Hamilton - i nationens rike

Var ju som sagt på bio idag med mor och Kevin. As bra film och Kevin gillade den faktiskt också även fast han hatar Mikael Persbrandt. Fattar inte hur för jag älskar fan han! Haha. Är i bussen på väg hem till mig nu. När vi kommer hem
Slår vi på fast and furiors. Gosigt.


Godmorgon

Hur mår ni idag? jag och Helene vaknade kvart i nio fast vi var uppe till två igår så var skapligt trött i morse. Nu två timmar senare ligger jag i Kevins säng och gosar med han, som sover ! Ikväll ska jag och Kevin gå på bio med mamma. Mysigt. Kram på er ska mysa lite till med Kevin nu.


Foreverhair

Satt och bläddrade i tidningen idag och hittade en artikel om två systrar som startat eget företag och bor i forsbacka. Det systrarna säljer är Äkta löshår, fjäder extansions, smycken och massa annat fint. Just nu har dom ett erbjudande på deras hemsida "Köp äkta löshår för minst 780:- och få 2st fjäderhängen på köpet för värde av 198 kr. Deras löshår är 100% äkta indiskt remy löshår vilket jag alltid använd och vilket jag personligen tycker är bäst. Med remy innebär det att håret inte är samlat från golvet utan att dem har tagit hand om håret direkt efter klippningen. Hårstråna ligger då rättvänt från första början och på så sätt trassalr det inte lika lätt som hår som ligger åt olika håll. Håret kan utsättas för värme och det går bra att föna håret, locka, platta samt att färga det.
Nästa gång jag ska köpa löshår ska jag lätt köpa ifrån dom tjejerna. Dom verkar vara riktigt proffisionella och veta sin sak. Innan jag ens testat deras produkter vill jag verkligen rekommendera deras produkter till alla mina läsare. Som sagt vill ni inte ha löshår kan ni ju checka in deras ur snygga smycken.
Ni kan klicka på översta bilden för att komma till systrarnas hemsida.

Jag offrar mig

Jag försöker finnas där för alla som jag älskar och som jag vet skulle göra samma sak tillbaka. Men ibland räcker man inte till. Man väntar i 6 timmar på en person bara för att få se dens ansikte. Men personen kommer inte hem som lovat så man sitter där och fortsätter vänta och hoppas på att kanske, kanske det är han som kommer i trappan. Visar sig till slut till att ingen av alla som gått i trappan är han eller aldrig kommer vara han. Man åker hem, besviken, ledsen och gråtandes och långt inne i huvudet försöker man intala sig själv att personen kanske ringer. Men det händer inte. Sekunder, minuter och timmar går men inget missat samtal eller sms. Man somnar till en blöt kudde från tårar som runnit ner från kinden. Dag och natt, samma sak. Man väntar i timmar hoppas och tror att han ska komma ingåendes genom ytterdörren men vet och känner ändå att det aldrig kommer hända. Hur länge ska jag behöva vänta? Hur många tårar ska jag behöva fälla tills du finns hos mig igen? There will be no sunshine if I loose you baby. Jag känner mig i vägen varje dag. Jag vill kunna vara ifrån dig men det går inte. Jag vill vara hos dig varje sekund. If you walk away there will be no me left.

Tisdag 24 Januari

Sitter fortfarande i skolan och snart börjar dagens "första" lektion. hade idrott innan på morgonen och sen dess (halv tio) har jag inte haft en enda lektion. Surt. Kevin kommer snart hit i alla fall. Hoppas jag inte har lektion då så jag kan träffa honom :) Efter skolan ska jag gå hem till honom och be hans syster köpa någon utav de där skorna. Haha! Ha en fortsatt trevlig dag allesammans. Puss

HJÄLP MIG NU!

Fri frak från Nelly fram tills den sista januari och jag har tänkt att köpa ett par nya klackar. Har ångest nu och det står mellan dessa två här nedan. 7 stycken från min klass tycker nr 2. Ska fråga fler men behöver även eran hjälp. Vilka tycker ni är snyggast?

