Gó kväll

Sitter i huset nu nere i köket och har precis (eller vadå precis, en timme sen) käkat lite stekt ägg och druckit te. Ska alldelens strax upp och lägga mig i sängen för att sova. Har kollat klart på hela O.C säsongerna nu igen för andra gången i sommar. Otrolgit bra att bara sätta på ett avsnitt och somna till. Typ det jag gjort hela sommaren. Haha! Men ska ladda ner sex and the city också eftersom att min brorsa är snål och inte delar med sig utav DVD skivorna (har hela SATC avsnitten på DVD) I morgon ska jag äntligen ringa och boka klippning och färgning dock om jag blir ljusare eller mörkare i håret återstår att se. Får se vad Anna, min frisör tycker. Btw. Idag efter skolan åka jag och mamma in till valbo och jag fick med mig lite saker. Får se om jag hinner visa de i morgon. Kan ju i alla fall säga att det var en vinröd t-shirt från H&M, skjorta från Bik Bok och en vanlig långärmad tröja från Cubus.
Godnatt♥



gammal bild!

DAG 10 - kort på det senaste inköpet

Skjorta från B.young och halsduk från VILA

Dagens...

DAGENS VILL HA: Jacka och mat
DAGENS KLÄDSEL: Svarta jeans, tröja från Bikbok med en snygg uringning i ryggen, converse och skinnjacka
DAGENS SMINK: Puder, ögonbrynspenna, mascara

DAGENS FRISYR: Utsläppt, rakt

DAGENS HÄNDELSE: Fick mitt busskort! Woho
DAGENS LÅT: Jennifer Lopez - Papi
DAGENS PLANER: Valbo, gym
DAGENS SAKNAD: Helene ♥

DAGENS DUMMASTE: ...?
DAGENS DROG: O.C och kaffe
DAGENS ROLIGASTE: Anelas kommentarer, as always ;D
DAGENS FAVORIT: Min mamma om hon låter mig åka in till valbo med henne. Haha 
DAGENS KÖP: Kexchoklad...ehe

DAGENS GODIS: kexchoklad 
DAGENS HUMÖR: Trött
DAGENS ORD: Fuck


30 Augusti

Tisdag eftermiddag.
Sitter i skolan nu och har precis slutat. Försöker få tag i min mamma som ska åka med mig in till valbo för jag behöver köpa en ny Iphone laddare med tanke  på att min är helt cp och vägrar ladda ibland Tror det blivit glapp i sladden. Ska även kolla in Jofama By Kenza jackan inne på JC. Den är super fin men den är ju inte direkt billig. Får se om jag hittar en billigare någonsatns annars får jag väl köpa den dyra jäkeln. Haha! Måste ha en ny skinnjacka i år för jag har haft min allt för länge. Ska gå in en sväng till stan nu i alla fall så jag uppdaterar med ikväll. Puss på er!

DAG 9 - din nuvarande önskelista

Fortfarande A4an
Oxblodsröda conversen
Den berömda Jofama By Kenza skinnjackan
Spotify Premium

Måndag 29e Augusti

Sitter hemma i köket nu och kollar på O.C. Ska snart upp och plocka rent på mina kläder och sånt på rummet och sen åka iväg till Gymmet och köra lite. Har en otrolig träningsvärk i benen men ska köra lite rygg och biceps idag samt mage som alltid. Efter det åker jag nog hem på en gång om jag inte går och träffar en kompis efteråt. Hoppas dock på det med tanke på att jag saknat honom. Well well let's se. Bloggar ikväll då jag kommer hem också. Ha en trevlig eftermiddag.

DAG 8 - bilder på någon/något du vill ha just nu

Min kärlek!
Det är det enda jag drömmer om, jag svär!
Audi a4 ♥

DAG 7 - ett kort på dig själv, som du inte tagit själv


Bild tagen förra sommaren (2010)

DAG 6 - ett kort som är taget för 1 eller 2 år sen

2 år sedan

DAG 5 - vad har du i väskan?

I mina tusen olika väskor brukast för det mesta vara Sminkväska, Nycklar, Plånbok och hörlurar. Det är basic sakerna.

