlig kopp kaffe på Waynes med Amanda och lite tjej snack. Håller på städar mitt rum nu och sen ska jag åka i väg till gymmet för ett två timmars pass. Oj oj.
Bild tagen för 1 min sen

DAG 14 - tv-serie du är beroende av

Är inte det ganska uppenbart?

5e September

Dagarna bara rinner iväg och snart är vi i mitten utav September. Helt otroligt. Idag slutar jag tre och efter det har jag ett möte. Sen vid fyra tiden ska jag träffa Amanda och ta en kopp kaffe på Waynes och prata. Var länge sen det bara var hon och jag så det ska bli roligt att få umgås med henne igen. Senare på eftermiddagen frammåt kvälls kvisten ska jag till gymmet. Förhoppningsvis kommer jag somna gott ikväll.

Fredag natt

Kom precis hem och har slängt av mig alla kläder och sitter här i pyamasen och kollar på O.C ska lägga mig och somna till de och i morgon ska jag upp åtta för att fixa mig och sen dra iväg till världens bästa Helene. Ska på konsert i furuvik i morgon. September och Petter som uppträder så det ska bli riktigt skoj. Har bara sätt Petter tidigare så ska bli spännande att se September som btw är grym! Godnatt fellas uppdaterar snabbt i morgon kanske.

DAG 13 - det finaste kortet på din bästavän/bästavänner

Finns tusen fina bilder på min allra bästa vän men de här var de enda jag lyckades få tag i ♥
Helene Nilsson Özel

DAG 12 - vad hittar vi i din sminkväska?

I min sminkväska hittar vi Foundation Ideal Finish mousse från Nivea, Solpuder från H&M samt Isadora, Rouge från Isadora, Två olika mascara från Maybeline och Maxfactor, Försvarets hudsalva, kajal från Isadora, Ögonskuggor i Blått, guld, brunt, vitt och lite annat från Isadora.

Godmorgon

Sitter i skolan nu och ska snart traska iväg till idrottshallen. Har ingen riktig idrottslektion idag så vi ska bara prata lite. Efter skolan kommer jag gå direkt till gymmet och köra ett två timmarspass. Härligt! Uppdaterar mer senare. Ha en bra dag så länge.

Precis hemkommen

Sitter nere i köket och har precis käkat lite havregrynsgröt. Ska snart upp och duscha och sen lägga mig. Har varit och gymmat och sen gick jag hem till en kompis och chillade där tills min buss gick. Btw. Har börjat kollat om från säsong 1 i O.C serien igen. Fö 3e gången. Haha, älska! Kommer aldrig tröttna :D Men godnatt, uppdaterar mer i morgon. Sov gott alla
!

DAG 11 - högsta önskan just nu


* Gå ut på krogen
* Ta körkort

RSS 2.0