Dagens party hit


Hallå i stugan

Sitter i skolan nu och kollar på elsas värld. Skrev ju om att jag kollade på det i går kväll också men hann bara till avsnitt fyra då så nu har jag fortsätt så nu är jag på avsnitt 9 och fan vad jag garvar ihjäl mig. Fulaste serien. Alla som är lite efter precis som jag som inte sätt alla avsnitt än borde fan kolla på den för serien är otroligt underhållande. Hihihi!! Efter skolan ska jag vara med Kevin och mysa lite och kanske käka pizza för jag har tjatat på honom i 3 dagar nu att jag vill ha pizza men han är för lat för att gå till pizzerian. Dryg!

Elsas värld

Helene tipsade mig om en online serie som tydligen går nu. Elsas värld. Faktiskt en rätt så underhållande serie. Dock är ett avsnitt bara 10-11 minuter vilket suger. Ska kika vidare nu. Puss

Svarar på lite frågor för jag har tråkigt ikväll

- Tio frågor om dig själv
Vad heter du i andranamn? -
Fernanda
Har du några piercingar? vart? - Öronen, naveln
Sover du hellre ensam än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon.
Väljer du filmkväll framför utekväll? - Beror på vem filmkvällen och utekvällen är med
Vad tycker du om med dig själv? -
Att jag är en envis tjej, stor i käften och gör allt för mina kompisar
Är du dag eller nattmänniska? - Natt
Vad har du på dig just nu? - Pyamas
Är du nöjd med ditt utseende? - Jorå
Vad vill du ändra med ditt utseende? - Svarar helst inte på den frågan..

- Tio frågor om kärlek
Är du i ett förhållande just nu? -
Ja ♥
Har du varit kär på riktigt någon gång? - Ja ♥
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? -
Nej
Hur många har du varit riktigt kär i? - 3
Vad för sorts killar faller du för? -
Riktiga badboys med utlänsk bakgrund, bruna ögon, mörkthår, biffig kropp, ja där har ni min Kevin ♥
Har du kysst en kompis någon gång? - Tjej kompis, japp
Hur många har du varit tillsammans med? - 3 stycken

- Tio frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? -
Helene, Anela, Amanda och Kevin
Vem skulle du vilja träffa just nu? - Kevin
Vem saknar du mest just nu? - Kevin ♥
Vem krama du senast? - Kevin ;)
Vem står dig närmast? - helene och anela ♥
Vem är mest partyprisse? - Anela! :D
Vem ringer du när du är ledsen? - Helene ♥

- Farligheter
Snusar du? - Nej
Har du snott något från en affär någon gång? - Ja
Brukar du röka? - Ja
Har du tagit droger? - Nej
Känner du folk som tar droger? - Nej
Har du blivit jagad av polisen? - Nej
Har du druckit så mycket att du spytt? - Ja
Dricker du alkohol varje helg? - Nej
Skulle du kunna testa droger? - Nej!
Skulle du dumpa din pojkvän om han sa att han går på droger? - De är nog en fråga man inte kan svara på förens man väl är där..
Har du varit i slagsmål någon gång? - Nej, snel tjej!

- Random
Sover du med dörren öppen eller stängd? -
Stängd
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - Nej
Tror du två ex kan vara vänner? - Ja
Skulle du vilja vara berömd? - Oja
Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - Ja, kevin?
Brukar du tänka innan du talar? - Nej
Känner du någon som är oskuld? - Hm.....ja faktiskt :)
Skulle du vilja tatuera dig? vart?
ja det skulle jag men vart vet jag inte. På armen någonstans
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - Min pojkvän
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? Är jag ute till fyra på morgonen sover jag inte hemma med tanke på vart jag bor och det är svårt att ta sig hem den tiden på dygnen.
Tror du andra tycker illa om dig? - Ja det finns väl folk som gör det men jag bryr mig inte. Dom får väl göra det då...