Söndag kväll

Hejsan. Jag sitter i köket nu och har precis ätit tacos och lite efterrätt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och somna till O.C. Är otroligt trött. Kom hem halv nio och har lagat mat och städat tills nu. Var ju på gymmet innan i 2 timmar och körde en ben, triceps och mage. Otroligt skönt men även jätte jobbigt. I morgon väntas skola som vanligt och efter det blir det gym. Men godnatt på alla er så uppdaterar jag med i morgon bitti.
En påminndelse till mig själv i morgon är att jag ska boka tid jos frisören för klippning och färgning. Nu jävlar blir de annan hårfärg.

Fullspäckad helg

Har haft tusen saker att göra i helgen och jag har haft super roligt. Igår gick jag, amanda och sara på bio i gävle och sen var vi där och käkade och satt och snackade lite. Det var ju så otroligt fint och skönt väder igår så vi satt ute hur länge som helst på torget och pratade utan att någon utav oss frös. Sen åkte vi hem till sandviken och jag gick ner på stan och var med lite kompisar. Blev chill fest hos en kompis kusin och sen vidare till bruket där det blev mer chill. Vid fyra tiden på morgonen tog jag min cykel och cyklade hem till högbo. De bad mig stanna kvar men jag var så hungrig och ville bara hem till min egna säng så jag åkte ändå. Gick bra och somnade vid fem tiden. Nu ska jag klä på mig mina tränings kläder och ta en skön promenad in till sandviken och gymmet i detta blåsväder. Men solen är framme vilket är otroligt bra. Uppdaterar ikväll plus visar mina senaste inköp också. Ha en bra dag! :)

Död igår

Efter träningen kom jag hem och däckade i sängen till O.C efter ca 30 min. Var otroligt trött igår efter gymmet och i morse var jag otroligt trött. Idag så ska jag och Anela åka in till Gävle och shoppa lite och fika. Härligt som satan! Vill hitta en halsduk och en kofta, samt jacka. Får se om jag har budget till de med tanke på att morsan gått in på mitt kontot och snott 2000 kr av mig. Får se om jag sover hemma inatt eller om jag sover med henne. Ska träffa en kompis på stan också ikväll så får se. Sitter med min UF grupp nu i alla fall och kommer på idér om vad vi ska göra och vi har kommit på rätt så bra idéer. Härligt!

Gymmet!

Åker i väg till gymmet nu och kör ett hårt pass! Bloggar om dagen då jag kommer hem.

Onsdag 24e Augusti

Åkte till skolan till tio i morse och hade rundvisning för de nya ettorna på ekonomi programmet. Gick skapligt. Satt sen i klassrummet och spelade yatzy (vann första omgången, yee) sen fick vi en matteuppgift att göra i grupp som tog en timme och efter det fick vi sluta. Drog direkt till stan för att gymma. Blev bara en och en halv timme idag för jag skulle iväg till stan och köpa en grej innan de stängde och för att kunna åka med mamma hem. Nu sitter jag i alla fall hemma i sängen med täcket på med tanke på att jag har fönstret öppet och det är kallt ute. Höst nu ju för fan. Ska kolla klart på O.C avsnittet och sen städa rummet. Ser ut som en soptipp här inne kan jag bara säga. Ska sen kanske ut och ta en promenad innan det blir mörkt. Uppdaterar senare om det nya skjortan jag köpte idag!

DAG 4 - 5 favoritlåtar

Kan inte svara på det med tanke på att jag lyssnar på allt nu för tiden.
Men jag lyssnar på allt som har med Pitbull, Sean Paul, Elephant man, 50 cent, Chris brown, Selena Gomez (vissa låtar), Justin Bieber (vissa nya låtar) , Mohombi, Akon, Daddy Yankee

DAG 3 - 5 saker du inte kan leva utan

1. Min Iphone ♥
2. Min skoldator med alla O.C och Gossip Girl avsnitt i
3. Mina bästa vänner och min familj
4. Chips och Cola
5. Plattången ♥

Inhandlat idag

Köpte ju som jag skrev tidigare idag silikondroppar till mitt hår inne på Kicks idag. Har precis duschat, tvättat håret, haft i hårinpackning och även silikondropparna. Får se om de funkade i morgon bitti. Ska äta något lätt nu och i morgon vankas skolan igen. Slutar runt 14.00 eller 13.00 beror på vad vi gör. Ska åka till gymmet direkt efter som vanligt och sen får vi se vad som händer.
Björn Axén repair serum - 130 kr KICKS

Adam Brody

Men snygg?!





I stan

Hej på er!
Är i stan nu och sitter hos Rouchin och Alan i deras lägenhet. Väntar på at vi ska gå ut och äta en efterrätt med en utav hennes vänner i stadsparken. Det är ju så otroligt fint väder ute idag så vi tar vara på tiden. Idag så var det även första dagen i skolan så jag cyklade dit i morse vid halv nio tiden med Julia och vi fick lite information om hur veckan framöver kommer se ut och lite sånt. Sen käkade hela klassen tillsammans och efter det drog jag och Anela, Isabelle H och Isabelle B till donken och satt där och chillade och sen vidare till stan och kikade lite i affärer. Jag köpte även silikondroppar till mtt hår. Efter det vidare till gymmet och körde två timmar där innan jag som sagt kom hit. Men nu ska jag gå och hjälpa till eller något. Hörs senare fellas.

BTW....ta åt er alla sandviken fjortisar!
Sluta lägga er i andras liv och hitta på en massa fula rykten "bara för att". Vi vet att ni inte har något liv men orka hålla på så då. Shit går ni på dagis eller? Väx upp någon gång och skaffa ett liv, herregud!



DAG 2 - 5 saker du hatar

1. Spindlar
2. Falska människor
3. Skolan
4. Att jag inte kan få ta körkort nu
5. Att jag inte är miljonär, bor i usa och har en egen range rover!



DAG 1 - 5 saker om dig själv

1. Jag älskar snygga sportbilar, BMW, Ferrari, Mustang, Audi m.m
2. Min största rädsla är spindlar...eeuww
3. Jag hatar ensamhet och är sjukt sällskapssjuk av mig
4. Jag har svårt för att hålla ordning på mina saker och slarvar ofta bort nycklar, mobiler, pengar
5. Jag älskar komedi filmer, speciellt då folk gör illa sig!

Let's go

DAG 1 - 5 saker om dig själv
DAG 2 - 5 saker du hatar
DAG 3 - 5 saker du inte kan leva utan
DAG 4 - 5 favoritlåtar
DAG 5 - vad har du i väskan?
DAG 6 - ett kort som är taget för 1 eller 2 år sen
DAG 7 - ett kort på dig själv, som du inte tagit själv
DAG 8 - ett kort på någon/något du vill ha just nu
DAG 9 - din nuvarande önskelista
DAG 10 - kort på det senaste inköpet
DAG 11 - högsta önskan just nu
DAG 12 - vad hittar vi i din sminkväska?
DAG 13 - det finaste kortet på din bästavän/bästavänner
DAG 14 - tv-serie du är beroende av
DAG 15 - berätta om din klass
DAG 16 - ett kort på din handstil
DAG 17 - top 5 filmer
DAG 18 - bakrundsbild på datorn och mobilen
DAG 19 - en låt som passar humöret
DAG 20 - 3 nya sannigar om dig
DAG 21 - snyggaste kändiskillen
DAG 22 - ett kort taget av dig och skriv 3 bra saker som har hänt dom senaste 30 dagarna.

Gårdagen

Vaknade hos mig igår och kollade på O.C och käkade frukost. Sen åkte vi hem till Helene och låg och sov typ och kollade på gamla Big Brother avsnitt. Underhållande till tusen! Senare på kvällen tog vi en promenad med hundarna bort mot stensätra bara för att röra lite på oss. Kom hem sen och chillade framför O.C igen och ringde sedan hundarna, Faris och Habbe. Bestämde oss för att gå över till dom och köra myskväll för hela slanten runt 12 tiden på kvällen. Kikade film och Faris drog till Statoil för att köpa chips. Härligt! Blev kväller vid halv fem för oss alla.
Idag vaknade vi vid tolv och jag och Helene drog hem nästan på en gång. Käkade frulle här och sen blev det ännu mer O.C. Ska snart till stan för att hälsa på en kompis och fika lite. Härligt. Idag blir det kväller tidigt för att kunna gå upp tidigt i morgon då det är dagen innan skolan börjar. Åh..kill me. Uppdaterar mer senare. Puss!

Tonight

Ikväll kör vi för sista gången sommaren 2011.

Godmorgon

Dagens planer är ändrade. Blir inge valbo för jag känner att jag inte har tid. Eller jo jag har tid men äh vette fan. Ska i alla fall ner på stan vid halv två och gymma och sola lite. Sen går jag hem till en kompis och är där ett tag. Ska fixa mig och slänga i mig lite havregrynsgröt så ska jag försöka få upp en dagens outfit också. Härligt, puss!