Härlig helg

Helgen har varit bra. Umgåtts mycket med min älskling och även med tjejerna. Helgen började med att vi slutade tidigt och då gick jag hem till Kevin. Åkte sen till mormor och fikade och sen var det bara att åka hem och byta om och tillbaka till Kevin för jag skulle umgås med Lilly och Anela. Anela kom
Dit och sen gick vi tre till McDonalds och åt lite och satt och pratade ett bra tag. Klockan blev tio och vi drog oss vidare och kvällen tog väl slut vid 03.00. Sov länge på lördagen och vid tre på dagen fick jag reda på att jag skulle med Kevin och hans familj till Stockholm på fest. Så va bara att ringa mamma så hon kunde skjutsa hem mig så jag kunde hämta kläder och skor. Blev väldig stress för vi alla hade en timme på oss att fixa oss och sen lära vi åka för att inte komma för sent. Kvällen blev rätt så lyckad och vi kom hem hit till Sandviken klockan tre på natten och då säckade jag och kevin på en gång. Sov heeeela dagen idag och de enda jag och Kevin har gjort är att spela Xbox och köpt cigg. Haha nu ligger jag ensam hemma och kollar på någon film på tv och ska snart ta sista ciggen för dagen för att sen sova. I morgon är det skola 09.30 - 15.00.


Torsdag eftermiddag

Sitter hemma hos älsklingen och tar det lugnt. Idag blir det inge plugg så jag och kevin ska väl ta det lugnt här hemma och kolla klart på fast and the furious.

Torsdag eftermiddag

Sitter hemma hos älsklingen och tar det lugnt. Idag blir det inge plugg så jag och kevin ska väl ta det lugnt här hemma och kolla klart på fast and the furious.

I came to win to survive


The swag is on the top


Godmorgon!

Sitter i skolan nu och chilling billing with ma liiiiife! Papperet jag behöver under lektionen är hemma vilket var väldigt onödigt utav mig att glömma. Dessutom är jag ap röksugen. Ska väl ragga upp en cigg till lunch annars kommer jag inte klara dagen. Bip test i slutet utav dagen kommer dö! Längtar efter kevin också som är hemma i min säng nu och sover. Fy fan vad jag inte ville gå upp när jag visste att han skulle vara kvar hemma och sova :'( Snyft!
Får hoppas han fortfarande sover tills jag kommer hem igen :D

Gósaker från Scorett



Godnatt

Hinner inte ladda upp bilder på mina nya inköp som jag gjorde idag för kevin kom hit för en timme sen och vi har käkat tacos och pratat en massa och nu är han inne i duschen och när han kommer ut igen ska vi kolla på film och sen sova. Båda är as trötta. Jag för att jag har jobbat, sprungit runt i gallerian som en tok, pluggat så mitt huvud nästan sprängts och han för att han har tränat. Mobil bloggar i morgon, goodnight fellas, sleep tight!

Tisdag kväll

Hej på er!
Är helt slut efter dagens praktik. Mamma kikade förbi vid fem tiden och köpte en tunika. Seng slutade jag och hon och jag gick vidare till Lindex för en "snabbtitt". Fick med mig hem en ny jacka samt en super snygg långkjol Bilder på plaggen kommer upp lite senare ikväll för nu ska jag laga mat och plugga. Tar sånt viktigt före bloggandet faktiskt. Sen så kommer även älskling hit så ska väl gosa med honom också. Haha vi nördar varandra.
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Lunchtimmen

Sitter hemma hos Älsklingen nu och väntar på att maten ska bli klar. Har lunch så ist för att slösa pengar på donken och sånt skit så gick jag upp hit. Mycket godare och nyttigare mat hemma hos honom. Hihi! Idag ska jag plugga plugga plugga och gymma! Härligt att få komma upp på löpbandet igen. Har inte gymmat på tre månader så det är fuck dags nu alltså! Jag drar med mig Kevin och Lilly också. Hihi! Company är alltid uppskattat. Men Det luktar as gott nu ifrån köket så ska springa dit och pussa på min kock. Ha en bra dag!

Godnatt mates

Ska krypa till sängs nu, ensam, buhu...i morgon väntas en hel dag på b.young och efter det ska jag väl förmodligen vara med Kevin samt plugga. Kanske dyket upp en dagens outfit också för nu kan jag ladda upp bilder via blogg.se appen vilket jag inte kunnat innan. Godnatt alla!
Läckra skor från Have2Have
Någon utav dessa kanske landar i min postlåda till nästa månad. kan hoppas på det i alla fall.