Dagens planer

Tänkte åka in till valbo en sväng för att leta efter ett snyggt linne. Får se om jag åker själv eller om jag får med mig en annan. It's no big deal. Sen efter det hade jag tänkt åka raka vägen till gymmet och köra ett hårt och svettigt pass. Längtar faktiskt. Senare på kvällen kommer kompisar hem till mig och vi ska ha det så roligt som vi bara kan för att det här är sista kvällen jag kan samla alla mina vänner sommaren 2011. Sorgligt som tusen men fan vad kul vi kommer ha. Mer uppdatering under dagen. Peace ♥

Torsdag 18e Augusti

Idag sov jag överdreivet länge som vanligt. Gick upp och drog på mig mjukis byxor och käkade lunch med mamma. Sen packade jag träningsväskan och begav mig ut med mamma. Åkte till ICA och handlade lite mat och sånt till i Helgen då jag och brorsan har huset för oss själva i stort sätt. Åkte till morbror sen och fikade med kusinen och mormor och morfar. Sen bar det av till gymmet. Var så trött och inte alls taggad så blev lite armar och mage idag bara. Dåligt dåligt men jag hade bara ingen lust att gymma idag kände jag. Blä för såna dagar! I morgon ska jag åka ner tidigt och köra ett ordentligt pass och inge slarv. Punkt slut!
Men i alla fall när jag kom hem igen så städade jag, startade en tvättmaskin med i stort sätt bara min tvätt (ovanligt) sen lagade jag lite stekt ägg och kokade en kopp te och kollade på två O.C avsnitt sen drog jag fram dammsugan och dammsög lite och har fortfarande ganska mycket kvar av huset att dammsuga. Så det är väl det jag ska göra ett tag nu ikväll. Sen blir det dusch och måla naglarna. Härligt!
Ska försöka fixa flätor snart igen också. Grymmt!

Inhandlat

Åkte ju till valbo idag och handlade lite nya grejer. Bara skor som saknas nu och en skinnjacka. Det får jag köpa på fredag. Hihi!
Klänning från GT
Blus från H&M (bilden ger den ingen rättvisa alls)
Svarta jeans från GT
Kavaj från VILA
Halsband också från VILA
älskar allt jag köpt idag dock så gick de på över 1500 kr så jag känner mig fattig fast jag vet att ajg inte är det men de här pengarna ska ju räcka ett tag fram över och om jag shoppar för så här mycket pengar varje vecka kommer dom ta slut fort som satan. Shit måste börja lämna kortet hemma!

Godmorgon, ehh?

ja jag vaknade runt två och låg och drog mig till kvart i tre. Helt faktastiskt hur man lyckas i bland. Ska dra mig neråt och käka något för att sen städa och skriva upp en lista på lite saker som måste inhandlas idag. Åker nämligen till valbo sen för att först och främst hitta ett par jeans men kommer säkert köpa fler saker om jag känner mig själv rätt. Efter valbo åker jag nog till gymmet och sen får vi se vad jag hittar på. Har kollat klart på alla Gossip Girl avsnitten nu så vad fan ska jag titta på nu då..kanske börjar med O.C igen.

nytt


Converse råd!

Det är höst igen och snart börjar skolan och för mig menas det att de är dags för ett par nya converse. Men inte vita för de köpte jag nu i sommras. Så vilken färg ska jag ha? Svarta, Röda, Oxblodsröda, blå, grön, gul, bajs? Fan vad jag! Så jäkla svårt att bestämma sig. Alla färger är ju fina. Ok minus grön, gul och bajs färgen men ni förstår. Köper fan alla färger. Har ju råd så varför inte. Haha! Så problemet är löst ;) Tack för att ni var till ingen nytta alls. Haha!

Måndag 14 Augusti

Nu är vi inne på sista sommarlovsveckan innan skolan börjar. Åker hem till Helene nu och efter det drar hon och jag in till Gävle på en tjej kväll. Vet inte när jag kommer få tid till dator igen men förmodligen hos henne så med uppdatering då. Ha en bra måndags kväll !
bilden är tagen hos mormor för några dagar sedan

Just ja jag har ju en blogg?!

Helgen har varit rätt så spontan och har inte haft tid till dator. Folk kom hem till mig i fredags och vi dansade och hade det jätte roligt. Jag gjorde dock illa mig rätt rejält under kvällen men märkte inget förens dagen efter då min hand var lika blå som smurfarna och lika stor som en skogshuggar mans! Har inte kunnat orka suttit vid datorn för det är inte så lätt att skriva med en svårt stukad hand och bandage. I lördags kom Faris, Berra och Anela hem till mig för att underhålla mig lite och visst det lyckades ju, som alltid då jag har folk jag tycker om omkring mig. De drog hem runt morgon kvisten någongång. I söndags vaknade jag upp och var otroligt rastlös. Handen kändes bättre men den var fortfarande svullen och värkte men jag lindade in den och drog till Gymmet. Kändes så otroligt skönt att få svettas och känna hela kroppen verka igen. Drog hem och blev överraskad utav mamma som sa att ett brev kommit till mig (kom i fredags men ingen hade sett de) öppnade de och de var från Sandvik. Min lönespecifikation (heter det så?!) hade kommit. Blev så glad. Jag som väntat i en månad på de brevet och äntligen har den hittat hem till dens ägare. Yey!

torsdags kväll!

DUSCH NU! Bilder kommer sen, yeah!

I cannot explain it

At some point you will realize that you have done too much for someone,
that the only next possible step to do is to stop. Leave them alone.
Walk away. It's not like you're giving
up, and shouldn't try. It's just that you
have to draw the line of determination
from desperation. What is truly yours
would eventually be yours, and what
is not, no metter how hard you try, will never be

Hemma

Nu är jag hemma och sitter och äter något som ingen får någonsin veta. Haha! Fyyyy Elida säger jag bara. Men skit samma. Det är mörkt och jag är ensam hemma så. Vad gör det, ingen ser mig. Hihihi! Ska käka lite gröt nu snart och sen sätta mig i soffan och kolla på Gossip Girl. Ska inte vara uppe så länge ikväll för i morgon ska jag städa hemma och sen gymma. Tror jag ska baka en paj jävel också. Suck! Men vi får se. Säger godnatt nu för jag antar att jag inte kommer uppdatera så mycket mer. GODNATT!

Valbo tripp

Åker in till valbo nu med min mamma för att kolla på lite möbler och sängar på IKEA och Mio och sen ska jag även få lite tid för kläd shopping. Vill hitta ett par jeans och en rutig skjorta samt en t-shirt. Efter det åker jag och gymmar och sen träffar jag en kompis på stan så kommer hem vid elva. Mer uppdatering då.

Home early

Idag åkte jag till stan och köpte ett "natt linne" för speciella tillfällen. Sen vid tre tiden kom mamma och hämtade mig så åkte vi till mormor där våra släktingar från Stockholm var och hälsade på. Fikade och åt mat och vid sju åkte jag till sandviken igen och gymmade i någon timme. Tog sedan bussen hem så jag kom faktiskt hem tidigt idag. Tänkte att jag skulle städa lite nu när jag har huset för mig själv och sen ta en skön dusch. Blir även lite kvällssnacks efter duschen. Btw, sen jag kom hem har jag legat i sängen och kollat på Gossip Girl Säsong 2.

Rain Rain Rain

Med tanke på detta väder så blir det en inne dag på mig. Inge gym heller för den delen med tanke på träningsvärken jag har i mina ben sen gårdagens otroligt jobbiga pass på gymmet. På kvällen hade jag super kul och det blev roligare mer tanke på på hur det slutade. Haha! Nu sitter jag nere i köket och kollar på Gossip Girl (nya drogen efter O.C) och även väntar på att mamma ska komma hem med lite mat så vi kan sätta igång och laga lunch (hej sen lunch) Dagens fortsätter med att kolla Gossip Girl och bara vila. Kommer upp mer inlägg under dagen.

Svar på kommentar till Emelie!

Earcuffen har jag köpt från Glitter i valbo. Dags att ta på sig spring skorna för tro mig de kommer inte vara kvar länge om du vill ha en :)

Godnatt

Går och lägger mig nu. I morgon ska jag upp tidigt och handla och gymma sen får vi se vad som händer resten utav morgon dagen. Godnatt på er.