Nyårs outfit

Kavaj från H&M
Klänning från B.young märket VILA
Skor från Scorett

Nyårs outfit

Kavaj från H&M
Klänning från B.young märket VILA
Skor från Scorett

Före och efter

Många utav mina kompisar, till och med de alldra närmaste vet inte ens om att jag har så lockigt hår som jag har. Tänkte nu lägga upp en före och efter bild på hur mitt hår är då jag duschat och låtit det självtorkat som jag alltid gör och sen plattat det.
Före
Efter

Lördag, Söndag

Igår var det en chill lördag hemma hos Kevin. Var bakis från Fredagens festligheter så jag och kevin låg och drog oss i sängen ett bra tag tills det serverades frukost i köket. Från klockan 14.00 till 19.00 låg vi och spelade Xbox (Halo3). Hade inget liv och vi var för trötta för att sticka huvudet genom dörren för att andas lite frisk luft. Haha! Men sen kom Anela dit som också har varit bortrest under hela julen så jag fick äntligen träffa henne. Vi hyrde två filmer och köpte godis som vi låg och knaprade på fram tills ett tiden på natten. Då åkte hon hem och jag, lilly, Rozh och Koyar låg och kollade på tv istället. Tills Kevin kom hem igen vid tre tiden på natten. Sov hos Lilly och vi låg och pratade om verkligen allting. Från smink, religoner, giftemål till andar, spökhistorer och gud vad vad. Somnade väl framåt halv sex på morgonen.
Idag på morgonen vaknade jag tidigt, vid tio (konstigt med tanke på att vi somnade så sent) gick in till Kevin då och lag mig hos honom en stund för han var inte "redo" för att vakna än, tydligen. Haha! Även idag satt vi och spelade Xbox hela dagen tills fem tiden då jag åkte hem. Har haft en väldigt lugn och skön helg.
image description
Jag och älskling i fredags (kameramannen bör ha varit onykter med tanke på hur suddig bilden blev)
Btw, håller i pinnen inte någon annan stans! Haha, såg lite mysko ut ;)

Söndag kväll

Ligger i sängen nu och skriver en svenska uppsatts. Ska försöka bli klar med den ikväll. I morgon är det praktik som vanligt och jag ska träffa Helene också som precis kommit hem till Sverige. Hon har varit på semester i Egypten i en vecka nu och smsa mig när hon precis klivit av flyget så jag ringde upp henne och pratade lite. Har saknat henne som fan! Vi brukar ju ses minst 5 dagar i veckan så det har varit väldigt tomt utan den kvinnan här i Sandviken. :)
Klicka på bilden för att komma till min kära väns blogg. Där det inom kort kommer dyka upp fina bilder från hennes Egypten resa ♥

Semla

Efter skolan åkte jag och mamma till mormor och käkade semla och kollade på tv. Sen åkte jag hem för att duscha, packa och lite annat. Nu är jag hos Kevin och har precis fixat mig och ska äta strax. Sen bär det av mot fest på bruket. Ska som sagt fira en kompis som fyllt år i veckan. Ska bli kul.


hej på er

Sitter i skolan nu och chillar with my homies. Har inga speciella lektioner idag endast UF. Så slutar väl vid lunch. Går hem till Kevin då och sover för i kväll blir det parteeey ;D En kompis fyller år så ska fira honom.

Nelly ♥



Torsdag 12/1

Sitter i skolan nu och ska när som helst ha en muntlig engelsk redovisning om en bok jag knappt läst. YEY! Siktar endast på G i alla fall så får prata så mycket jag kan och göra mitt bästa för mer kan jag inte göra. Har två rester kvar att göra sen är jag fri från rester. Så otroligt skönt. Min dator är tillbaka också för jag lämnade in den igår för omstartning så nu funkar den fin fint igen, gamla bettan :) Idag efter skolan ska jag hem till Kevin och gråta ut, nä skoja ska väl chilla som vanligt antar jag. ta det lugnt och kolla på en film. As always.