Dagens nya

Idag åkte jag ju som sagt ner till stan och vidare till Bj, träffade Faris. Lunchade lite tillsammans och satt och snackade. Sen drog jag till resecentrum och vidare till Valbo with a friend. Köpte En earcuff och ett par dösnygga skor från scorett (TIAMO) Egentligen har mamma förbjudit mig från att köpa fler skor men jag kan inte låta bli. Dessa snyggingar nedan var dessutom på REA, more love love love love



har inte hunnit måla mina tånaglar än därav cencureringen ;)



Mot stan

Åker in till stan nu och vidare till BJ till Faris. Käkar lite där och sen åker jag till Valbo med boys. Efter valbo kommer jag åka direkt till gymmet så jag kommer hem sent ikväll. Ha en underbar dag ;)

Oh ja

Sitter hemma nu och ska snart slita av mig allt på kroppen för att duscha och sen kolla O.C, hehehheheehe! Är trött så ikväll ska jag försöka att inte sitta uppe till fem på morgonen. Ska gå upp tidigt i morgon och gå ut på en powerwalk och får se om jag åker in till Valbo i morgon eller om jag skiter i det och träffar hund fan (Faris), vem vet. Aja duschen och O.C står och ropar på mig nu måste kila.

God morgon 8 Augusti

Sitter ute på altan nu och kollar på lite O.C hehe. Ska snart klä på mig och packa för idag bär det av till mormor igen.  Ska fika lite och efter det ska jag nog gymma igen. Blir träna ben idag så nu jävlar. Senare ikväll får vi allt se vart jag hamnar. Haha you never know with me.

Båt

Efter grillningen och fikat tog jag och morfar en båttur på Störsjön. Otroligt skönt! Körde även lite, hihi!

Mormors place

Tog med mig datorn och satt i hammocken och kollade på O.C häääärligt!

dagens outfit

Mamma väckte mig kvart i tolv och sa åt mig att packa och klä på mig för vi skulle åka iväg till mormor för att grilla och sola lite. Så drog på mig något snyggt, bekvämt och enkelt. 
Linne - Bikbok
Kjol - B.Young
Skärp - Vila
Converse


The O.C


Hemma

Kom precis hem från stan. Gymmade lite och sen satt jag och umgicks med en kill kompis ett tag på stan och snackade. Super härligt att få prata ut och att ens ha en kill kompis som man kan prata ut om allting med. Dock så har han varit näst intill min bästa vän i 4 år så varför skulle jag inte kunna prata med honom. Haha! Ska ta en snabbis dusch och sen kura ner mig i sängen med lite OC. Då jag började kolla på hela OC säsongerna hoppade jag över hela säsong 1 så har laddat ner de och ska kolla på den nu. I morgon kommer Alla Gossip Girl säsongerna vara klara så då är det bara sätta igång och börja kolla på dom. Har dock redan sätt hela serien 1 gång innan men ääh wtf. Godnatt på er.
bilden påminner mig om att jag bör färga håret,väldigt snarttttt!

ja jag hade tråkigt

1. Har du ett par rosa string?- Självklart
2. Vem var den senaste du pussade?- Faris
3. Vad har du för bhstorlek?- Määh...
4. Trivs du med det? - ahoo..
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil?- Dom jag behöver
6. Gillar du nån nu?- ja det gör jag
7. Vad gjorde du inatt?- Kollade på tv och sov
8. Och i förrgår natt?- kollade på sex and the city och sov 
9. Vad gör du innan du ska sova?- Borstar tänderna, pudrar näsan, kollar på tv, hoppar lite i sängen (så jag ska bli trött) sen godnatt! 
10. Kan du prata med din mamma om allt?- Nej 
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?- Ja
12. Har du varit gravid?- Nej?!
13. Hade du blivig glad om din pojkvän friat till dig?- Får se till att fixa en först och sen får vi se..
14. Choklad eller glass?- Choklad!!!!
16. String eller hipsters?- String
17. klackskor eller sneakers?- Är det inte uppenbart redan? Klackskor ofc
18. Kjol/klänning eller jeans?- Jeans

Åtta fakta
1. Hemstad/ort?-  Sandviken
2. Hårfärg?- Brunt
3. Längd?- 168..ehehe
4. Frisyr?- Halvlångt hår med mittbena ena dagen och snebena andra dagen. 
5. Ögonfärg?- Brun
6. Skostorlek?- 38
7. Humör?- BAJS! 
8. Vänster eller högerhänt? - Högerhänt
Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär?- Ja
2. Tror du på kärlek?- Kärleken övervinner allt
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?- Ja men gud! 
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?- För ofta alltså! 
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta?- yes 
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän?- nää!
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom?- Ja!
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?- Faktiskt så är jag det .. :S 
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare?- Ingen aning :o 
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?- Nä! 

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek!
2. Cider eller öl?- Cider 
3. Dag eller natt?- Dag
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande 
5. Tv eller internet?- Internet!
6. Pepsi eller cola?- Cola, dah! 
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll?- Vild fest!
8. Färgfoto eller svartvita?- Färg!
9. Telefonkontakt eller face to face?- Face to face! 
10. Bilddagboken eller MySpace?- facebook ♥
Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut?- Ja då jag varit ute i typ 3 timmar :P 
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig?- orka överdriva, livet går vidare! 
3. Har du nånsin gjort något du ångrar?- För många gånger
4. Har du hoppat bungy jump?- Nej och det kommer aldrig hända heller så
5. Har du nånsin varit med i en olycka?- nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta?- nej :o 
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa?- Hehe, ja evil!
8. Har du nånsin gått på bio ensam?- Nej vad pinsamt :o 
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - mhm!
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Såklart jag har! 

Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu?- japp det gör jag
2. Är du glad?- Nu? Nej
3. Är det roligt test?- Nej...fattar inte ens varför jag gör det
4. Är du uttråkad?- Otroligt
5. Är du tysk?- Men nej
7. Är du italienare?- nej....
8. Är du fransk?- nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta?- nej
10. Gillar du någon just nu?- ja, svarade nyss på det, cp!
Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu?- 17.31
2. Namn?- Elida
3. Vart bor du?- Sandviken 
4. Hur många barn vill du ha?- Ett
5. Vill du gifta dig?- Don't know
6. Rullar du spaghettin eller kär du den?- Vette fan hur jag käkar spaghetti nu när jag tänker efter .. o_O
7. Har du ätit sushi?- Ja, dog typ!
8. många olika sorters flingor har du i köksskåpet?- 2-3 olika
Skulle
1. Skulle du vilja vara längre?- Nej!
2.är du full nu?- Otroligt!
Kan
1. Kan du röra på öronen?- Klart jag kan, cp om man inte kan?! *rör mina öron*
2.Kan du slicka dig på näsan?- Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen?- Ja
4.Kan dina föräldrar lita på dig?- Kan de väl
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?- Japp!
6 Kan du va på en fest utan att dricka?- Kan jag väl!
7.kan dina vänner lita på dig? - Ja det kan dom!
8.kan du tänka att pierca dig i naveln?- Ja ska göra det om någon månad
9.kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?- Beror på vilken affär
Har
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?- Ja
2.Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?- Ja
3.Har du syskon?- Ja
4.Har du ljugit på någon fråga?- Nej
5. Har dina föräldrar ljugit för dig?- Ja
6. Har du varit full den här månaden?- Ja
7.har du redan tröttnat på domhära frågorna?- ...ja... 
8.borstat tänderna den senaste timmen?- nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre?- ja...
10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?- nej

I knew this would happen



You never realize how much you like someone until you watch them like someone else

steker

Jobbar lite på brännan, snart ska jag ta en paus och åka och käka kina mat.
Får se om det blir bio ikväll eller inte.

Sex and the city marathon

I söndags då jag i stortsätt låg i sängen hela dagen så hade jag lite sex and the city marahon. Har suttit och kollat serien varje kväll sen en vecka tillbaka och söndags var jag på de 8 sista avsnitten så jag kollade klart på dem och sen blev kollade jag på den första sex and the city filmen och även den andra. No life I know men jag är kär i Sex and the city.

Dr. Dre - Forgot About Dre


Sean Paul ft Alexis Jordan - Got 2 Luv U

Dagens låt!

frukost i solen

Vaknade idag vid elva tiden. Låg och drog mig lite i sängen tills jag slängde på mig bikinin samt ett linne och gick ut och satt mig på altanen och dukade även fram lite frukost. Super härligt att äta frukost ute i solen på morgonen. Satt där och läste lite i tidningarna och bara njöt. Härligt!
(diggar min bittra min på sista bilden, haha!)

en dag i gävle


Skit dålig uppdatering

Alltså jag har inte suttit vid datorn på ett bra tag. Har inte orkat tagit fram den så den är aningen dammig nu. Men jag har haft såna sköna dagar och bara umgåtts med mina vänner. Är inte långt kvar till skolan börjar så jag försöker vila och ha roligt jag bara kan. Bilder och sånt kommer upp lite titt som tätt nu under dagen och ikväll blir det nog bio med Cassandra.

RSS 2.0