11 Januari 2012

Sitter i skolan nu with my clasmates. Hade sovmorgon idag till kvart i tio. Awesome. Idag slutar man vid 15-16 beroende på om jag ska stanna på idrotten eller inte. Fick inte plats med idrottskläder i väskan i morse med tanke på att jag hade två datorer med mig..suck! Går hem till Älskling efter skolan och myser med honom, härligt! Är fett avis på honom för han ligger hemma och sover nu, orättvist!

julklapparna från Kevin

Sämst bild på sista klockan men jag fixade om den ljusare men hittade inte bild horan......
Aja tack så otroligt mycket älskling för de varcka presenterna. Älskar dig ♥

The new

Vila
Jeans skjorta - ICHI
Rosa blus - ICHI
Jumpsuit - ICHI
Svart transparant blus m. rosett - VILA
Blus m. slips - VILA

Hey fellas

Har försökt fått upp inlägg från mobilen med tanke på att jag har varit väldigt upptagen hela helgen samt veckan. Men de ville inte funka så nu har jag fått lite tid till att sitta ner vid datorn och göra ett inlägg. Kan berätta lite om helgen och veckans händelser.
I fredags hade vi lite chill här hemma hos mig. Jag, arnold, rodi och kevin. Spelade kort, lyssnade på bra musik och kollade på film till 03 på natten. Så sov alla kvar här hos mig. Arnold och Rodi tog mammas dubbelsäng. Haha! Sen åkte vi till stan och jag och Kevin gick hem till honom och chillade där. Sen åkte vi hem till mig och kollade på 3 filmer. Bara dans! Haha! No life.
I söndags var de en slappdag för mig och Kevin. Vi kollade på ännu fler filmer och senare åkte vi hem till honom och fixade på hans rum.
I måndags var det dags för första praktikdagen 2012. Gick bra och köpte även med mig lite nya saker hem. Hihi. Lägger upp bilder på det snart. Idag har jag inte gjort ett skvatt förutom varit på praktiken. Ligger och pluggar lite medans simpsons är på tv. Kevin kommer halv elva och då blir det film mys. I morgon är det även första skoldagen år 2012. Inte taggad direkt. Helene är inte ens hemma så no fun in school tomorrow.
Bild från i fredags Kevin, Rodi och Arnold.

Untz untz


fredagskväll

Kom precis hem och nu sitter jag och dunkar musik och väntar på att Kevin, Rodi & arnold ska komma hit. Blir chill kväll med lite dricka och dunka dunka med bara de närmaste. Btw så visar jag upp mina nya saker i morgon då jag tagit riktiga bilder på de. Fick 3 sena julklappar av älskling från London. Kattigaste glitter pumps (mina första pumps) samt 2 klockor.
Såna fick jag! kattigt va? ;) grrrrrr
Lätt sexigaste klackarna!

Sick as hell

Ligger i stort sätt på dödsbädden och tänker fortsätta ligga här hela kvällen. Go kväll!

New, thanks mom

Fick denna Moroccanoil utav mamma sist jag klippte mig. Tror den kostade 380 eller något.
Har bara använt den 2 ggr hitils men ska duscha ikväll och använda den då. :)

Godag

Har inte varit så bra på att blogga direkt. Men jag har gått och blivit sjuk...härligt. Har dessutom fått sån rygg värk så jag ligger helst bara i sängen och sover. Men idag var jag ner på stan en snabbis för att köpa en present åt en kompis. Håller på ladda ner en film nu som jag ska kolla på. Uppdaterar lite senare frå sjukstugan.
bild från nyår

Nyårsnatten


Nyår

Dagen började med att jag vaknae upp hos amanda. satt och fjantade oss tills min mor hämtade upp mig och vi åkte och handlade. Sen rusade jag hem med bilen i 180 för att prata med Kevin som var vid datorn. Vi pratade en lång stund tills det blev dags för mig att rusa in i duschen. Tog en lång duch vilket var skönt för sen satt jag mig i bilen igen och åkte iväg till Nicole. Där fixade vi oss, käkade mat och dunkade musik så vi skulle bli aningen taggade. Här är lite bilder från innan vi åkte iväg.
before
after

sliten, godnatt

uppdaterar i morgon. dör av köld skada på tårna och händerna. ska sova ut riktigt i morgon. en dag närmare tills min älskling, kevin kmr hem :) yeyeyey! miss him
världens finaste

RSS 2.0